Takže dneska mám čas tak vám rozepíšu jak jsem s vašimi radami a svími zkušenostmi pokročil.
Nevím či je to normalní, ale každá holka má svůj shield některou překecate a svadíte rychle a některá si vás testuje. Můj cíl byl se zaměřit na co nejvíc holek a tak jsem začal šmejdit Icq, fb, mobil a sestavil si menší seznam cílů.
Jména holek jsem si seřadil podle simpatii a dal jsem si zaležet na pár detailech.
- Nesmí bydlet moc daleko
- Mladší a nezkušená vyhodou
- Spíše nezadaná
Budu vám všem psat postupně jak při čem postupuju a co mě vychazí a co ne
Nejen že si tu povedu něco jako deník, ale třeba to pomůže nerdum co zde začínají a nemají vůbec žadné zkušenosti.
1) Lenka 17 let
První v seznamu byla kamaradka z města kterou ani moc neznám a byl jsem s ni jednou i s kamarady venku
Chtěl jsem nějak začít a můj cíl byl získat její číslo.. Proto zapínám FB a píšu ji zpravu ( trošku globalní) : Ahoj mám novou sim dej mi číslo dík.
Druhý den mi dojde odpověd : Ahojky
A ty si ho mel ?? 123-456-789
Odepisuji : a není to fuk ? ;-)
Vše ok a druhý den ji píšu na fb otvirak o počasí ( bydli kousek odeme) proběhlo par stižnosti na strašny dést a bla bla. Nechtěl jsem komunikaci po FB přehanět proto časová tísen rozloucení a stihl jsem domluvit běhaní až bude hezky.
Druhý den docela přijatelné počasí tak večer zvednu mobil a volám byla překvapená a já stručně říkal : Jdu běhat už se oblikej
K mému překvapení to klaplo a šla. Venku jsem ji znegoval oblečení a tak byla docela prdel :-D Běhalo se hezky a moc toho nenamluvila ( docela blbe se při behu mluví) pak jsem s ni sel sednout na lavičku do parku. Docela se zajímala a ptala se pak na mě vybafla s tím co tak najednou jsem se ji po takove době ozval a bla bla..S ledovím klidem říkám že za to může sim karta a že jsem se ozval více lidem.
Byla docela ráda na konci jsem ji dal pusu na pusu jako by to byla samozrejmost a rozloucil jsem se...( žadné doprovazení domu apod)
Ještě ten den mi došlo pár sms na který jsem odepsal druhej den s tím, že se ptala jestli nechci ven moje odpověd byla už něco mám ja se ti někdy ozvu pá. Hnedka napsala že je to škoda a že se bude těšit.
BTW: Nejdůležitejší a nejcenější zkušenosti dostanete s holkou venku ne s jednou chce to fakt dostatek zenských které vaše ego vyexpí časem třeba k dokonalosti. Knížky a různa literatura zaměřená v tomhle směru není na škodu, ale v praxi stejně nejvíc využijete toho co se naučíte sami v životě s těmito tvory :-D