Pauza

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 07:10:33

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 921 příspěvků v 1 723 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pauza
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Pauza  (Přečteno 478 krát)
ten největší smolař
*

Zobrazit profil
« kdy: 15. Duben 2008, 12:50:29 »

Ahoj lidi. Píšu tu zde za kamarádku, jelikož ji nejsem schopný pomoc. O co jde? Kamarádka - 21 let je celkem hezká,veselá holka. Chodila s pár klukama ale nikdy ne dlouho - max 2 měsíce. A do nedávna byla panna. Pak potkala super kluka. Moc se ji líbil byl o rok starší než ona - po měsíci spolu strávili celý výkend a vyspali se spolu - on byl taky panic. Předtím chodil jen s jednou dívkou. Je trochu nesmělí a já bych řekl zakřiknutý. Dost si psali přez icq - od čehož jsem ji odrazoval. Pak o výkendu ji napsal že jde ven se svojí bývalou, prý pokecat a tak. Následující den se viděli - řekl jí že se nic nestalo, že ji má rád ale že potřebuje pauzu aby si vše dal dohromady. řekl že se uvidí za týden - tedy v neděli. Kamarádka je z toho uplně mimo. Ty dva dny skoro nespala.  Nevím co jí říct, protože já toho kluka nechápu - pokud někoho miluju tak nepotřebuji pauzu. Vím že některé holky tohle říkají když se chtěj rozejít s klukem. Ale že by tohle řekl kluk a chtěl se rozejít. Nevím. Pokud budete mít jakýkoli nápad názor prosím napište ho - chci kamarádce pomoc.
Zaznamenáno
malenkaja

Pohlaví: Ženské
Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Duben 2008, 14:28:51 »

Něco podobnýho se mi stalo když mi bylo 17 a chodila jsem s klukem asi 5 měsíců. Po první společné noci ( oba poprvé) mi za pár dní poslal textovku, že teda jako pauza. Už jsme se k sobě nikdy nevrátily. Od společných známých jsem se pak dozvěděla, že měl pocit, že se moc váže a že si chce taky něco užít. Dost mě to překvapilo, protože žádnou budoucnost sme spolu nikdy neřešily.
Tak si myslím, že si přítel tvé kamarádky chce 1)buď taky užít. Nebo 2) s tou bývalou přeci něco bylo (třeba jen pusa) ale jestli je opravdu tak zakřiknutý tak to bere jako podraz vůči tvé kámošce a cítí se provinile.
Je mi jasný, že čekání na to co z něj vypadne je nekonečný, tak zkus kámošku aspoň někam vytáhnout, aby pořád necivěla na displej mobilu, jestli nepříjde sms. Nejlepší bude kino a film s titulkama. Nebo vyrazit ve více lidech, protože víc hlav víc ví. Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 15. Duben 2008, 21:59:03 »

A nebo prostě byl zakřiknutý a když se mu zadařilo, tak mu narostly křídla a sebevědomí a už jí nepotřeboval, protože měl na víc. Ale asi ze mě mluví vrozený pesimismus Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS