"Bejvalka" vs. "bejvalej" nejlepší kamarád

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 19:47:52

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 274 příspěvků v 1 741 témat od 1 703 uživatelů
Nejnovější uživatel: vincent18
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  "Bejvalka" vs. "bejvalej" nejlepší kamarád
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: "Bejvalka" vs. "bejvalej" nejlepší kamarád  (Přečteno 380 krát)
fcBanik

Zobrazit profil
« kdy: 16. Květen 2008, 01:12:46 »

Všechny vás zdravím lidi. S jedním mým problém bych se chtěl zkusit obrátit na vás. Nevím si rady. Mám asi dva měsíce po rozchodu s holkou, se kterou jsem byl 5 měsíců a pak se se mnou z neznamých důvodů rozešla. Myslel jsem si, že za tím byl nějakej jinej, tak jsem se ji na to zeptal, ale odpověděla mi, že v tom jinej není. Tak jsem jí věřil, protože podle mě, celých 5 měsíců jsme byli k sobě hodně upřímní. Ale asi dva týdny po rozchodu jsem ji viděl jít po městě za ruku s jiným, ale tvrdila mi, že kvůli němu to nebylo. Promiňte, že j to tak dlouhý,ale myslím, že tady jde asi i o nějaký ty detajly k případnému vyvození úsudku.

Začnu od začátku. Během doby, co jsem ji balil, to bylo takový strašně nejistý z její strany vůči mně. Jeden den jsem si myslel jakože super, ta bude moje a nejednou další den náhlá změna chování, prostě najednou opět odtažitá. A párkrát se to stalo až jednou za mnou přišla a zeptala se mě,jestli jsem si všiml jejího různorodýho chování ke mně. Řek jsem jí že jo a požádal o vysvětlení. A pověděla mi, že v tom má prsty můj nejlepší kámoš. Že ona je vždy mnou nadšená a on ji řekl něco nepěknýho o mně z minulosti, a prostě spoustu hnusných věcí na mojí adresu. Že ji za chvíli odkopnu atd. A ji to prej vždycky strašně zviklalo, že už se prej několikrát takhl spálila. A že mi to nemohla říct dřív, protože jí řekl, že jestli ho někdy podrazí, tak ji ze života udělá peklo. A taky věděla že si s ním řeknu všechno, tak se za mnou s tím bála jít. A protože ve mě měla pak velkou důvěru, tak mi to nakonec řekla, ale s tím že jsem mu nic nemohl říct. A ON mně oní jednou řek, že je strašně rozdavačná, že si mám dát pozor. Dál jsem se ho na nic neptal, z moji strany absolutní nezájem, potom co mi u ni prováděl. A po pár dnech jsme začali spolu chodit a toho svýho nej kamoše jsem nemohl ani cítit - ignoroval jsem ho. A zároveň ty mojí se znepřatelila kamarádka její a začala to táhnout s ním. Ta moje ji začala nenávidět a nadávala na ni. Jenže...

Ta moje se se mnou náhle rozešla. A furt jsem nebyl schopnej pochopit proč. Říkala mi že to kvůli tomu se kterým jsem ji viděl nebylo, že ona sama si není jistá proč. Tak mi to nedalo a domluvil jsem se s tím svým bejvalým kámošem na pivo, že se ho potřebuju na něco zeptat. Kupodivu šel. Zeptal jsem se ho tedy, jak to přesně myslel tenkrát tím "je rozdavačná dej si na ni pozor" tak mi to řekl. Řekl něco, co se mi vůbec nelíbilo a nemoh jsem tomu uvěřit. Vůbec se mi to k ní nehodilo, ale to co mi řekl, tak mi dalo logiku tomu, proč to dopadlo mezi mnou a ní,tak jak to dopadlo.A my dva s kámošem jsme se začali zase bavit.  I když vím, že LÁSKA se logikou neřídí, ale v tu chvíli jsem měl strašnou potřebu najít nějakej důvod proč. tak jsem ji začal totálně ignorovat a řek ji pár nepěkných věcí, i přesto že ona mi pořád vypisovala a ptala se, co se se mnou stalo a že si mám věřit čemu chci, že mám svoji vlastní hlavu. A nedávno jsem se s ní začal zas bavit a řekla mi, že už se s tam tím rozešla. Že udělala velkou chybu s ním. A prostě jsme si začali spolu uplně báječně povídat. Řekl jsem to tomu mýmu kámošovi,kterej mi lezl do toho vztahu předtím. A on mi začal vykládat, že mě určitě bude chtít zpátky, že to párkrát udělala už jiným, a že si mám dát na ní pozor, že vím jaká je. A ona mi zase začala pořád vykládat, že už ví, že se ním opět kamarádím, že je to ale moje věc, a že nemám zapomínat na to,jak mi házel klacky pod nohy, že si mám dát na něj pozor, že vím jakej je. On zase říkal,jak prej dolejzá za tou jeho kterou začala předtím nenávidět.Ona mně zase povídá, že se s ní vůbec nebaví a teší se až vypadne ze školy a nebude ji potkávat.Prostě oba nezávisle na sobě do mě hustijou pravěj opak toho, co řekne ten druhej. A já začal přemýšlet nadtím, jak to doopravdy je, kdo z nich mluví pravdu a kdo z nich lže. Jsem v nesnázích. Vždycky jsem věřil v tu moji bejvalku, nikdy mě nezklamala a říkali jsme si podle mě všecko. Já ji stejně pořád miluji, nic mi nezměnilo city k ní a chci ji zpátky. A on je známej tím, že si dokáže někdy fakt hodně vymýšlet, ale nechci zase udělat nějakou blbost. Nevím, jestli na to existuje nějaká rada. Ale budu vděčnej za všechno. Díky za trpělivost v přečtení a odpovědi.
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 16. Květen 2008, 01:28:58 »

A jaké z toho plyne ponaučení Otázka

1) Nemějte za nejlepšího kamaráda někoho, komu nemůžete 100% věřit.
2) Pokud máte tajemství z minulosti, tak se dozajista jednou objeví a vám se to nebude líbit

A ten tvůj kámoš všechno zapřel - to jak se s ní bavil o tobě Otázka Protoe to je docela zásadní. Páč jestli to přizná, tak je jasno, kde je zakopaný pes. Jestli ne a bude dělat problémy tvé bývalé, tak je to podobné a jestli to popře a nic víc z toho nebude tak sázim na dívčinu a její bujnou představivost Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
fcBanik

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 16. Květen 2008, 10:11:39 »

Jo to jsem zapomněl napsat. Ja se ho na to zeptal, jestli mi nahodou nechce říct něco, co se týká doby mýho balení JÍ. A na to mi řekl, že o ničem neví, tak jsem mu tak trošku nenápadně naznačil. A on že mu mám připomenout víc že už si to prej nepamatuje Podivený tak jsem mu toho pár řekl. Něco přiznal a většinu popřel. Buď řekl že si nepamatuje, že by něco takovýho říkal a nebo že si to prej vytáhla z kontextu. A ještě jeden paradox, tvrdil mi, že mi pomáhal v tom, abych ji prej sbalil a že nebýt něj, tak mi to asi nevyjde... Smějící se takže podle toho co řekl, tak ji asi sbalil pro mě nebo ja nevím  Smějící se ....a ještě něco. Bývali jsme fakt dlouho super kamarádi, on byl sice známej PŘEKRUCOVAČ všeho a nebo si vymýšlel, ale v tý době podle mě mi nekecal a  hodně věcma jsme se vzájemně svěřovali....mám v tom bordel, ale pořád zdravá intuice mi říká že mám věřit holce.
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 16. Květen 2008, 11:54:57 »

"Francouzi na to mají příslový. Jen si teď nemůžu vzpomenout. Ti holomci mají totiž přísloví úplně na všechno. " --Mazaný Filip

Zmíněné přísloví je "Za vším hledej ženu" Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
fcBanik

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16. Květen 2008, 12:29:04 »

Jj, to znám  Šťastný ...a myslíš že si s ní o tom můžu pokecat? Jako říct jí, co mi říkal on a jestli je to pravda?  Úsměv
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 16. Květen 2008, 14:05:44 »

ja bych je konfrontovala zaroven... a pak si udelala usudek, nebo je oba poslala do prdele na zaklade vzajemnych reakci...
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS