Jak na jejiho bejvalyho

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
23. Listopad 2008, 00:54:46

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 885 příspěvků v 1 877 témat od 1 868 uživatelů
Nejnovější uživatel: Ranzy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jak na jejiho bejvalyho
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Anketa
Otázka: Jak se zbavit jejiho byvalyho kdyz si porad volaj a vypisujou
? - 9 (60%)
?? - 6 (40%)
Celkem hlasů: 15

Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jak na jejiho bejvalyho  (Přečteno 867 krát)
JadeX

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« kdy: 05. Leden 2008, 11:33:19 »

Neuvazoval  Qark  nekdy napsat clanek nebo nejaky rady jak se zbavit jejiho bejvalyho kdyz si porad pisou a volaj? Ja sem dost zarlivej a strasne mi to vadi protoze  vim ze on ji 100% chce zpatky. A kdyz ji reknu ze mi to vadi tak to skratka ignoruje.
Zaznamenáno
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 05. Leden 2008, 16:11:17 »

Žárlivost je přirozená, ale kontraproduktivní. Takže si dej pozor (na sebe). A ujisti se, že jí dáváš dostatečnou jistotu, že s tebou může počítat. Tenhle problém mám taky, ale co nemám holku, tak se to trochu zlepšilo Úsměv)
Zaznamenáno

Happiness under construction!
marcus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 05. Leden 2008, 18:48:10 »

Inac to si si chcel vyskusat ako sa robi anketa, ci co  Otázka
 Sákryš
Zaznamenáno

Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a múdrosť, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 05. Leden 2008, 23:06:08 »

Píšu vždy dva.

IMO by právě neměla mít jsitou, že může počítat. PRávě protože v tom může mít navrch. Ten druhý ji stopro chce. Tím pádem ona ví, že ho má jistého.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
JadeX

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05. Leden 2008, 23:34:31 »

no vzdy prave proto nevim co delat... pripadam si tedka v sachu...
treba kdyz ted si povyrazim s nejakou jinou kamoskou (treba aby trochu zarlila) tak zavola ona jemu a naoplatku pude s nim coz bude jeste horsi...
a kdyz si bude u mne jista tak je to presne co psal avaranger a beztak si se mnou muze zahravat jak chce...
Zaznamenáno
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 06. Leden 2008, 01:24:31 »

treba kdyz ted si povyrazim s nejakou jinou kamoskou (treba aby trochu zarlila) tak zavola ona jemu a naoplatku pude s nim coz bude jeste horsi...
Snad spolu chodíte, ne? Tak si nechodí "povyrazit" s jinýma klukama, ne? A ty si snad nechodíš "povyrazit" s jinýma holkama Vykřičník Otázka Spíš bych to viděl tak jako se nestydět za to, že je o tebe zájem. Ale nějak explicitně toho nezneužívat.

A pokud ona vyrazí za tim druhym? No tak pak nevim, jesli bys jí měl dál chtít Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
JadeX

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 09. Leden 2008, 10:11:27 »

no tak sme sio tom promluvili a ona ze je uz unavena z toho mojeho zarleni... mozna ma pravdu a ja sem to hodne krat prehnal ale jizvy zustanou...
mysli ze se odtedka prestanu o ni tak starat at si vic zije svuj zivot ... asi bych ji mel vic verit
Zaznamenáno
Petr4271

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 26. Duben 2008, 16:29:36 »

souhlasim s averangerem

mel (mam) podobny problem. lisi se pouze tim ze moje pritelkyne o bejvalyho zajem nemela a ignorovala jeho vzkazy na icq,sms, atd. A i to si chudak holka ode mne vyslechla par zarlivejch narazek.
pokud by jen naznakem dala najevo ze by si s nim vysla ven (pripadne na kafco s nekym ze svych kamaradu), tak bych ji pomoch s balenim kufru, a davam ji to do dnes zretelne najevo. Mam ji rad budu se o ni bit ale drzet ji nehodlam, a ona to dobre vi.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS