potkal sem se s jednou dávnou známou na akci a myslím že to mezi námi zajiskřilo byli sme tancovat popíjeli potom si šli sednout bokem klasický postup vše probíhalo dobře, pokud nejsem naprosto hloupý tak sem si jistý že proběhly snad skoro všechny signály značící zájem od pohledů a úsměvů přes doteky... jenomže potom se stalo něco co sem nečekal a když sem se přiblížil a chtěl jí políbit uhla s tím že nejde ani tak o to jestli sem jí zaujal jako o to že chce mít klid( rozešla se po letech s přítelem)...na tohle sem žádnou odpověd neměl, pozval sem jí na kafe a hodně mi na tom záleží, přijala to sama mi nabídla číslo a nakonec odešla od svých přátel aby mě doprovodila k autu, chytla mě objala já se otočil že nasednu do auta a ona jako by mě ani nechtěla pustit, hodně mě matou dvě věci, zaprvé že se nenechala políbit, za druhé řekla tomu kamarádské kafe( mezi řečí), na to mi řekla že nechce nikam spěchat, to já chápu taky sem se už spálil a proto to ocenuju ale opravdu ted nevím na čem sem, díky za každou odpověd