Co se stalo ?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 07:51:25

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 984 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Co se stalo ?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Co se stalo ?  (Přečteno 1518 krát)
mathews
*

Čo chcem v živote dosiahnuť ? skromne : Všetko !!

Pohlaví: Mužské
Věk: 18
Město: stejne me navštivit neprijdete,nač by vam to bolo ...

Zobrazit profil
« kdy: 29. Říjen 2007, 10:33:42 »

Spoznal sem holku (15 let ,ja 17 ) . Máme pár známých , celkovo sme se znali jeden týden , v pátek mi piše SMS , či mam po škole čas, že by sme nekam zašli... ok, tak jdem do cukrárny , bavíme se , hrá prijemná hudba... potom ju jdu odprevadit na autobus, to však zistím , že moj mi ušiel , a rikam ji, že se prevezu a odkopnu ji domú. V autobuse se normalne bavíme, no a pred domem se mne zeptá, či se mi líbí ... a já ji nemisto odpovede dám bozk... pár vterin prejde , no to už vyzerá, jako by videla ducha , rekne že už musi jit, a odcházdí bez rozloučky....večer mi ešte odpovie na SMS , že je dosť zmatená a dal už se neozýva ...
Dnes , když za ní zajdu , se mi vyhýbá, ríka že nemá čas a na otazku " co se stalo ? " odpovídá : " Nic , mela sem jen naročnej víkend..."

Co se mohlo stát ? Nevím si rady... Podivený Smutný
Zaznamenáno

Ak nič neočekavaš, nemužeš byt ani sklamaný !nikdy niesi tak dobrý, aby si nemohol byť lepšii,preto nikdy nehovor nikdy !
Rozdiel medzi Genialitou a Bláznovstvom je vyjadrený Uspechom ( => : 90% ťažkej prace na sebe, 5% štastia , 5% talent)
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 29. Říjen 2007, 12:43:19 »

Dej jí pár dní volno. Nepiš jí, nevolej jí, nech jí být. Pak se za ní stav a navrhni někam vyrazit. Jestli svolí, tak si to vyřikejte. Jestli ne, nevrhni jinyý termín, nebo navrhni at rekne termin ona. Jestli ani druhy termin nevyjde, tak na ni zapomen. Muze to byt cokoli:
* Kluk ji nechal a ona je do nej porad zamilovana
* Prostě a jednodušše se jí nelíbíš
* Neví co chce
* Nechce s nikym chodit, jen si potřebuje dokázat, že jí někdo chce...

a další Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Sven
*

Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 29. Říjen 2007, 19:24:55 »

Zrovna nedavno jsme tu resili moje vlakno a bylo mi razeno, abych se zachoval jako ty! Proste absolutne si popsal situaci, jak se zachovat. Je opravdu divne, proc takto zareagovala. Treba se zalekla, neni pripravena na vztah, ci mohlo se zdat, ze se ji nelibil polibek ... hodne otazek, zadna presna odpoved. Jak jiz je napsano vyse, zkus ji vytahnout jeste jednou. Good luck Šťastný
Zaznamenáno
mathews
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 29. Říjen 2007, 19:41:22 »

Zítra má bažantský... má trída to organizuje, takže to by mohla být taková možnost , len jak ji vytahnout...
Ak ma odpálkuje po druhé, už to nebude mít význam... ja se nechci zprávat jako doteravec , to je její vec, že neví co chce...
Btw: Odvtedy , co sem se začal o ni snažit , stojim proti inému chalanovi, ktorí se líbí ji ( ríkala její kamoška ) , jenže ten o ni nejaví žadný zajem... budto nekdo kdo o vás zaujem má ale vy moc ne , alebo váš vysnívaný , který na vás zvysoka kašle...  Smutný

Ale dik za radu , uvidím čo z toho vznikne... Super!
Zaznamenáno

Ak nič neočekavaš, nemužeš byt ani sklamaný !nikdy niesi tak dobrý, aby si nemohol byť lepšii,preto nikdy nehovor nikdy !
Rozdiel medzi Genialitou a Bláznovstvom je vyjadrený Uspechom ( => : 90% ťažkej prace na sebe, 5% štastia , 5% talent)
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 29. Říjen 2007, 22:28:15 »

stojim proti inému chalanovi, ktorí se líbí ji ( ríkala její kamoška ) , jenže ten o ni nejaví žadný zajem...

Takze jinymi slovy nemas sanci, protoze on je nedostupny a tim padem "ten pravy" Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
mathews
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 30. Říjen 2007, 08:58:37 »

Když tak rozmýšlam nad tým, či to má nejaký význam, tak prichadzím na to , že žádný...  Podivený
To vždy platí, že nedostupný má vačšiu šancu ?? To je teda logika , panebože , vždyť to je kolotoč ...
Ak to tak platí, to mužu jít rovno do klaštera , o mne se žádná holka sama od sebe zajimat nebude...

Jediná vec, kterou na tom všetkom nechápu , sou ty SMS a tie  náznaky v rozhovoroch s nou a jej kamoškou... Šla po mne ona, doprdele , tak co se stalo , že ted se mi vyhýbá ? Dostala co chtela , tým že si dokázala , že ví dobre namotávat ?  Podivený Podivený Smutný
Zaznamenáno

Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 30. Říjen 2007, 22:16:06 »

Vzdyt je to jasne jak facka (ale samo to neslo poznat predem). Ona ma sebevedomi na dne, pac ji tamten nechce. Takze si nasla tebe, aby si dokazala, ze kdyz chce, tak nekoho sbali. A to se ji podarilo. Tim padem te uz nepotrebuje Mrkající

Nic z toho nemusela delat vedome. Zenske podvedomi je svine Mrkající TO maj z tech jejich "pocitu" Úsměv
Zaznamenáno

mathews
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 31. Říjen 2007, 17:34:29 »

Vzdyt je to jasne jak facka (ale samo to neslo poznat predem). Ona ma sebevedomi na dne, pac ji tamten nechce. Takze si nasla tebe, aby si dokazala, ze kdyz chce, tak nekoho sbali. A to se ji podarilo. Tim padem te uz nepotrebuje Mrkající

Nic z toho nemusela delat vedome. Zenske podvedomi je svine Mrkající TO maj z tech jejich "pocitu" Úsměv

Akože začínam sa cítiť jak v labirinte. Po včerajšku už fakt uvažujem nad tým, že pocity su riadna kravina na svete , hlavne tie ženské...
To jak sa toto všetko podarilo jej včera zamotať, dokrutiť , prevratiť a " vraj vysvetliť " , to by nikdo nerozluštil ... už na to nemám nervy , takuto centrifúgu pocitov a domnienok som teda ešte nezažil.... Kroutící očima
Zaznamenáno

Radofun
**

Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 01. Listopad 2007, 11:27:52 »

si nam mohol napisat, by sme sa pobavili.
Zaznamenáno

Nejde o to, co robis, ale ako to robis.
B961

Civic 1.6ESI VTEC

Věk: 19
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 01. Listopad 2007, 14:34:26 »

Takze jinymi slovy nemas sanci, protoze on je nedostupny a tim padem "ten pravy" Šťastný
Tak v tomhle je zatraceně velkej kus pravdy Úsměv
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
mathews
*

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 01. Listopad 2007, 17:32:22 »

AK teda chcete , tu je " vysvetlenie " situacie a jej koniec ( koniec z mojej strany ).

V utorok poobede na bažantskom sa jej snažím vyhýbať ( predsa len , čo bolo = bolo , chcel som jej dať pokoj, nech sa baví a aby sa stále nemusela cítiť divne v mojej blízkosti = predsa len , ani vy sa moc v prítomnosti niekoho , komu ste nedavno dali košom nezabavíte )....
A tak sa bavím, usilujem sa správať nenútene, a o chvilu pozerám... Ona sa baví s mojim najlepšim kamošom . ( Tak akože on je starý sukničkár, normalne som si pomyslel , že opať na niekoho niečo skuša , povedal som si , že už to mám na hák. Ked tu zrazu kamoš príde ku mne , a vraví , že sa na mna pýtala ....

Tak akože toto ma dostalo , vraj , že čo som mu o nej rozprával, čo si o nej myslím atd. On na to povedal ( pýtala sa na ešte iné veci, ale vdakabohu, taktne ju odbil , že ju predsa vobec nepozná a má jej bonzovať o čom sa s ním bavím...)

O chvilu ju stretnem pred budovou,( kam si šli kamoši zapáliť ) a tak k nej pristupim a pýtam sa , že ako sa má , a snažím sa rozvinúť konverzáciu ....a ona odpovedá : áno , dobre , fajn , no jasne ..... tak ma vytočí a vravím, že musim isť . Vrátim sa naspať do budovy , stretnem spolužiačku, tak to s nou roztočim na parkete a za chvilu ma drží za ruku jej kamoška, že či nejdem " trsať k nim " ....

O dalšej ignoranci , neochote pozrieť sa mi vobec do očí , či niečom inom tu už rozpisovať nebudem...
Tak po polhodine , ako opať sedím v šatni , príde za mnou kamoš a vraví : " Ser na nu , je to trúba , pýtala sa , že či si mi vravel o tom vašom bozku a iné a ja jej vravím : Dievča zobud sa , chodiť s ním nechceš , tak prečo tu všetko natahuješ ...najprv ho odkopneš, potom za ním lezieš .... už to nikoho nebaví , si rozmysli čo vlastne chceš ..."

Po tejto vete sa vraj otočila , vzala si veci a šla domov ... A ako tak už po skončení upratujem ( spolužiakov v podguráženom stave ) , pozrem na telefon a vravím si , že jej prezvoním... a tak prezvonim o chvilu mi odzvoní a  ja ešte viac zmatený idem domov ....

Inak už dva dni ma opať ignoruje na icq , .....
Ja už o nu fakt nemám zaujem , to natahovanie ma absolutne nebaví...

Tot koniec.... Dufam už na stálo.
Zaznamenáno

Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 01. Listopad 2007, 19:00:20 »

"Inak už dva dni ma opať ignoruje na icq , ....." Jestli si ji psal, tak je to samozrejmne spatne Šťastný Tim si sebe ze sedla vyhodil a ji si tam vysadil Šťastný
Zaznamenáno

Radofun
**

Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 09. Listopad 2007, 00:05:03 »

dievcatko raz vyjde z kukly Šťastný dokedy to priemerne u dievcat trva? a vraj skor dospievaju Šťastný ale iba v podpazi Šťastný
Zaznamenáno

Nejde o to, co robis, ale ako to robis.
johny89
*

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 09. Listopad 2007, 18:05:59 »

napadlo mě, že jsme jednou řešili s kámošem co by se stalo kdyby ste slečnu která vás už nechce zachránili před něčím.. např před diskotékou ji chce znásilnit nějakej ožrala a vy ho odtrhnete a řeknete jí ať uteče..  Prostě obětovat se za ní. No... jak z filmu Šťastný co myslíte.. jak to na holku působí? a dokáže to změnit co cítí?
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 10. Listopad 2007, 02:09:44 »

IMO když tě nechce, tak z toho budem aximálně tak vděčnost Mrkající
Zaznamenáno

mathews
*

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 10. Listopad 2007, 09:46:20 »

to Johny89 :  Šťastný to je teda moc , akože hej , može sa podariť , lenže to by musela byť taka zhoda nahod , že zachraniš akurat to dievča, kt. ti dalo nedavno košom , atd. atd. ..jednoducho je to podla mna skor prehnaný sen , a uvažovať nad mozkovými pochodmi dievčiny po takomto zažitku je čiste fantazírovanie.... Šťastný
Zaznamenáno

B961

Civic 1.6ESI VTEC

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 29. Listopad 2007, 12:23:17 »

napadlo mě, že jsme jednou řešili s kámošem co by se stalo kdyby ste slečnu která vás už nechce zachránili před něčím.. např před diskotékou ji chce znásilnit nějakej ožrala a vy ho odtrhnete a řeknete jí ať uteče..  Prostě obětovat se za ní. No... jak z filmu Šťastný co myslíte.. jak to na holku působí? a dokáže to změnit co cítí?
To smrdí řízenou náhodou Šťastný
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS