Dilema

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
28. Srpen 2008, 22:13:24

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 874 příspěvků v 1 729 témat od 1 691 uživatelů
Nejnovější uživatel: kmstyl
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Dilema
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Dilema  (Přečteno 359 krát)
Buko

Zobrazit profil
« kdy: 08. Květen 2008, 22:44:35 »

Zdravím, mám jedno dilema:

Včera som bol s kamošmi na hudobnom festivale, niečo sme vypili ale nie vela,všetko som vnímal. Ako sme tam boli postretával som veľa známich a aj 2 protižiačky ( z rovnakej školy len inej triedy). Sme spolu kecali a dako šla jedna z nich tancovať s mojími kamošmi tak som ostal sám s druhou. Už sme sa poznali tak sme kecali ,blbi a trocha aj tancu bolo. Asi tak po polhodinke šla hladať tú jej kamarátku že musí ísť s ňou domov lebo sa bojí ísť sama cez park (v noci tam chodia rôzne individuá). Tak sme ju hladali. Vedel som,že kebyže sa ponúknem na doprovod tak by z toho niečo bolo lebo si spolu celkom rozumieme. A v tom je ten vtip - je to kamarátka,celkom pohladná a má aj niečo v hlave, lenže momentálne mám vyhliadnutú inú osobu, ktorú som tam chcel stretnuť a konečne prvý krát osloviť atď... A tu je to dilema co som riešil: kamarátka alebo tá druhá osoba?Je celkom možné,že ta druhá osoba o mne vie lebo mám pocit že v škole po mne pokukuje ale rovnako je aj možné že sa mi to zdá. Skončilo to tak,že som bol odprevadiť tu kamarátku na zastávku.
Takže: kamarátka alebo tá druhá osoba?
Zaznamenáno
dazed
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 08. Květen 2008, 22:56:37 »

No chlape, co na to říct, snad ta, o kterou máš větší zájem, a když to nevyjde, tak ta druhá Úsměv
Zaznamenáno

Happiness under construction!
alka-n

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 08. Květen 2008, 23:56:03 »

Asi bych to zkusil nejdřív na tu druhou a když to nevyjde, můžeš si zpravit chuť na kamarádce. Vypadá to, že k ní máš blíž než k tý druhý.
Zaznamenáno
GR77A
*

Věk: 25
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 09. Květen 2008, 09:12:22 »

No nejdřív tu druhou, protože tam víš, že po tobě asi pokukuje. S tou první jste se sice dobře bavili atd., ale ještě to neznamená že bys u ní mohl uspět, takže bych ju nechal jako nouzový druhý řešení
Zaznamenáno

Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 10. Květen 2008, 21:00:22 »

Buď chlap a rozhodni se Úsměv A nebuď jak ženský, který se nepustí jedné větve dokud nedrží jinou. Nakonec nebudeš mít nic.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS