jak na Mámu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:25:32

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  jak na Mámu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: jak na Mámu  (Přečteno 1589 krát)
L1ST3r
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 18
Město: někde u Prostějova

Zobrazit profil
« kdy: 01. Prosinec 2007, 18:05:07 »

mám holku s kterou se vydam jen po skole a jelikoz je zima tak musim vzy jit nekam do kavarny a tak podobne.... já mám rodice v pohode v tomhle ohledu vedi o nás a jsou rádi ze jsem si nasel holku.... mám tu holku moc rád ale zije jenom z Mámou a ta ma nejakou prehnanou starostlivost nebo co! Kdyby se dozvedela za ma kluka (jako me) tak ju asi trefi tim padem spolu nemuzem byt o vikendu a ani na nejakych akcich v sobotu... nikam ju nepusti! myslite si ze bi ji to mela rict a pak by ta mama byla treba ráda ze má kluka dala by ji volnost v tomhle nebo na opak nechat to jak to je Podivený
Zaznamenáno

Úsměv
Trpaslik
**

Věk: 23
Město: Praha/Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 01. Prosinec 2007, 20:34:32 »

Stejne na to jednou jeji maminka prijde, lepsi kdyz se to dozvi primo od zdroje. Pokud zije sama, je opravdu mozne, ze se treba bude najednou citit odstrcena a osamela a muze dceru ruzne emocionalne vydirat a komplikovat osobni zivot, ale nesmite se dat, mate preci taky pravo na svuj zivot. Pokud tato situace nastane, bylo by fajn maminku nejak zabavit, primet ji, aby si nasla nejake zname, aby se necitila tak sama a tak, vsak vis co tim myslim...
Zaznamenáno

Georg
*

Věk: 19
Město: Ostravský kraj

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. Prosinec 2007, 21:06:57 »

No já myslím že kdyby jste to riskli tak by tě mohla zkusit představit ne? Pokud se nějak dobře uvedeš přijdeš slušně oblečený (nemyslím v obleku Šťastný ale ne zase hozený do Punku) uděláš na ní dobrý dojem vystupováním a vyjadřováním a přesvědčíš ji tak že stebou bude v bezpečí tak by to možná aji mohlo projít Podivený V podstatě nic neztratíš max se budete zase nadále scházet potají.
Zaznamenáno

Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
sill

Věk: 28
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. Prosinec 2007, 22:47:53 »

Přidávám se ke Georgovi - vlítnout na mamču, případně i s kytkou (jen ne lilie, ty jsou na hrob...), je naprosto nejlepší řešení. Teda pokud slečně není 14, to bych tě hnal pádlem i já Úsměv. Každopádně - co třeba se domluvit s vyvolenou a dejme tomu v sobotu večer (večer, ne v 22.00...) se pro ni zastavit doma? Mamče kytku a požádat, zda bys mohl vzít slečnu na "zábavu" (nevím, jak se dnes říká "akcím" Úsměv) a že ji v pořádku vrátíš do půlnoci. V 90% nebudeš odmítnut a uděláš-li to 2x - 3x, pak budeš zařazen do škatulky "hodný hoch" a máš vymalováno. Jen bacha, abys slečnu vrátil nejpozději v předem stanovený čas - bude hlídáno Úsměv
----
BTW - osobní zkušenost Úsměv s matkami svých bývalých mám dosud lepší vztahy než s "bývalkami" samotnými Úsměv
Zaznamenáno

Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure...
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 01. Prosinec 2007, 22:58:10 »

JJ, tohle je klasika:

Ženská si udělá dítě s někym, kdo vypadá "že bude hodnej". Chlap nakonec "neni tak hodnej", jak vypadal (aka, vypadá tak, jak všichni říklai a ona to "neviděla"). Následně rozvod. Milá ženská získá pocit, že "ji nikdo nemá rád" a že jedinej komu na ní záleží je její holčička. Vážou se na sebe čímdál tím víc až nakonec jsou jak spojený. Je to fajn, páč sou často spolu jako kamarádky a dokážou si spoustu věcí říct, co holky normálně mámě neřikaj třeba.

Jenže nevýhoda tohohle je v tom, že když slečna vyroste a mámě táhne na 45, tak má pocit, že už má svoje nejlepší léta za sebou. A získá pocit, že jestli "přijde o svou holčičku", tak bude uplně sama (ono je to vlastně pravda). A opdlehne falešnému pocitu, že si v tomhle věku nemůže nikoho najít. A tak střeží milou slečnu jako oko v hlavě.

Moje rada je podobná jako ta od trpajzílka. I když to půjde těžko. Jestli je její máma fajn, tak nemusí být na škodu zatahnout do toho vlastní rodiče. Protože s příbuznejma a tak bejvá problém, že ti sami od sebe nic neudělaj a ona se nebude chtít vnucovat. Čímžto pádem můžeš třeba udělat "rodinné grilování" a jí tam pozvat. (To samozřejmně předpokládá se představit a nějakou dobu bejt v jejím zorném poli, že)
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 01. Prosinec 2007, 23:07:34 »

Přidávám se ke Georgovi - vlítnout na mamču, případně i s kytkou (jen ne lilie, ty jsou na hrob...), je naprosto nejlepší řešení. Teda pokud slečně není 14, to bych tě hnal pádlem i já Úsměv. Každopádně - co třeba se domluvit s vyvolenou a dejme tomu v sobotu večer (večer, ne v 22.00...) se pro ni zastavit doma? Mamče kytku a požádat, zda bys mohl vzít slečnu na "zábavu" (nevím, jak se dnes říká "akcím" Úsměv) a že ji v pořádku vrátíš do půlnoci. V 90% nebudeš odmítnut a uděláš-li to 2x - 3x, pak budeš zařazen do škatulky "hodný hoch" a máš vymalováno. Jen bacha, abys slečnu vrátil nejpozději v předem stanovený čas - bude hlídáno Úsměv
----
BTW - osobní zkušenost Úsměv s matkami svých bývalých mám dosud lepší vztahy než s "bývalkami" samotnými Úsměv
Jj, to vypadá jako dobrej nápad... ale nedá mi to vypíchnout jednu podstatnou maličkost... Jestli je ta matka takovej "ostříž", že holku nepouští ven ani o víkendech, možná bych byl opatrnější s tou zábavou. - Spíš se stav odpoledne než večír, samozřejmě taky s kytkou, že jdete se slečnou do kina. Vraťte se, jak skončí film (určitě to bude dřív jak o půlnoci a na tyhle důsledný matinky to působí serióznějc než zábavy, kde se chlastá a vrací se odcaď kdoví kdy).

Moje bábí je něco podobnýho, zrovna tak extrémně starostlivej případ... a taky prskala, když fotr brával matku na zábavy... Smějící se
« Poslední změna: 01. Prosinec 2007, 23:13:37 od Stranger » Zaznamenáno

L1ST3r
**

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 02. Prosinec 2007, 09:33:20 »

jo diky za rady...... Mrkající 15.prosince spolu jdeme na venecek... já do tanecnich nechodim ale ona jo dá se ríct ze me ktomu venecku premluvila a bude ta mít tu svoji mánu tak uvidim jak to dopadne Smějící se
Zaznamenáno

Úsměv
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 02. Prosinec 2007, 10:31:09 »

L1ST3r - pokud máš čas a fakt o tu holku stojíš tak bych měla nápad

Avaranger -
Jednou budeš úplně stejný , budeš mít dospívající dceru tu svoji princezničku a absolutně žádný frajer , kterého ti přivede domů ti nebude dost dobrý na každém budeš něco vidět  Mrkající
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
L1ST3r
**

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 02. Prosinec 2007, 11:31:52 »

stoji mo tu holku fakt hodne znamená pro me vsechno Mrkající
Zaznamenáno

Úsměv
Galileo

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 02. Prosinec 2007, 11:36:12 »

Zkusím do diskuse vnést trochu jíný pohled. Nevím jestli správný nebo ne Šťastný
Podle mě není úkolem kluka přesvedčovat rodiče holky, o kterou má zájem, že je slušnej. Jde čistě o vztah těch dvou lidí. Možná když se jedná dojednání svatby, tak by to moho mít význam, i když i v tom případě by se mohlo o tom pochybovat. Přeci jen máme 21. století, tak moc nekoukejte na to, jak to bylo za časů našich babiček.
Jestli má holka o kluka zájem, tak at si to v rodině vyřeší sama (zejména jde-li o začínající vtah).

Já bych asi v podobném případě postupoval takhle:
Slečnu bych někam pozval. A pokud by si to nedokázala zařídit, že bude mít volno, tak bych jí nechal. Vlastně bych se choval, jako kdyby odmítla. Protože, k čemu je holka, která sice má zájem, ale ještě si nedokáže samostatně zařídit volný čas? To jen ukazuje, že není připravená na vtah. Přeci nepůjdu žádat o svolení její rodiče.
Z vlastní skuženosti vím, že podobné holky někdy chtějí z podobné vazby na rodiče utéct. To znamená, že u nich vyhraje chlap, co ji přesvědší, ať s ním jede třeba někam na víkend, ať už doma řekne cokoliv. Pak to celé má nádech "ilegality" a to je docela vzušující Úsměv
Ale protože je to docela náročné zorganizvoat a holku přesvědčit, tak se to většinou podaří spíše nějakému zkušenějšímu muži (třeba ženatému, který shání milenku).

Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 02. Prosinec 2007, 12:30:43 »

stoji mo tu holku fakt hodne znamená pro me vsechno Mrkající

No je jasné , že vztah maminky a dcery resp. přílišná závislost maminky je do určité míry chorobná , tobě by pomohlo uhrát to tak , aby matma měla pocit , že ona našla tebe pro svou dceru , nikoliv , že si její dcera našla někoho . Modelová situace - společně se slečnou oslovíte  nějakého kluka - naprosto odstrašující případ  Úsměv, okované uši , kruh v nose , potetovaný od hlavy k patě , chápeš ? A ten jeden den přijde za tvou slečnou domů , nejlépe když bude maminka doma a zeptá samozřejmě příšerným způsobem , jestli dotyčná půjde ven . Matka samozřejmě nesvolí a ještě v noci se bude budit hrůzou . Druhý den tvoje slečna ztratí po cestě ze školy peněženku , doklady ..... oznámí to matince a následující den je prostor pro tebe , slušně oblečen a upraven zaklepeš a oznámíš , že jsi tam a tam našel peněženku a že jí tedy vracíš . Slečna převezme tak nějak chladně doklady a matka bude nadšená . Pak by se mezi matkou a dcerou mělo odehrát asi toto - vidíš to takový slušný chlapec a ty mu ani pořádně nepoděkuješ , takového by sis měla najít , to je chlapec do života a ne jako ten otrapa co tady byl v pondělí .... ale mami prosímtě takový slušňák a navíc není pěkný .... ty si husa je to přece fajn chlapec , hodný , slušný .... No atd. pak už by to bylo na vás dvou nicméně matinka by měla pocit , že to ona zařídila , že ona si vybrala pro tu svou princeznu takového slušného kluka .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Georg
*

Město: Ostravský kraj

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02. Prosinec 2007, 13:58:49 »

Šťastný Šťastný Šťastný Ty asi píšeš romány že?! Tohle by byla naprosto ideální situace a ideální situace v reálným životě nenastávají. Uznávám že je to překrásná představa že by to tak mohlo probíhat, ale řek bych že naprosto nepravděpodobné že by všechno tak krásně do sebe zapadlo.
Zaznamenáno

Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
Kony

Věk: 20
Město: Pilsen

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 02. Prosinec 2007, 14:57:52 »

Šťastný tak to jsem se trochu zasmal, fakt dobrý s tou peněženkou, jako z filmu  Mrkající
Ale k tématu, všichni tady psali jak to můžeš udělat ale ne pokaždé to vyjde, nevim jak je to u tebe ale připrav se na to, že jak říkáš, tak její matka má o ní strach, tak jestli nechce aby měla její dcera kluka, tak pak většinou to končí tak, že je po vztahu, pokud tě její matka veme, tak pohoda ale pokud ne, tak se skoro můžeš rozloučit se vztahem, neříkám to jen tak, zrovna nedávno mi kámoš říkal, jak měl super holku, měl jí rád ale matce nepadnu do oka, že ho viděla jak si povídá s jednou kámoškou... no znáte to, matka to rozmázla, začla si vymýšlet a dcera, dá přednost rodině, před přítelem, tak že mu moc nevěří a nechala ho, chlapce to docela dostalo --> hold pokud matka bude chtít, tak toho udělá dost a ty nezmůžeš nic ale snad to tvůj případ nebude, napsala jsem to jen tak, aby si to vzal taky v úvahu, že se to muže stát, no zeptej se jí, jaká ta její matka je a tak dál  Mrkající a kdyby náhodou, tak nemusí rodiče hned vědět všechno, stačí, když ta holka, řekne že bude spát u kámošky nebo že jde s kámošema na zábavu a hold tam půjdeš s ní ale je jasný, že všechno je lepší, když je to legálně   Provokatér
Zaznamenáno

Enjoy your life in love and peace...!
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 02. Prosinec 2007, 15:43:40 »

Ach to dravé mládí .... hlavou proti zdi ... rodiče jsou úplně blbí , protože nás nechápou ...  vždyť my už jsme dost dospělí na to aby jsme věděli co máme dělat ...

Takže matka tu holku omezuje a hlídá jen proto. že ji to baví a ráda prudí , ví , že je mladá a tak se jí jen pro dobrý pocit snaží bránit v tom aby si holka něco užila . Nechce ji pustit nikam a proto ji hned pustí přespat ke kamarádce a ani ji nenapadne se zeptat na jméno a ostatní okolnosti a , když zjistí (dříve nebo později) že jí holka lže mávne nad tím rukou a řekne to nevadí jen tak dál .
Je tam napsáno MODELOVÁ SITUACE může jí přijít pomoct s matematikou , s počítačem , spravit televizi , nebo matce pomoct s nákupem , může udělat cokoliv , jen nejdřív musí chtít pochopit aby byl pochopen , srdce té holky si získal , teď si musí získat matku . Pro tu matku je ta holka dítě (a ona je dítě) a pravděpodobnost toho , že dospělá žena bude respektovat rozhodnutí a výběr dítěte je minimální .
Ono je v tom důležité vědět proč se ta matka takhle chová , třeba otěhotněla v šestnácti bůhví s kým a potom je teda zcela pochopitelné proč se snaží aby se její dcerce nikdy nic takového nestalo.
Někdy je lepší přemýšlet než si postavit hlavu a chtít aby všichni pochopili mě a já nemusel chápat nikoho .
Zaznamenáno

Ondrasek
*

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 03. Prosinec 2007, 10:29:28 »

to barbarela.trust: Moc hezky receno! Potlesk Je z Tebe moc hezky videt to pozorumneni, prehled a nadhled starsiho veku.. Jak to tu procitam, mam pocit, ze pomalu kazdej tvuj prispevek je hodne cenny zdroj informaci - rozumnych! Úsměv
Zaznamenáno
Silver

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 08. Prosinec 2007, 23:15:35 »

kup kytku a vysvětli jak se věci mají Úsměv
Zaznamenáno
Silver

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 09. Prosinec 2007, 21:46:33 »

?
Zaznamenáno
L1ST3r
**

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 16. Prosinec 2007, 14:04:03 »

byl jsem an tom venecku jeji máma tam byla,... ale nevidela nás tam spolu i kdyz jsme spolu byli jen chvili ale stálo to zato! Ona bydli v jine vesnici takze je to trochu slozitejsi!! A kdyz jsem tu jeji mámu videl sla kolem me tak jsem mel respekt zjejiho obliceje vyzarovalo ze kdyz na ni nekdo promluvi tak ho zaslape do betonu Kroutící očima  jak thle vsechno dopadne to je ve hvezdách.... ale kvuli tomuhle se málo vidáme a na tom vencku jsem dohromady spolu byli jen tak pul hodiny.. nastesti jsem ttam mel jeste kamose takze jsem se tam nudou nesnedl ale co bych kvuli ni neudelal ze Mrkající
Zaznamenáno

Úsměv
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS