šance?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 07:48:49

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 984 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  šance?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: šance?  (Přečteno 1350 krát)
Aqua

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« kdy: 08. Květen 2008, 22:46:49 »

Ahojte,
potřebovala bych poradit. Jeden sympatický kluk mě jednou pozval na kafe, ale já odmítla (prostě jsem se styděla, něvěděla jsem jak zareagovat, tak jsem z toho prostě a jednoduše vybruslila.) A dneska mě to hrozně mrzí. Myslíte, že mám ještě šanci, nebo už prostě smůla? Díky za odpovědi  Super!
Zaznamenáno
dazed
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 08. Květen 2008, 22:53:34 »

Jistě že máš šanci. To, že jsi jednou pozvání odmítla, je tady celkem nepodstatná informace, důležitější je, jestli někoho má, jak dlouho to je od jeho pozvání atd. atd. Lze poradit jediné - zkus to (nejlépe naaranžuj "náhodné" setkání) a uvidíš. Musíš mu ale dát dostatečně jasný signál, že máš zájem, protože je možné, že jinak by mu bylo blbé tě znovu někam pozvat, když jsi jednou odmítla.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 10. Květen 2008, 21:06:46 »

Dost možná tady dotyný píše "Pozval sem holku na kafe a ona mě odmítla. Myslíte, že má cenu to zkoušet dál?" A všichni mu logicky odepisují "Nemá, prostě tě nechtěla, jdi dál - holek je všude dost. " A on si nedá říct a furt na tebe myslí. Blb Úsměv Takže mu prokaž službu a pozvi ho ty Mrkající Oproti klukum máš velkou výhodu - nemusíš působit sebevědomě, můžeš se klidně omluvit, můžeš skoro cokoli Úsměv Šťastný

BTW: Tohle mě na holkách neuvěřitelně štve Šťastný Jak nerady dělají jakákoli rozhodnutí, která by mohla mít větší následky než "žluté nebo bílé tričko?" Mrkající Ale holt je to asi i to, co mě na nich tolik přitahuje Mrkající Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. Květen 2008, 10:10:09 »

Zahrej nějakou habaďuru , třeba pokud máš jeho číslo tak mu jako omylem pošli sms (nebo ho jdi někam potkat) a podle jeho reakce (to už bude na tobě) se nech na to kafe znova pozvat .
Když pozveš ty jeho jakože natvrdo je to kontraproduktivní - i když ti tady někteří napíšou , že není a že oni by to tak chtěli - veř mi skutečně není dobré připravit chlapa o ten pocit , že si tě ulovil (pozval) on .
« Poslední změna: 11. Květen 2008, 10:16:46 od barbarela.trust » Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. Květen 2008, 10:16:04 »

Ano, je lepší to naaranžovat chytře.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
stix
*

Věk: 29
Město: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 11. Květen 2008, 11:33:02 »

Hlavně neztrácej hlavu a opravdu to zkus znova. Je celkem jedno jestli to zkusíš nějak aranžovat nebo mu jen jednoduše pošleš sms...  To je jen a jen na Tobě,hlavní je neváhat a udělat to. Můžeš se pak pochlubit jak to dopadlo..
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 11. Květen 2008, 16:40:07 »

Jen bacha abys to při tom "aranžování" nepřekombinovala a aby pochopil, že ho zase chceš, protože třeba si bude říkat, že ho chceš jen jako kamaráda a nikam tě prostě nepozve, protože nemá náladu ze sebe dělat tragéda, kterej na tebe celou dobu myslel a doufal, že se ti to rozleží Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11. Květen 2008, 16:52:24 »

Co je překombinovaného na sms kterou ona dejme tomu napíše nějaké Daně (on se jako jmenuje Dan) jednoduchý překlep o řádek

Ahoj dlouho jsme se neviděly měla jsem toho v práci škole teď děsně moc (čímž naznačí i jemu proč na to kafe nešla) , ale v sobotu bychom mohli někam zajít (čímž naznačí , že má v sobotu čas) jo a donesla bych ti ten kostýmek (čímž naznačí že píše ženské a ne chlapovi, aby v tom neviděl konkurenci) tak se zatím měj a dej vědět jestli to platí nebo kdy by se to hodilo tobě (čímž naznačí , že s kamarádkou se dá jít i kdykoliv jindy).

No a on by se mohl ozvat jakože je to omyl a pokud není pomalý v chápání tak by ji měl zkusit pozvat znova .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Monny

Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 11. Květen 2008, 17:30:23 »

a kdyby napsala přímo jemu - Ahojky Karlíku, mrzí mně, že jsem přetím tvé pozvání odmítla, ani nevím proč, ale ráda bych tě tentokrát pozvlala já, jestli můžu S jazykem"....Milé, nevtíravé, hned bych to poslala, kdybych měla komu Šťastný
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Augi
charakteristika: programátor ;)

Věk: 25
Město: a prop de Praga

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 11. Květen 2008, 17:48:18 »

Monny:  Potlesk Akorát bych možná místo "nevím proč" spíš napsal "protože sem toho měla fakt hodně ve škole"...
Zaznamenáno
Monny

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 11. Květen 2008, 17:50:26 »

Augi....tak to už máš jedno ne? Šťastný Slovíčkaření.... S jazykem
Zaznamenáno

Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 11. Květen 2008, 18:14:46 »

Monny: Moc jedno to podle mě není. Protože když napíše důvod, bude to pro toho kluka důvěryhodnější, než když "ani nevím proč". V tom případě si domyslí, že nějaký důvod skrývá. A rovnou si domyslí nějaké scénáře podle jeho povahy: jen se styděla / měla někoho jinýho / nelíbím se jí / jakýkoliv nepříznivý důvod.
Zaznamenáno
Monny

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 11. Květen 2008, 18:17:37 »

a třeba neřeší každé slovo, které v te smsce bude...a bude rád, že se ozvala a myslí na něj....
Zaznamenáno

Augi

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 11. Květen 2008, 18:58:01 »

No jako chlap musím souhlasit s Beduinem - pro nás to slovíčkaření není, pro nás má každé slovo nějaký význam. Jako holce by Ti možná stačil ten pocit, že Ti napsal...

EDIT: Tím jsem chtěl říct, že se i zde projevuje to, že ženy dají víc na pocity než na rozum/fakta.
Zaznamenáno
Monny

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 11. Květen 2008, 19:17:30 »

když nad tím přemýšlím, tak máš pravdu....
V prvním momentu, když takovou smsku nebo icq vidím, tak se úplně nadchnu a pak až teprve zapojuju mozek nad tím, co ve zprávě je....(doufám, že tím neutrpěla moje inteligence, jen jsem tím chtěla vyjádřit ten podstatný rodzíl mezi jemností ženy a mužem) Andílek
Zaznamenáno

Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 11. Květen 2008, 22:31:39 »

a kdyby napsala přímo jemu - Ahojky Karlíku, mrzí mně, že jsem přetím tvé pozvání odmítla, ani nevím proč, ale ráda bych tě tentokrát pozvlala já, jestli můžu S jazykem"....Milé, nevtíravé, hned bych to poslala, kdybych měla komu Šťastný

Nemas to komu poslat? Tak ti dam cislo, ja by som taku sms od teba velmi rad dostal Šťastný
Zaznamenáno
Augi

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 12. Květen 2008, 20:16:06 »

Nech ji vizitku, třeba napíše Mrkající
Zaznamenáno
Monny

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 12. Květen 2008, 20:18:17 »

všeci dejte své vizitky...

Bobo posléze - oslepen láskou - rád zaplatí můj paušál Šťastný Šťastný
Zaznamenáno

Augi

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 12. Květen 2008, 20:41:11 »

Ok, kam ji chceš poslat? Mrkající
Zaznamenáno
Monny

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 12. Květen 2008, 20:44:28 »

kam je libo, nechám průchod tvé fantazii S jazykem
Zaznamenáno

kvarkopako
Globální Moderátor

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 12. Květen 2008, 20:49:24 »

Takže konec OT prosím Kroutící očima...na tokání používejte PM... Pískající
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS