Jak dlouho ji uhánět a jak intenzivně a hlavně jak ji uhánět

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23. Listopad 2008, 00:07:30

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 876 příspěvků v 1 877 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jak dlouho ji uhánět a jak intenzivně a hlavně jak ji uhánět
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jak dlouho ji uhánět a jak intenzivně a hlavně jak ji uhánět  (Přečteno 1076 krát)
Oskar

Zobrazit profil
« kdy: 08. Duben 2007, 21:58:36 »

Čauky lidičkové, prosím o radu. Historie viz. zéma "Jak na ni zapomenout?" Poslechl jsem radu a odpustil jsem jí to. Teď je to ve stádiu, že si zase píšeme, a prozváníme atd.. Dokonce jsem ji dostal na procházku. Jenomže - ona má svého křováka, pomineme jeho vlastnosti. Když jsme byli spolu, pořád se o něm zmiňovala, měla strach, že jí se mnou uvidí atd.. A já prostě nevím, na čem jsem.
Ad.1 Včera u něj (údajně) byla, je to pravděpodobné. A z ničeho nic mě začala před půlnocí prozvánět. Já respondoval a když jsem přestal, začala urgovat. Proč se mi ozvala?? Proč se často v smskách zmiňuje o sexu?
Ad.2 Když jsem se jí zeptal, zda bude na velikonoční pondělí doma, řekla, že jede na hory. Dneska z ní vylezlo, že jde na procházku po okolí. To je nonsence. Má po zápalu plic a angíně => vymýšlí si. Proč???
Ad.3 Jakou strategii na ni uplatnit??? Jak poznat, že to má cenu zkoušet? Gesta, která při naší schůzce užívala odpovídají zájmu - pohledy, lěžérní posez atd...
Zaznamenáno
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 09. Duben 2007, 01:10:12 »

I kdyz nazev topicu je pekelne dlouhy prece jenom ti tam neco chybi, jestli ji vubec uhanet. Slecna absolutne nevi co dal, nevi jestli chce to nebo ono, nevi jestli chce sveho krovaka ( presne vim o cem mluvis, moje byvalka zacla s tim samym ) nebo jestli chce neco jineho. Na svete je 6 000 000 000 ( slovy sest miliard )  lidi z toho asi 3 500 000 000 ( slovy tri a pul miliardy ) zen a ty se zabyvas tak dlouho jednou takovou kraxnou, ktera evidente ke krovakovi patri ? A neni te na ni skoda? Ver ze kdyz se zacnes poohizet po jinych, zapnes na ni ignor tak ji to:
1. Nehorazne vytoci a bude se snazit vyvolat zajem a pak budes ty ktery si s ni bude hrat.
2. Sny brzo prejdou Šťastný
3. Poznas plno novych a 100% lepsich zen.

Jak jsem rekl, nedavno se mi stalo uplne to same co tobe, no teda nenjdriv chodila me a pak az s krovakem, a opravdu nejlepsi co muze byt tak se na ni vykaslat, nema to cenu.
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 09. Duben 2007, 11:18:25 »

A proč to sem píšeš, když jsi se s ní rozešel?

Chčeš jí zpátky nebo o co konkrétně jde  Nápad   Šokovaný

Pro ostatní: jedná se o odkaz zde
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 09. Duben 2007, 11:39:00 »

LordeAli co na tomto nechapes ?

Citace: "Oskar"
Tak je tady skoro happy end. Udobřili jsme se, jsme každý den v kontaktu. Já už tak netlačím na pilu, ona mi slíbila, že to co udělala už nezopakuje. A všecko je to takové něžnější - jak z její, tak z mojí strany. Teď už budu jenom vyčkávat a dělat vše pro to, abych se dostal do jejího srdíčka.  Mrkající
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
LordAli
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 09. Duben 2007, 14:55:12 »

Kurňa já to hledal v tom prvním příspěvku a nemohl jsem to pořád najít, až jsem si pak vzpoměl ještě na ten původní odkaz  Smějící se

Tak to vypadá, když je jedno téma roztahaný na víckrát. A vůbec, proč to není v tom původním  Vykřičník  Vykřičník  Vykřičník

Styď se Příště bude lock
Zaznamenáno

Oskar

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 10. Duben 2007, 09:27:42 »

Protože v tom původním už nikdo na nic nereagoval. A stejně to vidím i v tomhle ...Podivený
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10. Duben 2007, 12:29:53 »

Protože v tom původním už nikdo na nic nereagoval. A stejně to vidím i v tomhle ...Podivený

Tak to neznamená nové téma  Vykřičník
Zaznamenáno

Oskar

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 10. Duben 2007, 13:11:52 »

Tak jak se to řeší? Poraď mi, nevím to. Myslím, že když je jedno téma dlouhé, někteří to ani nečtou...
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 10. Duben 2007, 14:29:35 »

Tak jak se to řeší? Poraď mi, nevím to. Myslím, že když je jedno téma dlouhé, někteří to ani nečtou...

Normálně pokračuješ v původním tématu. Nevím proč by tady měly být témata roztahaný navíckrát. A co spíš odradí lidi číst je nějaký story v prvním příspěvku, který jsou na celou stránku. Nebo poděkuj těm, kteří si z toho dělají chat a pak jsou ty témata opravdu dlouhý.  Mrkající
Zaznamenáno

Oskar

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 10. Duben 2007, 15:34:03 »

OK
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS