Ako dalej :-( ... potrebujem radu...
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
13. Říjen 2008, 13:27:02
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
42 226
příspěvků v
1 808
témat od
1 777
uživatelů
Nejnovější uživatel:
zippy
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Ako dalej :-( ... potrebujem radu... (Přečteno 702 krát)
roxan
«
kdy:
13. Květen 2008, 12:55:39 »
Takze aby som to tak nejak vsetko zhrnol. Ide o mna a moju naj kamosku
... to je tu asi casta tema ale tak predsa, nejak som sa v tych odpovediach nevedl najst
tak snad mi niekto dokaze poradit pri mojom konkretnom pripade ... Takze ako som uz spomenul ide o mna a moju najlepsiu kamosku ... mame spolu skvely vztah, len to ze ona to stale brala kamaratsky a ja som chcel nieco viac , uz sa to takto tiahne nejaky ten rok. Lenze v poslednych 5 -6 mesiacoch sme stale travili nas volno cas len stale my dvaja sami spolu ... Uz viac krat sa medzi nami stalo nieco intimnejsie... lenze ona to potom stale brala tak ako keby sa nic nestalo ... vie ze ju mam rad a ze by som s nou chcel mat vztah... lenze ona nejak sama nevie co chce , na jednej strane ma ma tiez rada ale na druhej strane ma nechce stratit, ak by to nahodou nevyslo ... Po tom co sa naposledy medzi nami stalo som jej povedal ze ja uz takto nemozem , ze sa nemozem pre nu tak trapit, pretoze ja som to bral stale nejak viac , a povedal som jej ze od nej potrebujem pauzu na nejaky cas, ze ju nemozem vidiet... lenze asi viete ake to je ked sme za posledny cas boli len stale spolu... bolo to tazke pre mna aj pre nu, ja som sa to nejak snazil zvladat , nevolat jej a tak ... vydrzalo to tak tyzden... pretoze potom sme sa stretli na jednej akcii ... kde sme sa dali do reci , plakala mi tam ze ona nemoze zit bezo mna , ze ma potrebuje k svojmu zivotu , potrebuje moje objatia atd... ze som jediny s ktorym dokaze zaspavat a rano sa zobudit a jediny ktoremu sa dokaze pozriet do oci ... proste take sladke reci ... zase sa medzi nami odohralo nieco blizsie tak ja som tak nejak myslel po tom vsetkom co mi povedala a co sa stalo ze nieco uz medzi nami je ... ale tak na druhy den ... ako keby nic .... rozpraval som sa s nou o tom .. tak ze to myslela vazne... ale ona nevie co chce ....
poradte mi ci to ma nejaky zmyslel este ... neviem ci sa mam na nu vykaslat totalne ... proste tak ako to bolo ten tyzden ze sme sa nestretavali a tak ... je to sice tazke pre oboch...ale na druhej strane ak by som bol zase s nou tak by som sa len trapil ... pretoze ja ju stale beriem ako nieco viac , a stale bude mat v mojom srdci urcite miesto... a nejak ani nedokazem mysliet na niekoho ineho ked myslim len stale na nu ... tak neviem ci po tej prehranej bitke sa oplati viest vojnu dalej , alebo zavesit bielu zastavut a na vsetko zabudnut a ist dalej ....
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
Re: Ako dalej :-( ... potrebujem radu...
«
Odpověď #1 kdy:
13. Květen 2008, 13:06:20 »
Zrejme sa len niecoho boji. Ked ma takyto vztah k tebe, skus je navrhnut, aby ste to spolu skusili. Ale ubezpec ju, ze v ziadnom pripade ta nikdy nestrati ako kamarata.
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Brno
«
Odpověď #2 kdy:
13. Květen 2008, 13:57:37 »
Toto je hodně divná situace. Jestli jste spolu už spali, a navíc spolu trávíte čas, jako by jste spolu normálně chodili, tak nevidím důvod odcházet. Vlastně ani pořádně nevím, co ti na tom vztahu vadí - víceméně spolu už chodíte. Jestli ne, tak je na snadě to nějak změnit...protože to by byl divný vztah.
Každopádně se zamysli nad tím, jestli je pro tebe (ale také pro ni) lepší, jestli budete spolu nebo ne. Vidím to tak, že by jsi ji měl nějak přesvědčit, že o ni máš takový zájem, že byste měli začít "regulérně chodit". Pokud to ani po nějaké době nepochopí, snad by neškodilo ji potrápit tím, že na chvíl zase odejdeš - uvědomí si, co pro ni znamenáš. A třeba to vyjde.
Zaznamenáno
roxan
«
Odpověď #3 kdy:
13. Květen 2008, 15:16:24 »
pentanx: o ved to ze je to divna situacia
.. ako keby sme spolu chodili , ale nechodime ... tak neviem ako to bude dalej , myslim ze je na case aj ist dalej , ale zase na druhej strane ju nechcem stratit...
Zaznamenáno
pointa
«
Odpověď #4 kdy:
13. Květen 2008, 22:58:48 »
Mám stejný problém:) je to pořád jak na kolotoči. Přesně se bojí toho,že to nevyjde a bla bla bla..ale ted už sem to ukoncil a abych řekl pravdu, je mi fajn. Jí z toho asi moc dobře neni. Nejvíc me vždy dokázalo nasrat když ti udělá žárlivou scénu kvuli nějaké jiné slečně se kterou ses začal bavit a projevovat o ní nějaký zájem,dělá ti to taky? Už jsem na to asi po 5ti letech neměl, ubijelo mě to, ona stejně zas přileze za chvili podle mého,protože neni nikdo s kym by si rozumela tak jako se mnou.. Spali sme spolu atp jako ty s ní ,ale pak ti řekne že to bylo jenom kvuli tomu že ji bylo ouzko, cítila se s tebou v posteli bezpečne atp,a že si to nemel brát vážne a přitom si se s ní válel 2 dny v posteli:)) občas ty ženy nechápu...Nechce být s tebou,ale žárlí a přeje si aby si nikoho nemel a aby si fungoval jako její loutka se kterou si muže hrát, pohraješ si ty s ní a ona je v prdlei...jestli mužu poradit, zkus na to proste srát, flirtuj s jinejma, zkus si najít nekoho jinýho a nemyslet na to, je to mega težký, ael když si to uvedomim tak už si přijdu takovej nejakej imunní po tech letech:)....Uvidíš, jestli přijde a bude ti dělat taky tyhle scény..kamarádka by ti přeci vztah přála s nekym jinym ne?
Zaznamenáno
roxan
«
Odpověď #5 kdy:
13. Květen 2008, 23:37:27 »
Citace: pointa 13. Květen 2008, 22:58:48
Mám stejný problém:) je to pořád jak na kolotoči. Přesně se bojí toho,že to nevyjde a bla bla bla..ale ted už sem to ukoncil a abych řekl pravdu, je mi fajn. Jí z toho asi moc dobře neni. Nejvíc me vždy dokázalo nasrat když ti udělá žárlivou scénu kvuli nějaké jiné slečně se kterou ses začal bavit a projevovat o ní nějaký zájem,dělá ti to taky? Už jsem na to asi po 5ti letech neměl, ubijelo mě to, ona stejně zas přileze za chvili podle mého,protože neni nikdo s kym by si rozumela tak jako se mnou.. Spali sme spolu atp jako ty s ní ,ale pak ti řekne že to bylo jenom kvuli tomu že ji bylo ouzko, cítila se s tebou v posteli bezpečne atp,a že si to nemel brát vážne a přitom si se s ní válel 2 dny v posteli:)) občas ty ženy nechápu...Nechce být s tebou,ale žárlí a přeje si aby si nikoho nemel a aby si fungoval jako její loutka se kterou si muže hrát, pohraješ si ty s ní a ona je v prdlei...jestli mužu poradit, zkus na to proste srát, flirtuj s jinejma, zkus si najít nekoho jinýho a nemyslet na to, je to mega težký, ael když si to uvedomim tak už si přijdu takovej nejakej imunní po tech letech:)....Uvidíš, jestli přijde a bude ti dělat taky tyhle scény..kamarádka by ti přeci vztah přála s nekym jinym ne?
no praveze tie sceny mi nejak nerobila pretoze nemala dovod, mi sme fakt v poslednom case len stale spolu ... takze tak nejak ... ale mas pravdu uz to tiez trva 2 roky a je na case ist dalej ... on fakt nema ineho s kym by si rozumela lepsie ... lenze ani ja .. takze o to bude holt tazsie ... lenze myslim ze to je najlepsie riesenie vykaslat sa na to ... zabudnut ... sice to bude boliet ... ale myslim ze lepsie ako stale zit v tom pocite ze mozno raz nieco ...
Zaznamenáno
pointa
«
Odpověď #6 kdy:
13. Květen 2008, 23:50:35 »
Jasan,seš jenom přecitlivelej, ukaž že si chlap a máš koule a mužeš mít x jiných žen a uvidíš že to zabere. Taky sem s ni byl každej den, rozumel sem si s ní, ale proste si myslim, že takový přátelství mezi mužem a ženou neni.) bud neco vic, nebo nic. ženská si najde chlapa a kamarád neexistuje,bude tí říkat že nemá čas a nemuže atp a ty budeš pořád v prdeli a budeš se snažit. pokud jí opravdu chceš,tak jí ukaž že nejsi neco s cim si muže hrát. je to těžký, bolí to jak pes, třeba já se s ní asi rok a pul nebavil, začal sem se s ní bavit auž byl zas problém, figuroval sem tam neco jako rozbourávac vztahu ,ktere ona chtela ukončit..taky nevím ,jak toto řešit no:) je to těžký..
Zaznamenáno
roxan
«
Odpověď #7 kdy:
14. Květen 2008, 00:01:58 »
Citace: pointa 13. Květen 2008, 23:50:35
Jasan,seš jenom přecitlivelej, ukaž že si chlap a máš koule a mužeš mít x jiných žen a uvidíš že to zabere. Taky sem s ni byl každej den, rozumel sem si s ní, ale proste si myslim, že takový přátelství mezi mužem a ženou neni.) bud neco vic, nebo nic. ženská si najde chlapa a kamarád neexistuje,bude tí říkat že nemá čas a nemuže atp a ty budeš pořád v prdeli a budeš se snažit. pokud jí opravdu chceš,tak jí ukaž že nejsi neco s cim si muže hrát. je to těžký, bolí to jak pes, třeba já se s ní asi rok a pul nebavil, začal sem se s ní bavit auž byl zas problém, figuroval sem tam neco jako rozbourávac vztahu ,ktere ona chtela ukončit..taky nevím ,jak toto řešit no:) je to těžký..
to mas pravdu ze take priatelstvo neexistuje, pretoze stale chce jedna strana nieco viac : -) ... viem tiez ze je to tazke ... ale tak je to asi najlepsie riesenie ... len som si to naplanoval trosku blbo pretoze o tyzden ma narodeniny ... a ja som jej dal spravit obraz , nas dvoch , v zivotnej velkosti od pasa hore
... takze som sa trosku buchol po vrecku ale tak co uz : -) asi to do narodenin este vydrzim dostane ten obraz a kaslat na to ... alebo sa na to vykaslem uz teraz ... a len jej ho potom odovzdam ...
Zaznamenáno
GR77A
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Brno
«
Odpověď #8 kdy:
14. Květen 2008, 22:22:54 »
S tím obrazem bych to udělal tak, že bych jí ho normálně dal a řekl že je to poděkování za to, že jste se potkali a za všechno co se stalo, že to bylo moc hezký a nikdy na to nezapomeneš, ale že musíš jít dál, že nemůžeš pořád stát na jednom místě, takže je to také spíš takové rozloučení. Tím si myslím že ji aji otestuješ, protože jí bude jasný že jestli tě chce, musí začat jednat. Ale moc bych to teda neviděl...
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
thyrael
Pohlaví:
Věk: 17
Město: Jeseník
«
Odpověď #9 kdy:
17. Květen 2008, 18:02:16 »
to si nejsem jisty, ale moje nazory nereste
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na: