Sith lord
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Dathomir
|
|
« kdy: 28. Srpen 2006, 17:13:19 » |
|
Ahoj, asi před 2 týdnama jsem se seznámil s jednou holkou, je fakt super . Zatím jsme si jen tak povídali, pozval jsem ji i na panáka , chtěl bych s ní něco začít . Tento týden ji uvidím znovu, tak nevim co dělat, jestli ji mám vzít někam na procházku a tam ji řict, že se mi hrozně líbí atd... zkuste něco vymyslet aby to klaplo..
|
|
|
Zaznamenáno
|
"At last we will have revenge"
|
|
|
LordAli
Věk: 1017
Místo: Mousillon
|
|
« Odpověď #1 kdy: 28. Srpen 2006, 17:40:06 » |
|
Si s ni bez treba nekam zatancovat. Myslim na normalni muziku. Ne ty elektronicky shity typu house, techno. Muzes si s ni pri tom povidat, na plouzaku pritulit
|
|
|
Zaznamenáno
|
Láska jest plna jedu i medu! Láskou se sluha nenasytí. Škoda krásy, kde rozumu není. Bez opatrnosti i moudrost slepa.
|
|
|
Fredy
|
|
« Odpověď #2 kdy: 28. Srpen 2006, 17:55:02 » |
|
Si s ni bez treba nekam zatancovat.
to neni zrovna dobrej napad na prvni rande! Vem ju nekam na kafe, v klidu si popovidejte a pak se bezte treba nekam projit(doprovod ju dom, na vlak...). Zkus ji dat pusu a hned budes vedet na cem si:)
|
|
|
Zaznamenáno
|
on´t worry, be happy!
|
|
|
mc_bain
|
|
« Odpověď #3 kdy: 28. Srpen 2006, 18:24:55 » |
|
... podívej se na příspěvek "Jak říci něco v tom smyslu "Miluju tě."
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #4 kdy: 28. Srpen 2006, 19:04:36 » |
|
ještě něco... na tu holku mám i icq, je dobrý zvát přes icq někoho na rande???
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lotus
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #5 kdy: 28. Srpen 2006, 19:14:03 » |
|
ještě něco... na tu holku mám i icq, je dobrý zvát přes icq někoho na rande??? To by mě taky zajímalo. podle mě asi ne, spíš jen třeba na něco k zakousnutí nebo tak něco a pak ji až pozvat z očí do očí. ale nevim, taky to chci vědět
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
snatcher
Místo: Brno
|
|
« Odpověď #6 kdy: 28. Srpen 2006, 19:17:58 » |
|
ještě něco... na tu holku mám i icq, je dobrý zvát přes icq někoho na rande??? Ne, rozhodně jí zavolej!!! Přinejhorším napiš sms...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme nejvíce rádi. WOODY ALLEN
|
|
|
James
|
|
« Odpověď #7 kdy: 28. Srpen 2006, 21:07:22 » |
|
ještě něco... na tu holku mám i icq, je dobrý zvát přes icq někoho na rande??? Také mohu potvrdit, že jednoznačně NE. V případě, že dotyčné napíšeš přes ICQ/SMS dáváš jí mnohem jednodušší prostor říct NE. Když jí zavoláš nebude mít tolik času přemýšlet nad tím, jestli opravdu čas má nebo jestli není lepší počkat atp. Samozřejmě, jestli jsi si jistý, že vaše sympatie jsou vzájemné, můžes klidně napsat SMS nebo použít ICQ a i tak se bude snažit sejít se s tebou "co nejdříve"
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #8 kdy: 30. Srpen 2006, 13:22:52 » |
|
V pátek se ji teprve zeptám jestli by někam nezašla , doufám že pude, ale myslím že jo
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
Věk: 33
Místo: icq na požádání v PM
|
|
« Odpověď #9 kdy: 30. Srpen 2006, 21:24:43 » |
|
ještě něco... na tu holku mám i icq, je dobrý zvát přes icq někoho na rande??? Ne, rozhodně jí zavolej!!! Přinejhorším napiš sms... nn sms ne..kdyz uz tak pres icq protoze tam se nemuze vymluvit ze nema kredit a musi odpvedet
|
|
|
Zaznamenáno
|
World isn't bad but people are New systems generate new problems když nejde o život jde o howno --------------------Dixi--------------------
|
|
|
cestovatel
|
|
« Odpověď #10 kdy: 31. Srpen 2006, 00:32:41 » |
|
ja som vacsinou SMS.koval ale ked zavolas je to osobnejsie a nema tolko casu rozmyslat ako ked ti odpisuje, musi reagovat rychlo a podla hlasu hned zistis ako si na tom , ci sa vyhovara ci nie
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Phu
|
|
« Odpověď #11 kdy: 31. Srpen 2006, 07:58:37 » |
|
Ono je úplně jedno, jakým způsobem jí to dáš vědět. Pokud bude chtít, tak souhlasí i přes ICQ/SMS, pokud nebude chtít, tak Ti odmítne i po telefonu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
eel like home...
|
|
|
BERmaestro
|
|
« Odpověď #12 kdy: 31. Srpen 2006, 10:24:07 » |
|
ještě něco... na tu holku mám i icq, je dobrý zvát přes icq někoho na rande??? Ne, rozhodně jí zavolej!!! Přinejhorším napiš sms... Ja bych oponoval onehda jsem se s jednou slecnou domluvil (jeli jsme stanovat) pres ICQ ale myslím že je lepší zavolat..ale když člověk nemá peníze a domlouvat co věechno mí koupit a pod je daleko vyhodnější skrze ICQ...ve finale se to bez toho telefonu stejně neobešlo... takze si ymslím že je to tak jedno jen asi kdybych o tu slečnu stal moc asi bych to ICQ měl vic vypnutý nebo v invisible modu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
sem Jachtař mam malou loďku vic mně nezajíma mam kormidelnici, je mlada krasná chytrá přívětiva ma jednu malinkatou chybu že mi vůbec neda a tak hledam sdílnou co by chtěla kluka s jachtou abych nebyl sám.. no už ani ne....
|
|
|
BERmaestro
|
|
« Odpověď #13 kdy: 31. Srpen 2006, 10:26:04 » |
|
Si s ni bez treba nekam zatancovat.
to neni zrovna dobrej napad na prvni rande! Vem ju nekam na kafe, v klidu si popovidejte a pak se bezte treba nekam projit(doprovod ju dom, na vlak...). Zkus ji dat pusu a hned budes vedet na cem si:) Vidis to a to ja si s tu slečnou klidně zatancju a pak se s níjdu projet na lodi... vysledek: supr večer..naramně jsem se bavil ale važně...a sotu pusou an dobrou noc...nebo na rozloučenou apak zmizet...
|
|
|
Zaznamenáno
|
sem Jachtař mam malou loďku vic mně nezajíma mam kormidelnici, je mlada krasná chytrá přívětiva ma jednu malinkatou chybu že mi vůbec neda a tak hledam sdílnou co by chtěla kluka s jachtou abych nebyl sám.. no už ani ne....
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #14 kdy: 08. Září 2006, 13:21:09 » |
|
Myslíte že mám šanci u holky, se kterou si pišu skoro pořád na icq, a včera mi řekla že mi ráda pomáhá nebo co, nějak sem to nepochopil...zítra totiž někam spolu jdem
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #15 kdy: 08. Září 2006, 15:03:41 » |
|
Myslíte že mám šanci u holky, se kterou si pišu skoro pořád na icq, a včera mi řekla že mi ráda pomáhá nebo co, nějak sem to nepochopil...zítra totiž někam spolu jdem nevim nemas historii??
|
|
|
Zaznamenáno
|
World isn't bad but people are New systems generate new problems když nejde o život jde o howno --------------------Dixi--------------------
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #16 kdy: 08. Září 2006, 16:57:55 » |
|
mam , znam ju asi vic jak tyden, parkrat sem s ni kecal, je supr
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #17 kdy: 08. Září 2006, 18:24:41 » |
|
mam , znam ju asi vic jak tyden, parkrat sem s ni kecal, je supr posli mi tu historii, mas v osobnich zpravach moje icq pak treba neco vyresime cya edit:hnusnej překlep
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #18 kdy: 17. Září 2006, 11:06:36 » |
|
hele, co delat, kdyz se bavim s nakou holkou (řekněme že chci třeba na ni udělat dojem) a ted za nami pride kamos ktery ju nezna a zacne mi ju prebirat? docela me to ted nedavno dostalo a nevim co s tim....jako poprat se s nim nechci
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
PachezZ
Místo: Někd u Třeboně
|
|
« Odpověď #19 kdy: 17. Září 2006, 11:21:42 » |
|
hele, co delat, kdyz se bavim s nakou holkou (řekněme že chci třeba na ni udělat dojem) a ted za nami pride kamos ktery ju nezna a zacne mi ju prebirat? docela me to ted nedavno dostalo a nevim co s tim....jako poprat se s nim nechci To znám, kámoš i když je zadanej pravidelně flirtuje se slečnama který chci... nemůžeš asi nic moc abys zase nevypadal jak nejakej žárlivec... ale něco by to chtělo proti tomu udělat - jen nevim co...
|
|
|
Zaznamenáno
|
quot;Cítim bezprávie, prečo on hej, prečo ten hej, prečo ty hej a prečo ja nie."
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #20 kdy: 17. Září 2006, 11:40:19 » |
|
hele, co delat, kdyz se bavim s nakou holkou (řekněme že chci třeba na ni udělat dojem) a ted za nami pride kamos ktery ju nezna a zacne mi ju prebirat? docela me to ted nedavno dostalo a nevim co s tim....jako poprat se s nim nechci jednoduse, zacit se bavit o jeho holce
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #21 kdy: 17. Září 2006, 11:43:30 » |
|
jenze ten muj kamos zadnou holku nema
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #22 kdy: 17. Září 2006, 11:49:47 » |
|
jenze ten muj kamos zadnou holku nema tak o nejaky holce ktera se mu libi nebo neco to vymyslis ;-)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Sith lord
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #23 kdy: 23. Říjen 2006, 13:30:59 » |
|
co si myslíte, když jde někdo s holkou na rande a ke konci se ji zeptá jestli jí může dát pusu.. je to dobrý nebo ne?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LordAli
Věk: 1017
Místo: Mousillon
|
|
« Odpověď #24 kdy: 23. Říjen 2006, 15:06:35 » |
|
co si myslíte, když jde někdo s holkou na rande a ke konci se ji zeptá jestli jí může dát pusu.. je to dobrý nebo ne? Ne. Když už se jí o to chceš ptát, tak spíš třeba něco jako : A co ještě pusu na rozloučenou? či něco podobnýho. Ale lepší je to zařídit bez ptaní
|
|
|
Zaznamenáno
|
Láska jest plna jedu i medu! Láskou se sluha nenasytí. Škoda krásy, kde rozumu není. Bez opatrnosti i moudrost slepa.
|
|
|
|