Co myslite ma o mna zaujem ?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 01:47:42

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Co myslite ma o mna zaujem ?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Co myslite ma o mna zaujem ?  (Přečteno 682 krát)
crazy12345

Zobrazit profil
« kdy: 10. Červenec 2008, 23:57:55 »

Ahojte vseci zamilovany aj nezamilovany...

Mam jednu naozaj dobru kamaratku ktoru mam strasne rad...ide oto ze sa pozname velmy dlho ako byvali spoluziaci...Teraz si piseme velmy dobre napr : cmuq a tak ale to je asi dnes normalne...

Vcera zme boli von rozpravali zme sa o vsetkom moznym a tak...stale sa usmievala a vnimala to co rozpravam...ja len chcem vediet ci si nerobim zbytocne nadeje pretoze trpim velmy slabim sebavedomim...a bol som u nej vsetko ok a ukazovala mi napriklad na pc fotky super chalanou ktorych pozna to mi bolo dost nepriemne akoze...
ja osobne som sa snou presiel po celom meste a povedala mi ze nabuduce sa chce ist so mnou kupat na kupalisko a tak...takze uz to berem ako dobre znamenie...myslim si ze pre mna je moc pekna kedze si o sebe myslim ze nemam ziadnu charismu ale to uz je vec komplexou ze kazdy vidi v sebe aj to zle...

rozlucily zme sa tak ze zme si povedali ze skvely den zme spolu stravily a tak ale stale sa usmievala na vsetkom co som povedal a ako som cital v jednom prispevku uz to je znamenie...takze co myslite mala by o mna zaujem ??? Povedala mi ze konecne sa moze z niekym o vsetkom porozpravat a zasmiat...      Ale ako som pisal pozna vela chalanov...

Dnes som jej napisal pekny text co si o nej myslim napr : Poznam jednu krasnu babu ktora sa vola .... paci sa mi jej povaha ale neni tak krasna ako jej usmev... a tak ale este mi neodpisala nato !!! a uz davno si to precitala : viem to z pokecu urcite viete co mam na mysli...takze takyto krok som zatial spravil fylozoficky kedze som v hamblivej povahe...

Dufam ze ste ma nieako pochopily a ze ste to pozorne precitali a ze mi dokazete povedat co si otom myslite...
nas vek je 16rokov myslim si ze to neni ani vela ani malo...

na otazky odpoviem len sa pytajte a podla toho mi lepsie poradite...
Zaznamenáno
crazy12345

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 11. Červenec 2008, 00:55:19 »

no nic dnes sa asi nikdo neozve idem spat ,,, aj ked bude to tazke budem zase celu noc rozmyslat o nej Smutný
Zaznamenáno
crazy12345

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11. Červenec 2008, 11:57:44 »

sem budem pisat sucastny stav a ako sa to vyvija ::: dnes mi povedala cez icq ze nemam byt na pc dlhsie ako do 12 ze ma chce dostat od zavislosti na pc ... teraz najblizsie mame ist na dalsiu prechadzku [ja strasne rad sa zbabou prechadzam po prirode to je moje]

prosim vas napiste niekdo svoj nazor...
Zaznamenáno
plaine89

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. Červenec 2008, 12:08:22 »

No v prvom rade sa nauc pisat ypsilon... No a k tomu druhemu, to este nemusi nic znamenat, ze spolu takto chodite von a pisete si na icq, moze ta brat len za kamarata. Najlepsie je urobit co najskor taky krok, aby pochopila, ze nechces byt len kamarat. Urcite skus vo vhodnej situacii nejake dotyky, tie ti povedia asi najviac a nebud len kamarat co s nou chodi na prechadzky....Ked uz ju lubis, tak musis konat, lebo kamaratstvo ta bude len ubijat...
Zaznamenáno
crazy12345

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. Červenec 2008, 12:31:32 »

ale cim viacej su 2ludia spolu tim sa viacej spoznavaju a tim viacej sa zblizuju preto snou chcem byt kazdy den...
len mam obavy ze za tie dotiky sa urazy a povie ze som toto necakala alebo tak nieako no Smutný
je to zla situacia no...
Zaznamenáno
GR77A
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 11. Červenec 2008, 13:18:24 »

to este nemusi nic znamenat, ze spolu takto chodite von a pisete si na icq, moze ta brat len za kamarata.

To je bohužel pravda, holky dokážou kamarádský vztah brát velmi jakoby hluboko, aniž by si třeba uvědomily, že pro kluka to naopak působí, že o něho jeví zájem. Takže jestli chceš zjistit pravdu, budeš muset začít trochu víc jednat. Nechci ti brát iluze, ale já to moc dobře nevidím. Každopádně informuj, jak se to vyvijá  Úsměv
Zaznamenáno

Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
crazy12345

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11. Červenec 2008, 13:38:52 »

tak ja nieco skusim teda...nieaky cas sem nic nenapisem [teda ak sem niekdo nenapise predomnou] pretoze sa mame stretnut o par dny no a potom sa sem ozvem...drzte palce...
Zaznamenáno
KITT

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11. Červenec 2008, 17:22:58 »

Myslím, že tě zatím bere jako kamaráda a teď je na tobě, aby si ji dal najevo, co k ní cítíš. Takže, jak tu psali ostatní přede mnou, nějaké ty dotyky, ale pozor, zase na ni nejdi nějak rychle. Abys to tímhle nepokazil. Až bude vhodná doba, tak to zkus. Jinak se radši jen procházejte. Je to lepší.
Zaznamenáno
stegy
*

Věk: 17
Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 11. Červenec 2008, 19:15:11 »

ale cim viacej su 2ludia spolu tim sa viacej spoznavaju a tim viacej sa zblizuju preto snou chcem byt kazdy den...
To je hezké, ale někdo tady na fóru, psal moc hezkou věc, že vztah vznikne většinou když se lidi poznávají zároveň po psychické stránkce, tak i po fyzické a ty jsi tu fyzickou stránku trošku víc zanedbával, bojím se aby jsi už nespadl do kategorie "kamarád".
Zaznamenáno
crazy12345

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 11. Červenec 2008, 21:14:39 »

Ja viem pokusim sa co bude v mojich silach...viem ze ked to spravim par krat uz to bude pre mna pohoda...

zajtra idem snou aj jej kamaratkou do takej vody sa kupat takze tam dotiky by mali byt velmy stale :d ale ma mrzy ze ide aj jej kamaratka lebo som chcel byt snou sam ale nevadi nic stim nespravim...
Zaznamenáno
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 12. Červenec 2008, 00:27:01 »

Hlavne sa nezabudni venovat aj jej kamaratke. Zo zaciatku sa kamaratke urcite venuj viac, pokial si ziskas ju, tak s tou tvojou to uz nebude az taky velky problem. A uz sa nauc ten pravopis. Hrozne sa to po tebe cita
Zaznamenáno
crazy12345

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 12. Červenec 2008, 01:22:46 »

jj z jej kamaratkou si dobre rozumiem takze uz teraz mam u nej dobry obraz...
Zaznamenáno
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 12. Červenec 2008, 19:14:49 »

Len aby si nebol prekvapeny
Zaznamenáno
Salem

Nikdy nie je tak dobre aby nemohlo byt lepsie ;)

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 13. Červenec 2008, 14:49:22 »

nj mozno ti ta tvoja chce dohodit prave svoju kamaratku aj to sa stava.........a inak k tvojej veci ja by som si to dobre rozmyslel a porovnal plusi a minusi ci sa oplati ostat to tak ako to je alebo ci nieco podnikat kazdopadne ak sa o nieco pokusis uz to nebude tak ako to je teraz to mi ver viem o com hovorim
Zaznamenáno

Yesterday is a History
Tomorrow is a Mystery
but Today is a Gift
GR77A
*

Věk: 25
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 13. Červenec 2008, 21:38:14 »

ak sa o nieco pokusis uz to nebude tak ako to je teraz to mi ver viem o com hovorim

Tak tak, tomu bohužel musíme věřit a kvůli tomu pevně zvažovat, jaké kroky podniknout, jestli vůbec nějaké
Zaznamenáno

Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS