Čus lidi, řeším takovej problém...Je pátek a já stojím frontu lidí na bus směr můj domov.Při nástupu jsem si všiml pohledu jedné dívčiny ve frontě za mnou. Na chvíli jsme se zakoukali a usmáli se na sebe. Nastoupil jsem, sedl si a čekal až nastoupí, jestli si přisedne...slečna se na mě usmála a vedle mě si sedla, akorát že přes uličku
což mě nenechalo v klidu. Váhal jsem, zda si mám sednout já k ní, ale to už mi bylo k ničemu, protože si vedle ní sedl můj bývalej spolužák, kterej rozhodl teda za mě. No během cesty jsme se celkem dostkrát potkali pohledem a s usměvem. Jenže ta holčina vždycky po chvíli odvrátila a usmívala se směrem do sedačky před sebou
..myslím že to někdy byl aji už takovej smích. Tak už k věci.. slečna se mi líbila, ale jelikož jsem měl znepřítupněnou cestu k ní a vystoupila o něco dřív než já, tak jsem se o ní nic nedozvěděl
kdybych měl aspoň u sebe tužku,tak napíšu svoje číslo na papír a hodil ji ho a nebo při vystupovaní bych ji ho dal ..takhle jsme si akorát řekli při jejím odchodu s úsměvem ahoj
..a to je ten problém. Líbí se mi, řek bych že tam budou i sympatie, ale nevím jméno, nemám číslo, nevím jakou školu navštěvuje. Jediný co vím, tak je to v jaký vesnici bydlí a studuje v Brně.
Vím, že to je celkem těžko řešitelnej případ, ale proto mě to asi o to víc přitahuje
Ale zkusil jsem to tu nadhodit s tím, že se tu možná objeví nějaké ty originální nápady a řešení z více hlav. Jediný co mě zatím napadlo, tak to je to, zkusit příští pátek znovu ten stejnej bus. Každopádně všem předem dík!