Holka na jednu noc. To fak ne.
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
23. Listopad 2008, 00:37:23
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
44 885
příspěvků v
1 877
témat od
1 868
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Ranzy
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: Holka na jednu noc. To fak ne. (Přečteno 2591 krát)
Fedajkin
«
kdy:
20. Leden 2008, 03:40:18 »
Nebo jo?
Po dlouhý době sem zjistil, co vlastně chci. Předem upozornuju, že nebude předmětem týhle diskuze posoudit jeslti je to na co sem prisel spravne nebo ne, takže v tohmle ohledu jsou mi vsechny nazory ukradeny.
Takže - po dlouhe dobe sem se odhodlal si priznat, ze sem v období, kdy si chci užívat vztahy na jednu noc. prostě sbalit holku na kalbě, vzít k sobě a druhej den se uvidí (nepředpokládá se že by to mělo nějaké pokračování). Muj styl byl dycky holku zaujmout, chvilku kecat, vzít si číslo, za dva dny se ozvu, vezmu na rande a... bud se povede nebo nepovede. Zdlouhavé jak vidíte a krom toho když se povede, máte ženskou na krku. Což jak mi ted došlo pro mě momentálně neny výhra.
Takže deme ke kýžené otázce. Jak sbalit holku na kalbě? Začneme s první pusou, nemusim se s ní hnedka vyspat. Jak zaujmout natolik aby si už po chvíli řekla - toho chci líbat. Respektivě, protože tohle si holka skoro nidky neřekne, jak to uhrát. aby až to udělam tak si řekla - joo, hustý, je to borec, to sem nečekala, uvidíme co má ješět v plánu. Vlastně bych se uplně nejraději zaměřil na těc posledních pár minut před políbenim - jak ji dostat z davu lidí, o čem předtim mluvit, jak navnadit ajak u toho nevypadat jako nadrženej sameček.
Pro někoho možná moc těžké poradit, ale věřim že se tu najdou borci co vědí. Minimálně se těšim na lorda aliho
dikec vy.
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
Věk: 23
Re: Holka na jednu noc. To fak ne.
«
Odpověď #1 kdy:
20. Leden 2008, 18:16:53 »
Přečti si Hru od Neila Strausse, tam se popisuje to co ty chceš, jak si zvýšit atraktvitu u holky atd....
jako jinak:
Citace
Což jak mi ted došlo pro mě momentálně neny výhra
slovo není s Y jsem snad ještě neviděl
Zaznamenáno
Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
Stranger
Mysterious One
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #2 kdy:
20. Leden 2008, 18:45:14 »
Ale jo, pár takovej obecnějších věcí by se k tomu snad našlo:
·
Na zábavu je lepší vyrazit radši dřív než pozdějc. Snáz chytneš místo, odkaď můžeš v klidu pozorovat a případně pustit holky přisednout. Není taky na škodu si dát nějaký to pivko, aby ses "dostal v soulad" s tamější atmosférou, ale zase to moc nepřehánět - jdeš přece balit, né se zrychtovat (to můžeš kdyžtak potom, až dostaneš párkrát košem a na baby tě přejde chuť).
·
Jakmile začne hrát kapela, je jen otázkou času, než se parket postupně naplní "řezivem" až k prasknutí. Já si vždycky buď stoupnu ke kraji a vyhlížim, nebo rovnou zabrousim do davu. V týhle fázi hrajou rychlý a výběr holek na parketu je značnej, takže si nějakou prostě vytipuješ, přifaříš se a pěkně si spolu zatrsáte. Kecy netřeba, stačí letmo pozdravit a zbytek obstaráš nonverbálně -
nejdůležitejší
je hlavně
uvolněnost
a nenucenej
úsměv
(proto ty píva na začátku -> neřikáš si,
skáču tady jak nějakej k*k*t
, ale prostě se normálně bavíš). Mezi sériema vem holku na panáka, uděláš jí radost a aspoň se vzájemně představíte.
Důležité:
Slečnu si už teď chytni, zamezíš tak jejímu případnýmu vykecávání se známejma nebo jinejma (hlavně staršíma) záletníkama. - Zažil sem pár takovejch pánů neodbytnejch, když sem objednával u baru a zrovna si ji nedržel, a fakt je lepší se obejít bez nich... (Neřikám, že odradíš 100% všechny, ale když se s holkou vedeš, působí to přecejen jinak.)
·
Jó, užitečný je si taky zjistit, jestli tam nejni s přítelem (ať už předchozim pozorovánim, anebo nepřímou otázkou). Nemusí se to zdát, ale spousta frajerů dorazí za svejma holkama třeba až v půlce akce z hospody. - Já jednou tancoval se slečnou, zatimco ji hledal ten její buchar, a málem sem pak dostal přes hubu.
·
S líbáním je nejlepší začít samozřejmě po panácích. Až to párkrát otočíte a holčina bude povolnější, vytáhni ji znova na parket a cucej se s ní při ploužení. Nebo si ji unavenou po tancování posaď na klín, prohoď pár slov v kombinaci s dlouhejma, hlubokejma pohledama, a máš to. Je fakt, že hodně práce za tebe obstará alkohol. | Čeho se ale zásadně vyvaruj, tak jakýhokoliv zbytečnýho přemejšlení - mozek (konkrétně šedá kůra) je za normálních okolností docela užitečná věc, ale v tomhle případě ti spíš překáží. Obrazně řečeno, vypni hlavu, a když už musíš myslet, mysli radši koulema.
"Kdo zaváhá, nežere."
[Dál než k cucání sem se ani já na zábavách (zatim) nedostal, a než sklouznout k teoretizování, tak to tady radši zaříznu.]
·
PS:
Stane se, že jakmile trochu přitvrdíš, občas tě nějaká ta holka pošle do háje. Ale to se nic neděje, normálka, jde se dál. Prostě zkusíš a vidíš. | Úplně na konci, jak dohrajou, bejvá na zábavách pár opuštěnejch kusů čekajících na doprovod domů či na odvoz. Jestli vlastníš auto a moc nepiješ, je to další skoro ideální příležitost pro seznámení... A POTOM...
Pak sem ještě narazil na zajímavej postup prezentovanej jakýmsi
Vláďou
v komentářích na mainwebu. Přeju příjemnou zábavu:
Citace
Tip číslo 2:
Jak se vyspat s holkou…
Nejlépe se balí holka na zábavě. U nás máme zábavy pořádané v lesním parku, což dává hodně příležitostí. Většinou ji pozvu na ploužák a po pár skleničkách Jelcina jí řeknu, jestli se nechce projít. Pak vyrazíme na nějakou cestu kolem. Po pár minutách jí řeknu, že se mi točí hlava a bolí mě nohy. Tak si oba sednem. Pak jí stačí dát ruku kolem ramen, po pár ukecávacích větách ji políbit a přitom na ni pomalu lehnout. Když si to nechá líbit, je dobré si lehnout tak, aby měla nohy rozkročmo okolo mě. No a pak už ji stačí nenuceně osahávat a zeslíknout. Postupně jí strčit ruku do rozkroku, a pokud si i tohleto nechá libit, tak je jasná.
Takhle jsem během 14 dnů sbalil pět holek a se třema se na louce vyspal… =O) Brr, to je nechutný, když si na to vzpomenu. Měly hlínu až v zadku.
Jj, taky mám radši venkovní parkety.
«
Poslední změna: 20. Leden 2008, 21:33:32 od Stranger
»
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
20. Leden 2008, 19:05:33 »
Citace
Mezi sériema vem holku na panáka, uděláš jí radost a aspoň se vzájemně představíte
to bych nedělal, jak jsem se dočetl ve více zdrojích, tak na tohle jsou holky zvyklé, že je pořád někdo zve na panáka, a spíš vyhraješ, pokud ji zaujmeš něčím jiným....
Jinak když budete ožralí, a ty ji někde povalíš v tom lese, tak bacha na to až vystřízliví, aby tě nenařkla ze znásilnění
Zaznamenáno
Stranger
Mysterious One
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
20. Leden 2008, 21:41:09 »
Jasan, tak nemusí to bejt zrovna klasickej panák, na barech dělaj i různý míchaný nápoje.
Každopádně pozvat slečnu na drink je dobrá, osvědčená věc a nepřipadá mi to vůbec nijak kýčovitý. Jestli znáš něco lepšího, jedině tvoje plus - sem s tím, já se rád přiučím.
Zaznamenáno
Galileo
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
20. Leden 2008, 22:00:52 »
Stranger
Nešlo by sem hodit odkaz, kde jsi četl na mainwebu ten komentář od Vládi? Chtěl bych si přečíst i souvislosti okolo (článek, ostatní reakce) a vyhledávání na main webu nějak nefunguje (alespon mě to ten komentář nenajde)
Zaznamenáno
kajaMarxu
Pohlaví:
Věk: 22
«
Odpověď #6 kdy:
20. Leden 2008, 22:52:14 »
pokud máš koule zkus tohle: vyhlídni si slečnu a až proběhne oční kontakt, tak jdi za ní. (hlavně ji nezvi na panáka!!) A rovnou ji polib... (před tím než to uděláš, doporučuji se podívat jestli tam nemá přítele
)
nebo můžeš zkusit tohle: Solidně se obleč, postav se před nádraží (nebo i jinam) a počkej až půjde nějaká pěkná slečna. Jdi za ní a řekni něco podobného jako tohle: Dobrý den, jmenuji se Jan Novák, musím vám říct, že jste mě moc zaujala a že jste ta nejkrásnější žena jakou jsem kdy viděl. Nedaleko od suď mám byt. Neměla by jste chuť zajít na...
oboje funguje: první je ověřeno mnou a pár kamarády, druhé sociologickou studií sexuálního chování...stačí jen sebrat odvahu a vybrat si
... ale doporučuji ještě jednou zvážit jestli je sex na jednu noc, to co opravdu chceš...
btw: hlavně se nazamiluj...
Zaznamenáno
Stranger
Mysterious One
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
20. Leden 2008, 23:19:55 »
Citace: Galileo 20. Leden 2008, 22:00:52
Stranger
Nešlo by sem hodit odkaz, kde jsi četl na mainwebu ten komentář od Vládi? Chtěl bych si přečíst i souvislosti okolo (článek, ostatní reakce) a vyhledávání na main webu nějak nefunguje (alespon mě to ten komentář nenajde)
Šlo.
Návštěvní kniha
, nějakej 33. příspěvek. Mno, nejsem si jistej, kolik těch souvislostí tam najdeš...
A že ti nefunguje vyhledávání, je docela možný - já totiž v tom příspěvku doplnil interpunkci i diakritiku a (doufám) opravil hrubice. Takže tak.
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
21. Leden 2008, 09:21:35 »
Citace
nebo můžeš zkusit tohle: Solidně se obleč, postav se před nádraží (nebo i jinam) a počkej až půjde nějaká pěkná slečna. Jdi za ní a řekni něco podobného jako tohle: Dobrý den, jmenuji se Jan Novák, musím vám říct, že jste mě moc zaujala a že jste ta nejkrásnější žena jakou jsem kdy viděl. Nedaleko od suď mám byt. Neměla by jste chuť zajít na...
tak tohle bude fungovat jen v případě, že by se té slečně strašně moc líbil a měla by stejné myšlenky jako on, v opačném případě si bude myslet co je to za úchyláka
Zaznamenáno
James Kolbern
«
Odpověď #9 kdy:
21. Leden 2008, 09:24:43 »
Tjn, jeden chlap něco takového nepřímo nabízí, a jedné slečně dal něco přes 30 000Kč a ještě jí musel ukecávat...
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
21. Leden 2008, 09:27:39 »
James Kolbern: myslíš rychlý prachy ne?
KajaMarxu:
jasně že tímhle žádnou nezaujmeš, že je krásná (pokud krásná je) slyšela už tolikrát, že ji to nepřeijde jako komplimet, a každá normální holka ti na tohle oslovení neskočí, možná někde na E55 že by člověk uspěl.
Zaznamenáno
larry flint
Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno
«
Odpověď #11 kdy:
21. Leden 2008, 12:53:05 »
Citace: kajaMarxu 20. Leden 2008, 22:52:14
pokud máš koule zkus tohle: vyhlídni si slečnu a až proběhne oční kontakt, tak jdi za ní. (hlavně ji nezvi na panáka!!) A rovnou ji polib... (před tím než to uděláš, doporučuji se podívat jestli tam nemá přítele
)
teda tohle me rict chlapek u nadrazi, tak ho ignoruju, nebo mu dam do rukz dvacku, protoze si budu myslet, ze je to dalsi vtipnej somrackej trik a kdybych nahodou mela svuj extra vnimavej den a pochopila o co, ze ti jde, tak uz ty koule asi nemas
NE TOHLE OPRAVDU FUNGOVAT NEBUDE..vychazet z teorie, ze vsechny sme vlastne devky, jen to tak nedavame na jevo, tahle "sociologicka studie" by me fakt zajimala
Zaznamenáno
nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
kajaMarxu
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
21. Leden 2008, 17:34:36 »
larry flint:
no ono to spíš vychází z teorie: když něco chceš, řekni si o to
. tato studie se opravdu dělala, ale bohužel už si nevzpomínám na autora/název (pokud se nepletu tak koncem 80 let,takže je už mírně zastaralá) a napsal jsem to sem spíš pro pobavení (opravdu nečekám, že by to někdo vyzkoušel). to, že ty by ses zachovala, jak píšeš, dokazuje jen to, že to nefunguje/nefungovalo na 100%(spíš bych to viděl na 8-15% možná i méně - když si, ale vezmeš kolik lidí/holek projde nádražím za hodinu:D)...
henry:
myslíš, že hezký holky neradi poslouchají komplimenty?...
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
21. Leden 2008, 17:56:03 »
Citace
poslouchají, ale ne takový který jim říká každej, když jim řekneš: "Ty jsi ale krásná" tak si řekne, jo, to už jsi dneska pátej....
abys je zaujal, tak musíš být vtipně drzej, třeba jim říct současně něco mezi komplimentem a "urážkou" třeba: "Ty máš ale krásný nohy, jedna štíhlejší než druhá" (není z mý hlavy, já touhle vtipnou drzostí neoplývám, ale prostě vím, že na hezký holky tyhle běžný komplinemty: "Jsi krásná" "Dnes ti to sluší" "Jsi nejkrásnější holka co jsem dnes viděl" nezabíraj. Maximálně od někoho, kdo je fyzicky přitahuje a je jim jedno co kecá.....
Zaznamenáno
kajaMarxu
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
21. Leden 2008, 20:00:46 »
Citace: henry 21. Leden 2008, 17:56:03
Citace
poslouchají, ale ne takový který jim říká každej, když jim řekneš: "Ty jsi ale krásná" tak si řekne, jo, to už jsi dneska pátej....
abys je zaujal, tak musíš být vtipně drzej, třeba jim říct současně něco mezi komplimentem a "urážkou" třeba: "Ty máš ale krásný nohy, jedna štíhlejší než druhá" (není z mý hlavy, já touhle vtipnou drzostí neoplývám, ale prostě vím, že na hezký holky tyhle běžný komplinemty: "Jsi krásná" "Dnes ti to sluší" "Jsi nejkrásnější holka co jsem dnes viděl" nezabíraj. Maximálně od někoho, kdo je fyzicky přitahuje a je jim jedno co kecá.....
ok, v tomhle s tebou naprosto souhlasím. jak vidím, tak jsem si špatně vyložil tvůj předchozí přízpěvek. domníval jsem se, že jseš proti komplimentům obecně...takže sry
jak už jsem výše uvedl, o té studii jsem se zmínil pro zpestření tohoto topicu...v ní autor použill kompliment velmi podobný tomu, který jsem napsal já sem...(není z mojí hlavy)...
Zaznamenáno
J/R
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Minas Morgul
«
Odpověď #15 kdy:
21. Leden 2008, 21:03:19 »
Citace: larry flint 21. Leden 2008, 12:53:05
NE TOHLE OPRAVDU FUNGOVAT NEBUDE..
Podle tohoto Qarkova článku to fakt funguje
http://www.qark.net/clanek/prima-metoda-jak-dostat-holku-do-postele
Sám jsem na to čuměl jak na nový vrátka, nechtěl jsem tomu věřit, ale proč by si to Qark vymýšlel...
Zaznamenáno
amon amarth !!
MarŤas
Pohlaví:
Věk: 27
Město: Liberec
«
Odpověď #16 kdy:
21. Leden 2008, 21:21:12 »
Citace: J/R 21. Leden 2008, 21:03:19
to je docela síla...
Ale takovým přístupem od holky nezískáme ten poklad, čili něhu. Pokladem není to, čemu říkáme "mezi nohy", ale ta něha a pohlazení.
Kdo ji nechce a chce si užít prostě jednu noc, tak budiž....ale běda tomu, kdo ji vyhledá napodruhý.
Zaznamenáno
Avarang3r
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #17 kdy:
21. Leden 2008, 22:00:54 »
Každému, co jeho jest, MarŤasi
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
dazed
Pohlaví:
Věk: 28
«
Odpověď #18 kdy:
21. Leden 2008, 23:49:08 »
Citace: J/R 21. Leden 2008, 21:03:19
Sám jsem na to čuměl jak na nový vrátka, nechtěl jsem tomu věřit, ale proč by si to Qark vymýšlel...
Jo, funguje to. Pokud má člověk dostatečné sebevědomí, je to jen otázka počtu pokusů. Viděl jsem v reálu a nevěřil jsem vlastním očím. Krásná slečna, chováním i vzhledem ovšem barbie, a tuctový, na mě úlisně působící borec, odhadem 28 let, slečna tak 20-22, neznali se. Jestli k němu ten večer fakt přišla, jak se domluvili, pochopitelně nevím, ale moc bych za to nedal. Kde bydlí, se ho zeptala sama.
Zaznamenáno
Happiness under construction!
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
22. Leden 2008, 11:33:39 »
ty koule asi nemas
NE TOHLE OPRAVDU FUNGOVAT NEBUDE..vychazet z teorie, ze vsechny sme vlastne devky, jen to tak nedavame na jevo, tahle "sociologicka studie" by me fakt zajimala
Souhlas !
Zamýšlel se někdo nad tím na jaké typy slečen to funguje , pokud to funguje ? Anebo je to jedno a pořád platí ta teorie , beru všechno hlavně , že to dýchá ?
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
J/R
Pohlaví:
«
Odpověď #20 kdy:
22. Leden 2008, 12:53:03 »
Citace: barbarela.trust 22. Leden 2008, 11:33:39
Souhlas !
Zamýšlel se někdo nad tím na jaké typy slečen to funguje , pokud to funguje ? Anebo je to jedno a pořád platí ta teorie , beru všechno hlavně , že to dýchá ?
To je právě ono. V diskusi pod tím článkem, na kterej sem odkazoval, stojí, že úspěšnost při tomhle způsobu byla 80 až 90%(!) To znamená, že si dotyčnej borec svým trénovaným okem otipoval přesně ty holky, které by mohly dát... anebo že podle docela reprezatativního vzorku se 90% žen chová jak děvky
O tom jestli si ten borec vybíral ty, co se mu líbily, nebo bral všechno, co dýchá, o tom tam nebyla řeč, tak nevím.
Zaznamenáno
amon amarth !!
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
22. Leden 2008, 13:32:37 »
Citace: J/R 22. Leden 2008, 12:53:03
... anebo že podle docela reprezatativního vzorku se 90% žen chová jak děvky
Uhodils hřebíček na hlavičku
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
J/R
Pohlaví:
«
Odpověď #22 kdy:
22. Leden 2008, 14:45:05 »
No já pevně doufám, že to tak není, právě proto mě ten článek docela vyděsil.
Zaznamenáno
amon amarth !!
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 29
Město: Prágl
«
Odpověď #23 kdy:
22. Leden 2008, 15:43:56 »
Citace: barbarela.trust 22. Leden 2008, 13:32:37
Citace: J/R 22. Leden 2008, 12:53:03
... anebo že podle docela reprezatativního vzorku se 90% žen chová jak děvky
Uhodils hřebíček na hlavičku
To nemůžeš myslet vážně, barbarelo... to bych si to mohl jít rovnou hodit
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #24 kdy:
22. Leden 2008, 15:53:46 »
Však to taky nemyslím vážně , ale co chceš napsat na takovou kravinu ?
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra