Invazivni baleni

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23. Listopad 2008, 00:59:42

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 886 příspěvků v 1 877 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Invazivni baleni
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Anketa
Otázka: Invazivni metody  (Hlasování ukončeno: 24. Říjen 2006, 23:45:58)
Pouzivam, funguje - 4 (14.3%)
nepouzivam, verim - 21 (75%)
nepouzivam, neverim - 3 (10.7%)
Celkem hlasů: 27

Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: Invazivni baleni  (Přečteno 5783 krát)
0254

Radioactive for fun

Pohlaví: Mužské
Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« kdy: 24. Říjen 2006, 23:45:58 »

tohle se tyka baleni na ulici, v tramvaji...obecne tedy baleni uplne cizich holek ktere maji vlastni program na mistech kde to pravdepodobne predem necekaji

Bylo to zde a na blogu docela vyzdvihovano, mam k tomu ale docela nejasnosti

Je jasne ze kdyz takova holka treba cestuje po Praze tak docela dobre vi okud kam a proc, tzn. kdyz ji nejak oslovite nebo jinak atakujete tak to znamena ze aby jste byli uspesni tak ji musite nejak presvedcit aby svuj program zmenila nebo alespon pozastavila a venovala vam pozornost

-Pocita se s tou "Invazivnosti", (je snad dokonce prospesna jako vytrzeni ze stereotypu) nebo je potreba se starat o to aby to bylo co nejpozvolnejsi
(coz ale v principu nejde, ne?)

-Proc by mela holka zmenit program a zabyvat se vami? Nebo si vas musi vsimat uz predem? Nebo je potreba vyhlednout si takovou, ktera evidentne nema co delat (to je pak docela v pohode, kdyz ji ve vlaku dojdou cdcka posvaci a zjisti ze se za jizdy stejne nic nenauci tak se s vami bavit bude, ale takovych prilezitosti je dost malo)

-Jake jsou smysluplne casy. Tzn. napr. jak dlouho clovek musi predpokladat ze s ni bude kvuli vnejsim okolnostem (napr spolecne ceste)
aby stacil navazat kontakt, ktery by pak mohl uplatnit i kdyz zrovna spolecna cesta nebude

-neni to, ze to u nekoho funguje dano ciste jen tim, ze je proste sakra atraktivni na prvni pohled (at uz vzhledove nebo jinak) a to ze potom holku oslovi, presto ze ji ivazivnost odradi, prevazi to, ze se ji uz pred tim libil? A tedy ze se tim prakticky neda nic ziskat - ze na vas bud vsechny leti tak jako tak, nebo ne, a budou vas posilat doprdele, jako kazdeho ciziho cloveka ktery je otravuje na ulici?

-no a v posledni rade - jsou nejake rizika? nebo alespon situace kdy je lepsi radsi nic nezkouset? Presto, ze mezi cizima lidma pokud se nechovate primo protizakone, tak jste si se vsema vzajemne prakticky ukradeni?

pripada mi ze prave z toho duvodu ze v naproste anonimite mesta sice jsou rizika skoro nulove...ale
oslovit cizi holku je jako poplacat ciziho businesmana po ramenou..
sice to neni zadny problem a temer jiste nic nehrozi..ale take on vas bude ignorovat protze je mu po vas hovno..a vsem v okoli taky
nebo ne?
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
Usir
*
Město: DUCK CITY:o)

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 25. Říjen 2006, 10:33:07 »

Mě připadá že všechno moc řešíš.
Zaznamenáno

ejvětším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochten zemřít." -H.de Balzac-

21 let.
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 25. Říjen 2006, 11:18:09 »

Citace: "Usir"
Mě připadá že všechno moc řešíš.

souhlas Úsměv)))

takovymi otazkami si muzes jen vyzdvihnout/podkopat sebevedomi, protoze na ne neexistuje nejednoznacna odpoved Úsměv jinymi slovy jsou tyto otazky na nic, protoze se zadneho reseni nedockas...
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
daemoniack

Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 25. Říjen 2006, 13:40:12 »

Jojo, zkus to a uvidis, co se stane...
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Mikmik
**

Věk: 17
Město: icq na požádání v PM

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 25. Říjen 2006, 15:49:09 »

no ja mam nejvetsi problem s tim ze ta kterou chci na ulici treba sbalit tak se zan s nekym koho znam i ja a to mi pride dost neprijemny zvlast kdyz mi to nevyjde  Kroutící očima
Zaznamenáno

World isn't bad but people are S jazykem
New systems generate new problems S jazykem
když nejde o život jde o howno S jazykem
--------------------Dixi--------------------
Dexter
*

Věk: 20

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 25. Říjen 2006, 17:08:11 »

Citace: "Mikmik"
no ja mam nejvetsi problem s tim ze ta kterou chci na ulici treba sbalit tak se zan s nekym koho znam i ja a to mi pride dost neprijemny zvlast kdyz mi to nevyjde  Kroutící očima

Nejsi z mensiho mesta? Ja jo a mam presne tenhle problem. Úsměv
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 25. Říjen 2006, 17:33:12 »

ach jo...rikat mi ze zbytecne resim nema smysl, resim samozdrejme, a rozhodne neplati ze kdyz prestanu resit zacnu neco delat.

nechci jednoznacne odpovedi
a uznavam argument ze je nedostanu, a ze so tezko teoretizuje..

ale myslim ze kdokoli kdo ma nejake skusenosti muze aspon priblizne neco rici.

Protoze ziskani skusenosti da nepomerne vice prace a trva nepomerne dele nez precteni si. Takze je proste velmi vyhodne nadstavovat praxi ctenim, tady stejne jako kdekoli jinde kdyz se chce clovek neco naucit.

takze beru, ze se to nenaucim z knizky ani to nevydedukuju, ale neberu ze neni velmlmi vyhodne to cteni a dedukci k tomu pouzivat
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
Mikmik
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 25. Říjen 2006, 21:21:15 »

Citace: "Dexter"

Nejsi z mensiho mesta? Ja jo a mam presne tenhle problem. Úsměv

no 17 000 ob. ale jde spis o to ze mi prijde ze kazdej komu je kolem 15ti 16ti se zna s kazdym s podbnym vekem..kua ja chci bydlet v praze nebo v brne, tam to musi bejt pohoda.
uz se tesim na vejsku  Smějící se
Zaznamenáno

Usir
*

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 26. Říjen 2006, 08:46:44 »

Citace: "0254"
ach jo...rikat mi ze zbytecne resim nema smysl, resim samozdrejme, a rozhodne neplati ze kdyz prestanu resit zacnu neco delat.

nechci jednoznacne odpovedi
a uznavam argument ze je nedostanu, a ze so tezko teoretizuje..

ale myslim ze kdokoli kdo ma nejake skusenosti muze aspon priblizne neco rici.

Protoze ziskani skusenosti da nepomerne vice prace a trva nepomerne dele nez precteni si. Takze je proste velmi vyhodne nadstavovat praxi ctenim, tady stejne jako kdekoli jinde kdyz se chce clovek neco naucit.

takze beru, ze se to nenaucim z knizky ani to nevydedukuju, ale neberu ze
 neni velmlmi vyhodne to cteni a dedukci k tomu pouzivat

Mě osobně z tvých, odpovědí připadá, že ty se ve skutečnosti nechceš o nic pokoušet. Hledáš spoustu výmluv proč to neudělat.

Když budeš furt hledat nějaká rizika tak se nikam nedostaneš. Jsou všude. Kdo neriskuje nic neztratí, ale ani nic nezíská. Risk je zisk.

Co horšího se může stát než že Ti slečna řekne Ne.(vesměs nic, pokud ji teda nebudeš oslovovat a ona se nebude držet zrovna s nějakým borcem za ruku Šťastný )

A když nechceš oslovovat jen tak kolemjdoucí holky, tak si pokecej z holkama, co něco nabízej. Já docel často potkávám holky ,,Vodafounky" Šťastný  Ty se tě ptaj na něco sami, výborná příležitost jak se s nima dát do řeči.

Kecáš s nima o tom co nabízej, a pak svedeš řeč jinám. Třeba jestli je to baví tak šmajdat po venku? (v 90% ti řeknou že je to moc nebaví a že je bolej nohy) Tak jim nabídneš ať si s Tebou zajdou sednout na kafe.

Atd. možností je spousta.

PS: Včera jsem z dvouma na tom kafy byl.
Zaznamenáno

ejvětším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochten zemřít." -H.de Balzac-

21 let.
Apollo

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 26. Říjen 2006, 12:28:57 »

A ceho se bojis, trapasu, toho ze se ti bude nekdo smat ?
Smat se ti bude jen takovej blbecek co nikdy nic nezkusil a nevi o co de a v tom pripade snad neni duvod se cejtit kvuli jeho smichu trapne, ne ? Naopak clovek, kterej uz ma neco za sebou tak vi, ze ne vzdy to vyjde a urcite se ti nebude tlemit.
Abych tady nedelal takovyho silaka, tak sem pred par rokama mel stejnej problem, ale vazne to je jen v tvy hlave Úsměv
Zaznamenáno
Mourn
**

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 26. Říjen 2006, 13:42:10 »

Mě osobně z tvých, odpovědí připadá, že ty se ve skutečnosti nechceš o nic pokoušet. Hledáš spoustu výmluv proč to neudělat.

Když budeš furt hledat nějaká rizika tak se nikam nedostaneš. Jsou všude. Kdo neriskuje nic neztratí, ale ani nic nezíská. Risk je zisk.

Co horšího se může stát než že Ti slečna řekne Ne.(vesměs nic, pokud ji teda nebudeš oslovovat a ona se nebude držet zrovna s nějakým borcem za ruku Šťastný )

Chce teoretickou pripravou zvysit svou sanci a snizit riziko, jasne ne?

A co se mu muze stat, kdyz slecna rekne ne? Vcelku nic az na to nejzasadnejsi - v ten moment prisel o sanci na uspech u ni.
Zaznamenáno
Usir
*

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 26. Říjen 2006, 14:10:44 »

Citace: "Mourn"

Chce teoretickou pripravou zvysit svou sanci a snizit riziko, jasne ne?

A co se mu muze stat, kdyz slecna rekne ne? Vcelku nic az na to nejzasadnejsi - v ten moment prisel o sanci na uspech u ni.

Teorie je sice hezká věc, ale praxe je uplně jiná. A pokud jde někdo za slečnou na ulici, tak asi nepůjde z toho důvodu že je do ní bezhlavě zamilovane. Pak to NE ho může hodně ranit. Ale pokud jdu za holkou na ulici, tak s ní chi jít na kafe a když mě odmítne tak mě odmítne.
Zaznamenáno

21 let.
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 28. Říjen 2006, 02:16:57 »

Mourn - jo presne, kompletne

usir
-asi to chce fakt vyzkouset, me to totiz pripada takove uplne pohadkove
(typu: pomoci technologi gramofonu budem manipulovat s atomama - ale to taky funguje viz. AFM Úsměv

me jenom pripada ze je potreba vzdy nejake alespon malicke alibi, vhodna situace nebo tak..
napr. kdyz se na me nejak holka diva (popripade usmiva)..tak se ji zeptam co se tak diva, popr. usmiva, a protoze je zmatena tak muzu navazovat na chyby v jejich narychlo zkomolenych vetach (skouseno tak 3x)
-ale v pripade ze si proste jde svou cestou, tak je jak kluzka sklani stena, neni se ceho chiti, neni na co navazat, a neni alibi
- navic v pripade ze neco dela tak mi prijde neslusne rusit, napr. u prodavacky mi pride, ze by ji mohlo delat problemy kdyby se se mnou vybavovala a tim vazlo prodavani  

no ty dalsi veci o kterych mluvis..to uz mi prijde jako uplne jina moc advanced zalezitost (postupne prijde na radu, az bude tech prvnich kontaktu dostatek aby bylo mozne plytvat na cviceni dalsiho)
-svedeni reci jinam - to premyslim kdy dostanu privilegium moci prevest rec jinam, aby to nebylo zase moc agresivni a neprirozene
-pozvani na kafe - no v kavarne sem snad v zivote nebyl Úsměv defakto sem snad v zivote nebyl v zadnem z tech veci kam se zve nebo s holkama chodi (kino, hospoda, tanecni podniky)..ale tak jako ne ze bych tu kavarnu nejak neprenesl pres srdce...jen mi to prijde jako dalsi zdroj neprirozenost a neodlazenosti Úsměv

//fakt to nerikam jako vymluvy. Spise jako nejake vecy co by se mely
//vychytat
Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 28. Říjen 2006, 02:27:47 »

jo a potom jeste -
podle toho jak slysim ze je to caste a rozsirene se dost divim ze sem to jeste nikdy nikde nevidel se odehravat
Zaznamenáno

Tomassimo
**

Věk: 24
Město: Pomalý bar

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 29. Říjen 2006, 21:59:11 »

A kam teda chodíš nebo co děláš, když si nebyl v hospodě, kavárně ani kině? Kam bys chtěl se slečnou jít?
Zaznamenáno

Life is outside!
Mikmik
**

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 30. Říjen 2006, 15:45:23 »

Citace: "Apollo"
A ceho se bojis, trapasu, toho ze se ti bude nekdo smat ?
Smat se ti bude jen takovej blbecek co nikdy nic nezkusil a nevi o co de a v tom pripade snad neni duvod se cejtit kvuli jeho smichu trapne, ne ? Naopak clovek, kterej uz ma neco za sebou tak vi, ze ne vzdy to vyjde a urcite se ti nebude tlemit.
Abych tady nedelal takovyho silaka, tak sem pred par rokama mel stejnej problem, ale vazne to je jen v tvy hlave Úsměv

no jen nemam rad kdyz me nekdo pomlouva...
Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 01. Listopad 2006, 11:20:35 »

to
Tomassimo

ad - A kam teda chodíš nebo co děláš, když si nebyl v hospodě, kavárně ani kině? :
no nechodim skoro nikam,
sem tam mozna kdyz me kamarad vytahne na nejakou vystavu (protze cte "co kdy kde v praze", a takove lokalni veci ho zajimaji)
...jinak fakt 95% volneho casu o necem premyslim (vetsinou vymyslim ulitlosti), delam si poznamky, rozepisuju to, delam si koncepty krezeb, ctu si o tom co se deje v grafice a prirodnich vedach, ucim kreslit, 3d modelovat, programuju, ... nevim fakt se nenudim, spis mam nedostatek casu...jako ne ze bych nejaky ten cas nebyl ochoten objetovat ale moc lidi neznam a nikdy jsem se s nejakou spolecenskou zabavou nezzil

ad - Kam bys chtěl se slečnou jít?
-to prave priliz nevim, ale spise bych myslel neco vic prirodniho - prochazka v lese, jiti do Zoo, nebo idelane kdybych ju treba mohl kreslit nebo jeste lepe kreslit s ni, nebo neco uplacvavat z hliny, nebo se koupat, vodu mam rad, nebo v zime stavit snehulaka...ja nevim asi je to ulitle, sem puvodne z vesnice. Nejaka instrumntalizace a institionalizace interakce s holkou kinem, nebo kavarnou  mi prijde blba - pride mi to jako nejake velkoseriove seznamovani - ze tam je 100 prefabikovanych holek a 100 prefabrikovanych kluku kteri delaji vsichni predepsanou cinnost s cilem sestavit se v par. To ja si predstavuju ze sem ja a ona a pak uz jenom enviroment, a ze jsme jakoby sami ve vesmiru.
-ale celkove prijde mi ze vubec nejde o tu cinnost na pozadi, je to o vzajemne interakci. Ale zas na druhou stranu je dobre kdyz nejaka cnnost na pozadi je.

//sakra ja tak rad kecam a nevim kdy prestat, potom si moc nejsem jsity jestli to nekoho fakt zajimalo Úsměv...jeste se mi snad nikdy nestalo ze by moje reakce na neco byla kratsi nez predchozi akce toho druheho Úsměv
Zaznamenáno

daemoniack

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01. Listopad 2006, 12:32:39 »

0254: Pekne  - znam dost slecen, ktere by timto byly nadsene... jenom si neumim nak predstavit, jak ze se s nima seznamis. "Dobry den, slecno, nesla byste se mnou stavet snehulaka" je fantasticke, ja bych to ocenila...ale nevim, kolik dalsich Úsměv
Zaznamenáno

Tomassimo
**

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 01. Listopad 2006, 13:45:20 »

Přesně tak! Sněhulák, ZOO, les, voda, kreslení, všechno super, ale musíš nějak začít. Asi přijít za slečnou a říct jí: ty seš tak krásná, nevyslíkla by ses mi tu, že bych tě nakreslil...tak to asi nefunguje...Později je jasný, že nebudete chodit furt jen někam na kafe nebo do kina, kde tě to nebaví, ale na začátek myslím lepší než nešla by sis se mnou modelovat? Mám doma 10 kg hlíny:-)
Ikdyž když o tom tak přemýšlím, je to zase originální a mohlo by to zaujmout! Tak nakonec nevím...jen mně osobně přijde jednodušší holku pozvat na skleničku než na procházku(možná ale jen tím, jak je to už otřepaný a používá to každej...originalita se cení!!!) A být ulítlej je krásný!!! Mrkající
Zaznamenáno

Life is outside!
Tomfi
*

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 01. Listopad 2006, 14:55:40 »

Citace: "0254"
to
Tomassimo

ad - A kam teda chodíš nebo co děláš, když si nebyl v hospodě, kavárně ani kině? :
no nechodim skoro nikam,
sem tam mozna kdyz me kamarad vytahne na nejakou vystavu (protze cte "co kdy kde v praze", a takove lokalni veci ho zajimaji)
...jinak fakt 95% volneho casu o necem premyslim (vetsinou vymyslim ulitlosti), delam si poznamky, rozepisuju to, delam si koncepty krezeb, ctu si o tom co se deje v grafice a prirodnich vedach, ucim kreslit, 3d modelovat, programuju, ... nevim fakt se nenudim, spis mam nedostatek casu...jako ne ze bych nejaky ten cas nebyl ochoten objetovat ale moc lidi neznam a nikdy jsem se s nejakou spolecenskou zabavou nezzil

ad - Kam bys chtěl se slečnou jít?
-to prave priliz nevim, ale spise bych myslel neco vic prirodniho - prochazka v lese, jiti do Zoo, nebo idelane kdybych ju treba mohl kreslit nebo jeste lepe kreslit s ni, nebo neco uplacvavat z hliny, nebo se koupat, vodu mam rad, nebo v zime stavit snehulaka...ja nevim asi je to ulitle, sem puvodne z vesnice. Nejaka instrumntalizace a institionalizace interakce s holkou kinem, nebo kavarnou  mi prijde blba - pride mi to jako nejake velkoseriove seznamovani - ze tam je 100 prefabikovanych holek a 100 prefabrikovanych kluku kteri delaji vsichni predepsanou cinnost s cilem sestavit se v par. To ja si predstavuju ze sem ja a ona a pak uz jenom enviroment, a ze jsme jakoby sami ve vesmiru.
-ale celkove prijde mi ze vubec nejde o tu cinnost na pozadi, je to o vzajemne interakci. Ale zas na druhou stranu je dobre kdyz nejaka cnnost na pozadi je.

//sakra ja tak rad kecam a nevim kdy prestat, potom si moc nejsem jsity jestli to nekoho fakt zajimalo Úsměv...jeste se mi snad nikdy nestalo ze by moje reakce na neco byla kratsi nez predchozi akce toho druheho Úsměv

Ten sněhulák je dobrá věc,třeba mě jako kluka,kdyby oslovila nějaká baba ať jdu stavět sněhuláka,tak bych šel,proč ne.Takové dobře ulítlé.
Zoo se už probírala,ale ne všude ZOO je,kromě Brna,Olomouce,Ostravy,Dvora a Prahy že?
Koupání teď asi moc frčet nebude,když budou ty mrazíky Úsměv.
A na hlínu bych nevsázel.
Sakra dneska jsem se nějak rozepsal. Styď se
Zaznamenáno

Tak prý ten věk uz bohuzel 20
--------------------------------------------------------
Není čas ztrácet čas
Is no time to loose time
Ist keine Zeit verliert Zeit
daemoniack

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 01. Listopad 2006, 14:58:05 »

to Tomfi - take koukam, ze pises...
s tou ZOO, vsude neco je (mimochodem, Plzen, Usti) nebo je to aspon v dosahu rozumne cesty vlakem...kdyz ne zoo, pak bejvaj aspon nake zoo parky. Tedka me napadlo, vydrzel by nakej chlap trebas navstevu hradu Šťastný ?
Zaznamenáno

Tomassimo
**

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 01. Listopad 2006, 15:03:11 »

proč ne? I zámku:-D
Zaznamenáno

Life is outside!
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 02. Listopad 2006, 12:16:43 »

ad nasteva hradu
-ja rozhodne, ale teda je tam trochu problem ze v nejakem udrzovane hradu s pruvodcem se clovek musi chovat hrozne tise a slusne, takze ta vzajemna interakice jako nic moc, a to by mi prislo docela trapne (vuci te holce), spise nez ze by mi to vadilo.

dobra je zricenina - teda helfstyn u hranicich //od tama pochazim
tak tam sme byli nekdy po maturite, a mimo prohlidky to bylo jeste dost sranda tim ze sme tam recitovali basnicky (zcela spontalne...jen ze tam bylo opustene podium) a potom sme hrali lidskou damu (v 4 lidech je to docela minimnalisticka hra) na takove velke drevene sachovnici..jj to byly casy Úsměv
Zaznamenáno

Ondrash
**

Věk: 27
Město: Neverhood

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 02. Listopad 2006, 12:52:29 »

ted se dalo jit jeste poustet draka, i kdyz to vypada, ze zachvili to bude uz na toho snehulaka

EDIT: psal jsem tu neco jineho, ale pak si uvedomil, ze to spada spise jinam, tak si to premistim sam Mrkající
Zaznamenáno
Lenny
*

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 02. Listopad 2006, 13:51:35 »

Citace: "daemoniack"
Tedka me napadlo, vydrzel by nakej chlap trebas navstevu hradu Šťastný ?

Mám prochozenu většinu hradů a zámků v jižních a západních čechách. Co je na tom tak "divnýho"?  Úsměv
Zaznamenáno

esta do pekel jest dlážděna dobrými úmysly.
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS