jak ji přebrat

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23. Listopad 2008, 00:07:12

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 876 příspěvků v 1 877 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  jak ji přebrat
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: jak ji přebrat  (Přečteno 891 krát)
carda99
Host
« kdy: 04. Září 2007, 17:41:07 »

nazdar všichni na naši školu přišla jena moc pěkná holka se kterou se už znám nějkaou dobu předtím než k nám nastoupila nedá se říct že bysme byli nějaci velcí kamarádi ale občas sme někam zašli a pokecali. Ted přišla k nám na školu a znova jsem se začali bavit ale má přítele je s ním skoro rok a není to úplně idelální vztah co vím od ní chtěl bych vědět jak mám začít... děkuju moc
Zaznamenáno
marcus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 04. Září 2007, 17:53:22 »

Ta bodka uprostred ma zmiatla.    Úsměv
Zaznamenáno

Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a múdrosť, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
Augi
charakteristika: programátor ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: a prop de Praga

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 04. Září 2007, 18:00:10 »

Otázka je, jestli ji kazit vztah - pokud ten její současný vztah za to stojí ovšem...
Zaznamenáno
0724
**

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04. Září 2007, 19:11:51 »

- pokud jsi si jistej, že jejich vztah nefunguje
- jinak počkat jestli se nerozejde (pokud jim to funguje, neměl bys mít šanci a pokud bys ji přesto měl něco není v pořádku)
- neměl by se s ním rozejít kvůli tobě (pokud se nechá sbalit kdekým a opustí pro něj přítele, o něčem to svědčí; a taky je velká šaqnce, že nejsi moc trvalé řešení)
- pokud jim to opravdu nefunguje, tak ji prostě ukázat trávením čawu s ní, že ho vlastně nepotřebuje (nesklouznout do pozice úplného kamaráda, ale netlačit na ni, dokud to s ním neskončí)
- hlavně nešpinit jejího současného - nejde o to, aby on byl horší než ty, ale ty lepší než on
Zaznamenáno
J/R

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 04. Září 2007, 20:12:14 »

Koukám do nepřečtených příspěvků a co nevidím....
Téma "Jak ji přebrat" a zároveň téma "Spolužák mi přebírá holku" Smějící se  Možná se tam zkus podívat a zeptat se toho borce, jak to ten jeho spolužák přesně dělá... Teda nevím, jestli z tebe bude nadšenej Kroutící očima
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS