Sem u ni byl podruhe, zustal sem tam nejakou dobu - tak 3h... ale jako naprosto vagni.
prislo mi to napsto stejne jako kdyz jdu ke kamosovi kdyz nemam co delat a jenom hledim co dela on a semtam neco placnu, on se zasmeje nebo prohodime par vet a pak pokracuje. Vetsinu casu furt resila neco pres icq a ohledne organizovani si veci do skoly ... a teda fakt sem se divil proc me nevyhodi... tak sem rikal ze pujdu (protze nudit se s kamaradem, ktereho znam 10 let je v pohode, uz se zname jaci sme nudari, ale nudit se s holkou v ramci seznamovani to je fakt ...
) ale ona riklala at jeste nechodim, ze az se bude ucit tak me sama vyhodi. Jako sice sem byl v pohode a v klidu a nijak me to moc nesvalo (jako drive sem se pri komunikaci s holkou citil napeti a stres - tedka ne), ale prislo mi to takove zbytecne. Na jednu stranu sem si pripadal jako v takovem tom spravnem stavu aktivni konverzace, ktery se mi podari si obcas navodit, a pak ve spolecnosti nejsem stranou ale naopak v centru deni, ale prislo mi ze ji ani takhle fakt vubec nezajimam. Pak se me znova zeptala co budu delat vecer/odpoledne, proste pozdeji, na coz sem nemel moc co odpovedet. Ale ona me ani moc nenechala a zacala ze je hezky, a ze by chtela k nejakemu rybniku v okoli prahy se podivat. Toz sem si myslel ze je to neco jako navodna otazka, tak sem rikal, "tak podme" nebo neco v tom smyslu. Ale asi nebyla, protze rikala ze se musi ucit ze ve skole vubec nestiha... sem navrhl ze ju to naucim za polovinu casu nez by se to ucila sama a pak muzem jit, tak rikala ze ne, ze si to musi projit sama, a ze kdyz bude pripadne neco potrebovat ze prijde. Toz nic.. za nejakou dobu me vyhodila.
No neuspechy me nejak samostante nestvou,
protoze si rikam ze se pocitaji pouze pozitivni vysleky (kdyz nekdy pripadne bude) a vsechno ostatni jsou pouze informace o chybach aby se v dalsi iteraci porucha zase o neco zmensila az to jednou dokonverguje - ale - prave ze mi prislo ze sem vsechno delal presne tak jak sem si predstavoval ze bych se chovat mel, ale ona me apriori nechala jen tak tam byt a nechtela se mnou interrereagovat - tzn. fakt nevim jak bych v pripade ze bych si to mohl zopakovat mohl vylepsit sve chovani abych se nekam posunul.
tzn. Co me stve je nefunkcni model.
jedine: ... asi neni moc dobre nekam jit bez jasne koncepce co bych tam pak mohl delat ...
ja sem si prave myslel ze neco samo vyplyne