Ahoj lidi!
uz se delsi dobu snazim potkat nakou peknou holku a dat se s ni do reci. Jsem z Pardubic, a podarilo se mi to ted nedavno kdyz jsem jel z Prahy domu. Stal jsem na perone na hlavnim nadrazi a videl velmi peknou holku vedle. Kdyz prijel vlak nevahal jsem pristoupit do kupé a dat se s ni do reci. To vite, ze se mi trasly nohy, ale prekonal jsem ten zacatek.
Ja: "Ahoj, Kam jedes?"
Ona: "Zabreh na Morave"
Ja: "Ja do Pardubic, copak studujes ?"
Ona: "Proc se ptas (usmala se)"
Ja: "Tak rad se bavim s lidma" (tim semji pohledem jemne naznacil ze se mi libi)
Pak jsme se celou cestu bavili velmi pohodlne a docela jsme si i rozumeli. Mezi radky jsem vycetl ze v praze studuje a pracuje a dost casto se tam nudi, a velmi pravdepodobne nema kluka. No fakt se mi libila ... tak jsem se pred domovskou zastavkou zeptal jestli by mi nedala ICQ. Ona ze jo, pohoda:) asi sem se mel zeptat radsi na mobil, ale to mi prislo takovy vlezly moc, tak pak sem trosku zazmatkoval a radsi ji jeste nadiktoval svuj
na to se ona lehce pousmala a teprve pri zapisovani cisla do mobilu zeptala na jmeno, ted jsme se teprv predstavili
Pak jsem vystupoval a ona pokracovala do Zabreha. Noo cekal jsem ze me prozvoni nebo neco , kdyz jsem ji pak potkal na icq, tak mi rekla ze nema kredit. Tel. na ni teda nemam a zbylo mi pouze icq na kterem se ona moc neukazuje
vlastne tam neni skoro vubec ...
Premejslim co mam delat. Asi jsem vas zahltil informacema, ja bych ji chtel pozvat na rande. Ale mam strach ze to nevyjde, protoze mi to jeji chovani prijde jako ze nema zajem, pritom ve vlaku to bylo dost OK. Ma cenu se o neco snazit? Nebo mi tim proste taktne naznacila, ze zajem neni a nebude?