Jak na to?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:21:58

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jak na to?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jak na to?  (Přečteno 399 krát)
Katsushiro

Zobrazit profil
« kdy: 10. Květen 2008, 19:25:44 »

Zdar... Potřeboval bych poradit... Je mi 15. Dělám aikido, začínám s thajským boxem a judem. Chodím do fitka. Tak... to su ja..
A teď... Veškeré moje zkušenosti se omezují na jednu holku, která se semnou rozešla, protože do ní ryla kamarádka, se kterou se zrovna nemusim videt:-)... Tato mi byla spoustukrat neverna, a za dobu co spolu nejsme (asi mesic) uz vystridala 3 kluky. Tak... to sou moje zkusenosti...
A ted... potreboval bych vedet asi upe secko co se da. Nake zakladni typy, kde je nejlehci nekoho sbalit, jak ju oslovit, o cem se bavit atd...
Zaznamenáno
Grendel
*

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 10. Květen 2008, 19:29:22 »

nechci tady nikomu nadávat tak ti dám hádanku.. Pod jakej web patří tohle forum?! Smějící se
btw víc rad než na qark.net a forum.qark.net snad v celý republice nenajdeš Mrkající
Zaznamenáno

henry

...

Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 10. Květen 2008, 19:30:50 »

Smějící se Smějící se Smějící se tak tak přečti si všechno tady co se dá a na qark.net taky a určitě plno odpovědí na své otázky najdeš Úsměv
Zaznamenáno

Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
D9

Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10. Květen 2008, 20:06:42 »

A ještě ti poradim: aikido je k ničemu, pokud nemáš minimálně 7mej dan (tam se snad učí obrana proti kataně...) a ten nikdy mít nebudeš Úsměv Úsměv thaibox a judo je rozhodně dobrá kombinace!... ale to aikido to kazí Šťastný a možná tě bude v judu mást, protože je zbytečně překombinovaný narozdíl od juda, kde jsou ty chvaty a stahy jednodušší... a navíc aikido neni žádnej sport Šťastný u toho si víc odpočineš než zacvičíš... jako je to jenom moje rada, na aikido se vyser Úsměv
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Grendel
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 10. Květen 2008, 20:21:24 »

s aikidem moc zkušeností nemám ale je pravda že je použitelný až když neco pořádně umíš... Já dělám taekwondo wtf a nemůžu si to vynachválit - krásně všestranný Úsměv
Zaznamenáno

Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 10. Květen 2008, 20:27:11 »

Chtěl byc umět řídit Boeing. Prosím o všechny rady... ja k vzlétnou, jak přistát, atp. Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Palo

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10. Květen 2008, 20:39:25 »

Potkal jsem už pár holek, které docela zajímal parkour (pro ty co neznají - google, nebo lépe youtube), a když se dozvěděly že jsem v tom dost dobrej, tak už to šlo samo...je to výhoda, že máte svalnatý tělo, ale zase nejste monstrum, protože se nemusí chodit posilovat do posilky...
Sry asi to k hudbě nepatří  Šťastný  Já jsem vždycky chtěl hrát na bicí, ve škole si bubnuju do lavice pořád, ale nevyšlo to..a v mém věku se toho už asi moc nenaučím  Smutný
Zaznamenáno
jk0man

Věk: 17
Město: Frýdek-Místek

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11. Květen 2008, 20:03:11 »

Palo: Na bicí, že už se nenaučíš? Můj kámoš se začal učit před rokem, když mu bylo šestnáct, a mám dojem, že mu to jde dost dobře Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS