holky na vesnici

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:20:48

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  holky na vesnici
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: holky na vesnici  (Přečteno 336 krát)
scooby

Věk: 14

Zobrazit profil
« kdy: 13. Říjen 2008, 21:11:45 »

cuss
Už dlouhodobě řeším takovej problém, sice jsem se o balení poučil, vím jak na to, ale problém je v nedostatku různých věcí:
1) ve třídě jsou 2 holky, z celé školy by se jich dalo sbalit tak 10
2) všechny ty holky znám,takže nic novýho
3) víc holek na sbalení tu neni

nejbližší město je tak 20 km odsud, ale tam se dostanu tak 1 krát za 2 týdny, takže taky nemám moc příležitostí.

zjistil jsem, že za určitých okolností je kamarádství lepší než vutah, ale už jsem slouho do ničeho nešel, takže nwm, co mám zkusit, Le chci se spíš zeptat, jestli má tady někdo podobný problém s malým počtem holek.Vím, že je i internet,ale moc se mi to nezdá vhodný, to potom není pravý požitek z balení. Poraďte, kde je výhodnější balit, pls...
Zaznamenáno
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 13. Říjen 2008, 21:20:04 »

A proč bys nemoh na odpoledne vyrazit do města a zbalit nějakou novou slečnu na ulici? Úsměv A bude ti za chvíli patnáct, což vychází na 9. třídu =>změna školy a dostaneš se do města.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Mr.LiWu

Octavia 1.9TDi killer

Věk: 24
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13. Říjen 2008, 21:21:24 »

Ohledně internetu : myslím že by tvůj problém stejně nevyřešil. Víc holek z okolí než znáš na něm neobjevíš, takže ti zbudou zas jen ty co jsou trochu dál. Máte v nějaké bližší vesnici nebo městečku diskotéku? Tam bys mohl občas mrknout a navázat nové kontakty
Zaznamenáno

Milujeme ty ,co nás odmítají a odmítáme ty ,co nás milují.
petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 13. Říjen 2008, 21:31:49 »

Vezmi v úvahu to, že s holkou z dálky se nebudeš moc často stýkat (nevím jak je pro tebe problém těch 20km do města, ale ve věku 14 na ZŠ to může být docela dost (hodina cesty busem tam, hodina zpátky...), výdaje na bus...). Takže být tebou, klidně si na ty vzdálenější rok počkej a věnuj se těm, který máš blízko. Asi jsi nechtěl slyšet zrovna tuto radu...

K tvému případu: internet opravdu není vhodný, takže balit osobně z očí do očí. A když ti fakt nebudou stačit místní holky, tak jeď za nějakým kamošem do toho města, do jiné vesnice, na zábavu (hody, disko) a zkoušet to tam (s kamošem ve městě, aspoň nebudeš sám jak kůl v plotě).
Zaznamenáno

Mr.LiWu

Octavia 1.9TDi killer

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 13. Říjen 2008, 21:34:38 »

Vezmi v úvahu to, že s holkou z dálky se nebudeš moc často stýkat (nevím jak je pro tebe problém těch 20km do města, ale ve věku 14 na ZŠ to může být docela dost (hodina cesty busem tam, hodina zpátky

Ostatně pro to má skoro každej mladej kluk na vesnici auto, byť většinou nějakou šílenou popelnici
Zaznamenáno

Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 13. Říjen 2008, 22:36:45 »

No, v patnácti spíš Simsoooona Úsměv

Ale jako z Jablonce do Liberce je t nějakejch 19km. Bus tam jede 20min a stoji 15Kč, tak to zvládne i žák ZŠ ze svého kapesného a s dovolením rodičů Šťastný (Nota bene na vesnici, kde bejvají povolnější)
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Mr.LiWu

Octavia 1.9TDi killer

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 13. Říjen 2008, 22:39:18 »

No, v patnácti spíš Simsoooona Úsměv
V 15ti fichtla a v 18ti stodváca nebo favál, klasiku mladých borců v čechách
Zaznamenáno

petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 14. Říjen 2008, 09:18:32 »

Máte pravdu, trochu jsem tu vzdálenost podcenil. Já ze zvyku z naší MHD co jezdím do školy nějakých 8km půl hodiny...to víte.
Tak hodně štěstí ve městě  Mrkající
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS