Spekuluju nad jednou věcí. Nic vážnýho, ale rád bych věděl i názor ostatních. Když to vezmu od začátku:
Jde o jednu bývalou spolužačku (zároveň ségra nejlepšího kamoša se kterým sedím od základky do dnešní doby v lavici). Na základce jsme si rozuměli (ale jako kamarádi, nic víc, na to jsem byl tehdá moc velký trdlo
). Ale jako fakt hodně dobře. Po základce se trochu změnila a nějak jsem ji začal ignorovat (takovej neúmyslnej holomráz
). Párkrát jsme se viděli, ale nijak jsme se spolu nebavili.
No a když se posuneme v čase, tak někdy před prázdninama jsme se spolu dlouho bavili na jednom koncertu a nedlouho potom jsme si vyměnili několik sms s tím, že mě nakonec pozvala do restauračky. Jednou jsem ji dokonce z prdele napsal, jestli mi nechce dojet navařit, že naši odjeli a nemám co jíst. A kupodivu vážně dojela.
Po tomhle přišlo další takový menší období ignorace (ale to bylo tím, že jsme nepotkali vůbec). Až teď nedávno mi začla zase vypisovat a zvát mě na pizzérku. Taky když ju potkám, tak se vždycky tak rozzáří a začne se velice bavit. O to by nešlo, ale včera jsem byl v jednom místním klubu.
Měl jsem tam zrovna rozdělanej jeden krásnej dvojset HBček, přičemž jedna už do mě regulérně slušně frčela (mimochodem je to její sousedka ob jeden barák myslím
). Po chvilce jsem si všiml, že sedí kousek za náma s kamouškou a nějakýma dvouma borcama a celou dobu nás pozoruje takovýma dlouhýma zamračenýma pohledama. Po pár minutách jsem HBčka opustil a šel si svou cestou. Ke konci jsem si šel do šatny pro bundu a zrovna jsem ji tam potkal. Byla teda dost přiopilá, ale hned začla, že se musíme domluvit a někam zajít nejlíp tenhle týden atd. chvilku jsme se bavili a pak jsem šel.
V první řadě musím říct, že to neberu nijak vážně. V současné době je žen dost, LTR nechci, ale nebránil bych se si s ní pár nocí užít, protože je to fakt pořádnej kus ženský, která se jenom tak nevidí. Jenom nevím, jestli to mám brát jako IZ nebo je to fakt jenom "kamoš status". Přemýšlím, že bych na té schůzce vyzkoušel KC a podle výsledku bych jí dal šanci nebo ne. Co vy na to?