Holka, kterou pravidelně vídáte

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:29:25

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Holka, kterou pravidelně vídáte
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Holka, kterou pravidelně vídáte  (Přečteno 809 krát)
Nikdenikdo

Věk: 18

Zobrazit profil
« kdy: 15. Listopad 2007, 18:27:03 »

Ahoj,

zajímalo by mě, jakou strategii byste doporučili pro balení holky, kterou někde pravidelně vídáte. Mám jednu "kamarádku", kterou teďka potkávám dvakrát týdně na tréninku (při tomhle sportu, teda spíš bojovém umění, se cvičí ve dvojicích, tak samozřejmě cvičíme spolu Úsměv ). Přemýšlím, jak na ni, protože bych o ní nerad přišel jako o kamarádku, kdyby to neklaplo. Ale zároveň by se mi líbilo, kdyby se náš vztah ubíral trochu jinam než "jen" přátelským směrem. S jazykem (Mně je 17, jí 16, a ještě dodám, že je trochu intelektuálně založená, to ale já vlastně taky. A sympatie jsou na obou stranách.)

Díky za všechny odpovědi.
Zaznamenáno
Mikullas
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 21
Město: Bratislava

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Listopad 2007, 18:37:41 »

Kde je problém?!? Snáď v jednoduchšej situácii ani nemôžeš byť...
Zaznamenáno

Nič to, že si sa potkol, to je znamenie že ideš.
Nikdy sa nemrač aj keď si smutný, lebo nevieš, kto sa môže zamilovať do tvojho úsmevu Úsměv
Najprv si naštudujte o balení z článkov na nete a rôznych kníh, fórum vás základy nenaučí!
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 15. Listopad 2007, 20:06:17 »

Kamarádství končí tím, že se vyjádříš. Takže jestli o ní nechceš  přijít jako o kámošku, tak vem rychle zpátečku. No a jak na ní? Asi se budeš muset holt vyjádřit, žejo Mrkající Někam jí pozvat (na kafe, do kina, na zmrzku, na kung-fu film, ...) a pak už se to třeba nějak vyvine Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Nikdenikdo

Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15. Listopad 2007, 20:15:50 »

Tak není to žádná dlouholetá kamarádka, znám ji sotva dva měsíce. Jinak v kině jsme už byli, ale ani jeden z nás to nebral jako nějaké rande (no, tak možná trošku  S jazykem). Prostě jsme tak nějak řešili co s volným odpolednem a najednou se šlo do kina.
Zaznamenáno
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 15. Listopad 2007, 20:36:23 »

Tak není to žádná dlouholetá kamarádka, znám ji sotva dva měsíce. Jinak v kině jsme už byli, ale ani jeden z nás to nebral jako nějaké rande (no, tak možná trošku  S jazykem). Prostě jsme tak nějak řešili co s volným odpolednem a najednou se šlo do kina.
No, nevim, no. To, že z toho nebylo rande (=nedali ste si pusu, neobjímali se ani jinak nemuckali) neznamená, že to nemohla brát jako rande Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
qaz
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 15. Listopad 2007, 21:32:03 »

bejt to daemonick tak ted nadava ze ses teplej ze ses na ni nevrhl Úsměv
promin d. neber to vazne   Úsměv
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 16. Listopad 2007, 10:02:42 »

2 qaz: Šťastný neboj, ona se kvuli pravde neurazi Mrkající

ale jinak souhlasim se zbytkem, mas to krasne nalinkovane - tak nekam bezte, tentokrat na kecavou a zjisti, zda slecna zvladne maly flirt nebo ne. pokud ne porad to jeste muzes brat jen jako "posezeni u kafe/caje". tady lidi berou pojem rande moc vazne, jedna se prece jen o to poznat toho druheho Mrkající
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
daemoniack

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 16. Listopad 2007, 12:09:53 »

bejt to daemonick tak ted nadava ze ses teplej ze ses na ni nevrhl Úsměv
promin d. neber to vazne   Úsměv

Ach jo, vy chlapi. Pokud si dobre pamatuju, bavili jsme se o pripadu, kdy jsem u nej/u me doma, v soukromi. A v tech 16ti jsem se take chovala jinak. Navic jsme se bavili o situaci, kdy s nekym chodis a ne kdyz se teprve poznavate.

Jinak pokud je to bojove umeni, urco mate take naka soustredeni, seminare - a jsou li sympatie vzajemne, neni nic jednodussiho nez az budes mit prilezitost, tak ji to primo rict... popr. ji jen chytit za ruku, dat pusu... muzes ztratit kamaradku, nebo si to jenom vyrikate a bude. Horsi bude, jestli se pak spolu rozejdete a stale budete chodit do jednoho dojo Smutný
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS