Jak na holku, která chce být jen kamarád?Pls help

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:20:24

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jak na holku, která chce být jen kamarád?Pls help
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jak na holku, která chce být jen kamarád?Pls help  (Přečteno 934 krát)
unnamed

Zobrazit profil
« kdy: 14. Červen 2007, 06:45:29 »

Ahoj prosím poraďte jsem už hodně zoufalý. Jednoho krásnýho dne sem ji psal SMS jestli se za ní nemůžu stavit že doujdu z aquaparku kolem 4 hodiny a ona mě už tam kolem 4 hodiny čekala a pak jsme šli spolu ven. A její kámoškou pak došel bratr a měl sebou nějakej ten chlast tak jsem to s mým kámošem a bratrem vypili a pak šli s tím kámošem k němu domů jen já, ona, kámoš a její kámoška (Podotýkám holky nic nepili) kámoš začal pouštět ploužáky a mi se do sebe víc a víc zahleděli až to skončilo polibky a držením za ruce, tahle chvíle trvala asi 2 hodinky a pak mi na druhej den napsala jestly nebudem zatim kamoši , že mě má ráda jako kamaráda a že to brala jenom jako ulet, ptal jsem se jí jestly ke mě aspon něco cítila a řekla mi, že jo..Tak jsem napsal její kámošce jestly se na mě nezeptá a ona mi řekla že jo a ve škole mi došla SMS proč ji pořád píšu (myslela její kámošce) že už ji to ale začíná vadit (té o kterou se snažím)...Myslíte že mě má ráda a že časem spolem budeme chodit?Děkuji
Zaznamenáno
Maeglin

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 14. Červen 2007, 12:22:31 »

tady těžko říct, já s takovou "kámoškou" chodím už přes 3 měsíce a je to zatím můj nejkrásnější vztah... a taky to začínalo nějakým tím úletem a pak jsme byli kamarádi... hlavně za ní nesmíš dolízat, z tvého příspěvku jsem pochopil, že jí hodně píšeš, když neodpoví, tak toho nech, platí jednou napíšeš ty a pak ona, když nenapíše, tak jen čekej a už nepiš ... spíš se snaž občas o nějaký ten fyzický kontakt, je to mnohem lepší, ale zase nenaléhej, snaž se být nad věcí, zkus ji nějak zaujmout, abys pro ni byl tak trochu tajemný a při tom si ji drž od těla ... a ona tě začne balit sama  Úsměv (s tím držením odstupu ale zase musíš odhadnout, kdy přestat, aby o tebe zase neztratila zájem vůbec)
no, anebo to taky nebude fungovat vůbec, holky jsou různý  Provokatér
Zaznamenáno

Věk : 17
MikkiEX3
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Vysocina ;-)

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 14. Červen 2007, 14:38:03 »

jj presne jak rika Maeglin ... je lepsi tolik "netlacit na pilu" spise se chovat jako ona... ono se ji to ve vetsine pripadu rozlezi a pak se zacne snazit sama  Mrkající
Zaznamenáno

Včerejšek je historie.Zítřek tajemství.Dnešek,přítomnost je dar.Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
~Zivot je boj a v boji to vodserou vzdycky ti nevinni!Tak se mi nedivte ze jsem na tomhle svete takovej hajzl Smějící se
unnamed

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 14. Červen 2007, 14:47:01 »

Jj díky stejnak už tedkom nemám kredit Šťastný Napsal jsem ji za měsíc asi 400 SMS ale to jsme si psali pořád o něčem, ještě před uletem. No dneska ve škole jsme byli   na PC a vzkazovala na xchatu po jedné kámošce ať tam dojdu, ale já hrál a chtěl jsem tam dojít, ale zazvonilo a už sem to nestihnul. Myslíte že je to dobrý znamení???
Zaznamenáno
MikkiEX3
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Vysocina ;-)

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 14. Červen 2007, 15:20:25 »

myslim ze je Úsměv

jo a jinak uz jsem od hodne holek slysel ze by chtely kluka co se o ne stara a udela pro ne prvni posledni - ale v praxi je to tak ze je omrzis a konec... takze je vlasne i dobre ze si to nestihl.. nesmis ji dat najevo ze za ni vzdycky budes behat jak zajicek - mas proste sve hranice. Ale zaroven na ni moc nekasli... chce to zdravy kompromis Úsměv

... v lasce proste vyhrava ten co miluje min... bohuzel  Podivený
Zaznamenáno

Včerejšek je historie.Zítřek tajemství.Dnešek,přítomnost je dar.Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
~Zivot je boj a v boji to vodserou vzdycky ti nevinni!Tak se mi nedivte ze jsem na tomhle svete takovej hajzl Smějící se
unnamed

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 14. Červen 2007, 15:42:24 »

Jako chtěl jsem tam jít..Ale předtím sem dělal asi chybu, že když mi napsala jestly se stavím tak sem se stavil, ale většinou jsem se nudil tak sem za ní došel a šli jsme ven. Bohužel ona mě asi miluje míň než já jí...jo ještě mi psala, že ke mě zatím necítí to co já k ní.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS