Prosím o překlad z marťanštiny

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 14:29:38

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 946 příspěvků v 1 723 témat od 1 705 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Prosím o překlad z marťanštiny
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2]  Vše Tisk
Autor Téma: Prosím o překlad z marťanštiny  (Přečteno 4343 krát)
hustejdym

태권도를 사랑해요

Pohlaví: Mužské
Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 03. Leden 2008, 10:49:43 »

Ja poznám chalana, čo má 210 rokov a má kvalitný a dobrý vzťah s 33 ročnou ženou, čo má dieťa. A vôbec im nejde o sex, proste si rozumejú...
To se nedivím, že jim vůbec nejde o sex, ve 210 je chalan přece jenom už trochu za zenitem...
 Smějící se Smějící se Smějící se Sorry ale nedalo mi to Smějící se Smějící se Smějící se

Jinak já jsem vztah s o 15 let starší ženou zažil a ty psychické problémy, které z toho vyplynuly oběma stranám, bych nikomu nepřál...
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 03. Leden 2008, 11:28:38 »

...že by to bylo tak příjemné, že by se to vymklo kontrole, dalo by se to těžko ukončit, a tomu by se chtěl vyhnout. Podle mě to až zas tak marťanský není. Pár nocí by bylo příjemných, kontrole by ses mu vymkla ty, protože by sis od toho začala něco slibovat, těžko by to ukončoval a tomu se chce vyhnout...

Přesně toto si myslím já...ale ještě je dost důležitý, co znamená "o DOST mladší než já"... Nebude problém jak říkal MarŤas ve věku? Ne přímo ve zkušenostech v sexu, ale že prostě seš už někde jinde nežn on?(Přímo-jestli na něj nejseš prostěmoc stará?)

Tohle nemůžeš říct ženě ani v žertu  Smějící se Smějící se Smějící se
Koukám , že vetšina vás dvacetiletých tady na třicetileté kouká jako na lidi za zenitem co by měli v papučích sedět doma hrát piškvorky a zapomenout na to , že život je krásný , na jednu stranu to chápu , možná jsem uvažovala stejně , ale na druhou stranu mám chuť napsat - vzpamatujte se !  Mrkající
Žena po třicítce má zájem o mladšího chlapa a jak naznačuje tak dejme tomu o deset let a vy jí píšete je pro něj třeba moc stará ? Hledáte na tom negativa , ale pozitiva nevidí nikdo ? Třeba , že se od ní může něco naučit ?
Jasně , někteří z vás mají s podobnými vztahy špatné zkušenosti - respektuji , ale špatnou zkušenost může mít kdokoliv z čehokoliv .Určitě by to nevylo úplně standartní , ale zase by to nebylo nic nepochopitelného , ne ?

Hustejdýme - co tak třeba napsat co tě k ženě o 15 let starší přitahovalo a proč to skončilo špatně ? Mě to zajímá - tak jestli se ti chce ?

A aby nedošlo k omylu - mě třeba mladší chlapi nikdy nezajímali , spíš naopak , ale nikdy neříkej nikdy , že jo .  Smějící se
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
R3v

;-D

Věk: 21
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 03. Leden 2008, 11:33:15 »

To se nedivím, že jim vůbec nejde o sex, ve 210 je chalan přece jenom už trochu za zenitem...
 Smějící se Smějící se Smějící se Sorry ale nedalo mi to Smějící se Smějící se Smějící se

Stane sa, no  Šťastný Šťastný Šťastný 21 tam malo byt ofc Úsměv)
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
hustejdym

태권도를 사랑해요

Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 03. Leden 2008, 11:44:00 »

barbarela: psal jsem ti na PM, je to jedna a ta samá... mimochodem na mojí poslední zprávu jsi neodpověděla, myslel jsem, že už tě to nezajímá Úsměv
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
daemoniack

Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 03. Leden 2008, 12:07:23 »

Nejdrive jsem si myslela, ze redweed je naka starsi intelektualka, ktera nema sanci najit vztah a tak dava inzeraty a zly a osklivy ziskuchtivy chlapi se ji snazi dostat do sparu prave tim, jak jsou neuveritelne slechetni a snazej se ji vmanipulovat do zavislosti az posedlosti.

Po precteni dalsich prispevku jsem se ji musela v duchu omluvit, protoze jsem to zpocatku vubec nepochopila. Nejsem chlap, ale mam nake kamarady a na druhe strane, mam i starsi kamarady se kterejma je tam pritazlivost vzajemna a oni jsou zadani. A do vztahu s nima bych sla jenom v jednom pripade - slo by ciste o kamaradsky sex zalozeny na te pritazlivosti. Jinak muzeme byt pouze a jenom kamaradi... ovsem, kdybych se s nima neznala a oni na me zkusili "neco" tak se bud primo zeptam, o co jim jde. Protoze i kdyz chapu, ze zamilovanost je super a je to uplne normalni, moc nerada bych jim citove narusovala vztah s manzelkou, s detmi  a bojim se, ze tim, ze by "slo o vic" nez o tu postel (koneckoncu i ta to muze narusovat) by k tomu doslu. Neumim si totiz predstavit cloveka, ktery vzvlada dva fungujici vztahy a rodinu. A byt ta, ktera jen ceka na zavolani "sveho pritele" az bude muit chvilku odtrhnout se od rodiny, nechci.

Takze kdyz se pokusim vzit do situace toho kluka, mozna se prave toho boji - ze bude pate kolo u vozu, nebo jenom postelovy mazel...

Ale mozna bych ho zkusila dostat na "zaucovani"... faze pospinovani citu sexum netrva tak dlouho (u me asi 2 mesice :-D) takze snad se pres ni brzo dostanes a aspon takhle by sel vyuzit. Protoze jinak si to bohuzel predstavit neumim Smutný leda az za naky cas, az tohle trosku pomine
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Ondrasek
*

Věk: 22
Město: Morava

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 03. Leden 2008, 12:13:28 »

Koukám , že vetšina vás dvacetiletých tady na třicetileté kouká jako na lidi za zenitem co by měli v papučích sedět doma hrát piškvorky a zapomenout na to , že život je krásný ,

Jsou zde i taci, ktere starsi zeny spis pritahuji a to i vice nez ty mlade holky, protoze naivne doufaji, ze zena (30 - 45let) bude jiz alespon trosku rozumnejsi a komunikace s ni bude snazsi... Stydlivý
Zaznamenáno

Life is just a game
With no rules
---
Life is bad. Your only chance is to be even worse!
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 03. Leden 2008, 13:36:59 »

Ondrasek  Mrkající

Hlavně si myslím , že primární problém je asi tady - redweed se vlastně zda-li možné , že by muž nahlas říkal , že o vztah (poměr,sex) nemá zájem , ale ve skutečnosti by zájem měl a to třeba i velký zájem , jen by s nějakých důvodů (strach,pohodlnost,vysoký morální kredit,pocit odpovědnosti) říkal nahlas něco jiného . A pakliže je toto možné , zda-li má smysl to na něj zkusit,zkoušet čímž ho dejme tomu případně zbaví pocitu viny .Tak co pánové ?

Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 kdy: 03. Leden 2008, 13:49:23 »

Ms. Trust Úsměv Velmi jste mě překvapila (příjemně) přehledem o situaci Úsměv

Ano, to je možné. Už jen proto, že chlapi často usuzují víc mozkem, než srdcem. Takže jestli jsou zásadní objektivní důvody proč ne, tak je možné, že říká, že NE i když ve skutečnosti chce. A jestli má cenu zkoušet? No, Já osobně bych řek, že má. Otázka je jakym způsobem. A asi nejspolehlivější je ten, kde jswou chlapi nejnáchylnější na porušování svých interních pravidel - sex - nemyslim jako se chovat jako děvka Úsměv Ale prostě ho pomalu ale jistě dostat Úsměv Sice riskuješ, že nebude nic víc, ale IMO je tady největší šance, že "povolí" a taky, že se z toho vyvyne něco víc. Alespoň u mě teda sex diametrálně změnil přístup ke kámošce. Resp. ne úplně. Protože jsem si (racionálně) na 100% jistej, že s ní chodit nechci. Ale rozhodně je náš vztah teď nějaký taková... hlubší Mrkající

EDIT: Opraveno, slečno Úsměv
« Poslední změna: 03. Leden 2008, 17:31:25 od Avaranger » Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 03. Leden 2008, 13:59:17 »

Mrs. si vyprošuju - když už tak Ms.    Smějící se Smějící se Smějící se

Zaznamenáno

Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 03. Leden 2008, 23:23:28 »

Jen pro upřesnění, Ms. je osolovéní ženy, u níž si nejsme jisti, zda je vdaná či ne.
Zaznamenáno
redweed

Věk: 35

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 05. Leden 2008, 00:28:56 »

Daemoniac: s tou starší intelektuálkou jsi mě rozesmála Smějící se  Na inzerát nikoho nehledám, nikdy předtím mě nenapadlo vrhat se do nějakých dobrodružství, ale ačkoliv momentálně žiju způsobem života velmi nepříznivým pro navazování jakýchkoliv nových kontaktů, stala se velmi podivná náhoda a já někoho potkala. Když jsem ho viděla poprvé, řekla jsem si, že je to hezkej kluk, ale v životě by mě nenapadlo, že si mě může všimnout, a taky bych se nezamilovala, jen proto, že se  mi někdo líbí. Ale po jeho mírně řečeno velmi milé reakci na mou osobu, se mi prostě podlomily kolena…

Píšeš o kamarádském sexu, to není můj případ a myslím, že já sama bych jen u něho asi zůstat nemohla, protože pokud by mi někdo vyjádřil náklonnost tím, že by se mnou chtěl mít tak intimní kontakt, asi bych to bez citů nezvládla. Pokud tohle zní divně, tak by samozřejmě záleželo i na formě projevení zájmu . Mám dost velkou potřebu projevů náklonnosti vůči své osobě, ale možná taky díky své důvěřivosti nerozeznám, co je míněno upřímně. I když taky nejsem ten typ, kterému by muži v jednom kuse lichotili.

Přes fázi Sex ne! jsem se dostala dávno, už mi není 15, ale nemám téměř žádnou možnost na něj působit. Už se nepotkáváme a on vlastně mailem nechce ani moc komunikovat. A jelikož už mi dvakrát zopakoval, že se snaží zapomenout, tak mi připadá, že dalším psaním bych se už docela hodně vnucovala. Stejně nejsem žádná svůdnice, city jsou mi rozhodně vlastnější.

Barbarela: nenapadlo mě, že bych ho svým pokoušením zbavovala pocitu viny, spíš se zdá, že naopak. Ze začátku to vypadalo, že s tím nemá problém, dostala jsem od něj jasný návrh, který mě v první chvíli skoro urazil. Ale, když jsem si to nechala projít hlavou, došlo mi, že jinou možnost nemáme. Pak jsme se nemohli sladit časově a pak on najednou zabrzdil a od té doby už jsem to psaní iniciovala vlastně jen já. Navrhl mi ještě jeden způsob komunikace, který ale byl mimo moje možnosti. Vlastně jsme se každý snažili prosadit svou a nedospěli jsme k žádnému styčnému bodu. Mezitím si zřejmě uvědomil, co by mu to všechno přineslo a i přes jasné známky jeho náklonnosti  ke mně, se prostě rozhodl, že mu za to nestojím. Kdybych taky já dokázala poručit svým myšlenkám! Ale díky za všechny názory tady, určitě mi to pomohlo vyznat se v situaci.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 05. Leden 2008, 11:32:26 »

Možná to obrovské kouzlo které pro tebe teď má plyne jen z toho , že je tak nedostupný , ne ?
Mě osobně tohle hrozně bere - pan nedostupný a ta ješitnost ....
Zaznamenáno

redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 05. Leden 2008, 20:48:12 »

Možná máš pravdu, třeba by mě úplně vyléčilo jediné setkání s ním. V hlavě mám jakýsi odosobněný ideální obraz a realita by mu nakonec neodpovídala. To ale nikdy nezjistím Smutný
Zaznamenáno
czechboy1
*

Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 05. Leden 2008, 21:21:29 »

Někdo tu psal o tom, jaký je chlapovi 40 a doma má "padesátku" a kouká po třicítkách. Ruku na srdce, pánové, radši byste chtěli mladší nebo starší? Jasně, někdo řekne, že starší, protože je po všech stránkách zkušenější, ale většina by rdši tu mladší. A když máme tuhle "výsadu" my, proč ne i ženy? 30 není ještě žádněj věk a skoro odsuzovat někoho za to, že se zakoukal do někoho mladšího, je nesmysl. Až nám bude doopravdy těch 40, nikomu z nás nepřijde divný, že se nám líbí mladší ženy. To je, řekl bych, chybnej předpoklad, když si někdo myslí, že když chodi chlap s mladší ženskou, je to v pořádku, naopak už ne. Přirozená lidská přitažlivost Úsměv

2 redweed: je mi líto, že Ti to s ním nevyšlo. Jestli se k tomu můžu ještě vyjádřit, podle mě dostal strach právě z toho, že máš závazky, nevím co všechno jste si řekli, ale může se na to koukat jinak než myslíš. On ví, že by mezi Vámi nikdy nic víc než sex a hezký chvíle (nejspíš ještě udržovaný v tajnosti) být nemohlo. Může být ohledně toho citlivější a bojí se následků, co by, kdyby... Ten ideální obraz stejně neexistuje (promiň), každý máme o člověku nějakou představu, která se ovšem mění aniž bychom sami chtěli. V tom se až moc všichni vznášíme v nebesích, občas je dobrý podívat se zpátky do reality a uvědomit si jaká je situace doopravdy a že řešení nemusí být jen jedno. Hodně štěsti Mrkající
Zaznamenáno

Nechci to nijak paradoxně klasifikovat, ale z globálního hlediska je to principiální bazírování na mentalitu humánního kompromisu, která se navenek projevuje subjektivni realitou objektivního posouzení.
redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 05. Leden 2008, 23:50:12 »

Díky! Máš pravdu, ví, že by ho se mnou nic extra nečekalo, sama jsem mu to napověděla a zřejmě o takový "vztah" nestojí. Ráda bych si to s ním vyjasnila z očí do očí, ale buď se bojí, že by nevydržel nebo prostě jeho touha vyprchala dřív než ta moje Smutný Takže se začnu chovat zodpovědně a časem snad i myslet, protože teď mi připadá, že budu vždycky litovat, že jsem ho neměla. Ale možná, kdybych ho měla, stalo by se těch věcí k litování více....
Zaznamenáno
SpeedMaster
*

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 10. Leden 2008, 00:04:30 »

...pozornostmi, úsměvy a pohledy, které se daly vykládat jednoznačně. Okolnosti setkání ale neumožňovaly si o tom promluvit. Měla jsem ale silnou potřebu mu sdělit o svých pocitech a tak jsem využila jedné výjimečně o něco příznivější situace a sdělila mu, jak je mi jeho pozornost příjemná a že mi je taky víc než sympatický. On mi potvrdil, že z jeho strany to bylo míněno vážně a bylo vidět, že ho to ujištění o vzájemnosti pocitů potěšilo...

Tento text vypadá jako standardní vyznání, vzplanutí a zmatek v citech pubescentní slečny. Když jsem mrknul na info vedle nicku, tak absolutně nekoresponduje s věkem. Pokud nerandíš s teenagerem, tak je pro mě nepochopitelné, že tě už dávno nenapíchnul.
Možné vysvětlení by také bylo, že jde o typ chlapa "slintače". (Viz jablečná typologie chlapů podle Qarka)
Pokud bys chtěla trochu rozčeřit poklidnou vodní hladinu a udělat si ve věcech jasno, zda li jde o "slintače", či nikoli, bylo by vhodné do emailové korespondence vložit magickou formulku "závazky nehledám, bez závazků, nebo něco v tom duchu" a hned uvidíš, jak se situace vyjasní. Pokud nejde o "slintače", tak si čas udělá, a v nejbližší době tě napíchne (=oboustranná spokojenost), v opačném případě můžete nadále pokračovat ve výměně romatických emailů.
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 kdy: 10. Leden 2008, 00:52:22 »

SpeedMaster: Bojim se, že redweed nehledá "jen" napíchnutí ^^
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
SpeedMaster
*

Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 10. Leden 2008, 01:12:22 »

SpeedMaster: Bojim se, že redweed nehledá "jen" napíchnutí ^^

Po prolétnutí celého threadu (se zaměřením na příspěvky tazatelky) ti musím dát za pravdu.
Zaznamenáno
redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 10. Leden 2008, 15:12:50 »

...pozornostmi, úsměvy a pohledy, které se daly vykládat jednoznačně. Okolnosti setkání ale neumožňovaly si o tom promluvit. Měla jsem ale silnou potřebu mu sdělit o svých pocitech a tak jsem využila jedné výjimečně o něco příznivější situace a sdělila mu, jak je mi jeho pozornost příjemná a že mi je taky víc než sympatický. On mi potvrdil, že z jeho strany to bylo míněno vážně a bylo vidět, že ho to ujištění o vzájemnosti pocitů potěšilo...

Tento text vypadá jako standardní vyznání, vzplanutí a zmatek v citech pubescentní slečny. Když jsem mrknul na info vedle nicku, tak absolutně nekoresponduje s věkem. Pokud nerandíš s teenagerem, tak je pro mě nepochopitelné, že tě už dávno nenapíchnul.
Možné vysvětlení by také bylo, že jde o typ chlapa "slintače". (Viz jablečná typologie chlapů podle Qarka)
Pokud bys chtěla trochu rozčeřit poklidnou vodní hladinu a udělat si ve věcech jasno, zda li jde o "slintače", či nikoli, bylo by vhodné do emailové korespondence vložit magickou formulku "závazky nehledám, bez závazků, nebo něco v tom duchu" a hned uvidíš, jak se situace vyjasní. Pokud nejde o "slintače", tak si čas udělá, a v nejbližší době tě napíchne (=oboustranná spokojenost), v opačném případě můžete nadále pokračovat ve výměně romatických emailů.

Opravdu nejsem žádná puberťačka, bohužel, ale zamilovaná jako puberťačka asi jo. Všechno podstatné, co u něj hledám, jsem mu sdělila a musí mu být tudíž jasné, že nehledám jen napíchnutí, ale ani závazky. Na začátku na mě to napíchnutí zkoušel, já jsem ve své odpovědi maličko couvla, jakože se s ním ráda setkám, ale ostatní bych nechala na okolnostech. Ale zároveň jsem mu sdělila, že jsem hůře dostupná, právě kvůli závazkům - prostě namám moc času. Zdálo se, že mojí situaci moc nechápe a zřejmě si řekl, co po něm chci, když na něj nemám čas. Vymyslela jsem si možný termín, ale on vůbec nereagoval. Pak jsem mu napsala trochu o sobě, že mu nemůžu nabídnout žádnou perspektivu, ale jenom občasná setkání, ale, že myslím, že i tak by to mohlo být pro oba příjemné, ale že  asi on, mladý a svobodný, nemá takové vztahy zapotřebí, že ani já nemám s takovým vztahem žádné zkušenosti, že jsem ho kontaktovala, abych zjistila, jestli ta jiskra, která přeskočila, se mi jen nezdála. Překvapivě odepsal, ale na moje úvahy nereagoval a napsal, že si chce povídat přes webcam a požádal o fotku. Napsala jsem, že nemám webcam, ale že i psaní mě baví, a jestli nechce tu fotku proto, že vlastně neví, kdo jsem (mezi naším posledním setkáním a mou SMS uběhlo několik týdnů). Odepsal, že ví o koho jde a popsal mě dokonale a v superlativech a napsal něco o svých pocitech ze mě. Přiznám se, udělal mi tím radost. Poslala jsem mu fotku, ale zase neodpověděl. Po několika týdnech jsem mu napsala, jestli ho moje hlubokomyslné úvahy neunudily, že mi přijde divné, proč se nemůžeme dohodnout na způsobu komunikace, a že by asi bylo nejlepší se sejít a jestli neví o místě, které by bylo vhodné, protože já vlastně nevím odkud je. No neměla bych to vědět, ale zhruba vím Úsměv. A na to mi právě odepsal tou zvláštní zprávou, kterou jsem popsala na začátku. Na mou odpověď na ni, ze které se musel ujistit, že jsem poměrně dost citově angažovaná, nereagoval. Pak jsem zase po delší době využila příležitosti mu popřát, za což on poděkoval, zase se zmínil o tom, že ke mě něco cítí, ale, že se snaží zapomenout. Odepsala jsem, že mu to nechci kazit, ale, že mám slabší chvilky a odpověď samozdřejmě nedostala. Tak a tím jsem skončila Vykřičník Zdá se, že pravdu měli ti, co tvrdili, že jsem mu volná, ale nechce se mě dotknout.
Dál se vnucovat nebudu a teď v novém roce se zdá, že snad i budu schopná se od toho poblouznění oprostit. Připadá mi, že jsem byla asi úplně padlá na hlavu a že bylo zjevné od začátku, že o nic se mnou nestojí, jenom jsem si to nechtěla připustit. Teď se stalo a zdá se, že to přežiju, tak mi držte palce, aby tenhle záchvat citové nezávislosti nebyl jen dočasný.
Zaznamenáno
Quilty
*

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 10. Leden 2008, 20:40:49 »

Držím palce, čas je nejlepší lék na takovýhle záležitosti  Mrkající
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS