Jak na tuhle situaci?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
23. Listopad 2008, 00:17:56
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
44 879
příspěvků v
1 877
témat od
1 868
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Ranzy
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Jak na tuhle situaci?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Jak na tuhle situaci? (Přečteno 256 krát)
msankh
Pohlaví:
Jak na tuhle situaci?
«
kdy:
15. Říjen 2008, 22:04:19 »
Když jsem odpovídal na topic "Balenie v MHD", tak mě napadlo, jak bych asi vyřešil tuhle situaci. Potkal bych na nějaký oslavě jednu z holek na který jsem se učil oslovování apod. Ona by mě poznala. Třeba si naprosto nedokážu představit, že bych potkal první holku, kterou jsem na veřejnosti oslovil.
Průběh byl takovejhle:
Docela hezká holka (asi brigádnice) zalejvala před květinářstvím. Já jsem stál u sloupu a koukal sem na ní a odhodlával sem se. A prostě za boha sem se nemoch odhodlat. Stál sem tam docela dlouho a byl jsem jí na očích. Potom mě napad plán, že bych si zkusil vymyslet, že sousedka odjela a já s rodinkou jí musim zalejvat zahradu a že nevim jak se zalejvá kaktus, jestli by mi mohla pomoc. Takhle ta myšlenka zní sice blbě, ale ne extrémně blbě, ale v mym podání byla katastrofická. Konečně jsem se odhodlal, přišel k ní takovym tim namachrovanym krokem a naprosto nesebevědomě a potichu jsem jí řek za pohupování tělem a v předklonu: "Ahoj! Nechceš k nám někdy zajet?" (měl jsem v plánu pokračovat s tou sousedkou a chtěl jsem jí pochválit, že hezky zalejvá - blbost z největších blbostí). Ona (skoro vyděšeně): "Ne" a zalejzala dovnitř. Já: "No sousedka odjela..." ale to už ona zmizela. Nebudu rozebírat jaký sem udělal chyby a prosim Vás vy to taky nepište.
A podobnejch výbuchů - i když ne v takovýhle míře sem měl víc. Až později jsem přestal dělat takovýhle fatal errory, takže pokud ty holky znova by mi ani nevadilo. Ale ty první, to bych asi zalez pod postel. Nebo máte lepší řešení?
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 26
Město: Honoghr
Re: Jak na tuhle situaci?
«
Odpověď #1 kdy:
15. Říjen 2008, 22:20:05 »
ja vim, ze bych se nemela smat, ale... nemuzu si pomoct, kdyz si tu situaci predstavim
no co treba, kdyz se ti to stane, tak to vzit s nadhledem a vysvetlit slecne, ze uz se nekolik let uspesne lecis... z neschopnosti vysypat ze sebe srozumitelnou a neuchylne znejici vetu
a pri pokusech o seznameni se uz ty slecny nelekas
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
«
Odpověď #2 kdy:
16. Říjen 2008, 00:12:34 »
Mne sa to uz stalo, hoci to nebola prva slecna, ktoru som balil. Nahodou sme isli spolu na dovolenku. Ona so svojou partiou, ja so svojou, ale v podstate sme boli vsetci spolu. Uz pri nastupovani do autobusu sme sa predstavovali a ona mi povedala, ze ma pozna a ja ze odkial. To bola blba otazka, kedze som ju balil asi tyzden pred tym. Celu dovolenku sme sa spravail normalne, akoby sa nic nestalo, teda az na to, ze sa skoro celu dovolenku so mnou nebavila. Na druhej strane ani s nikym inym.
Zaznamenáno
msankh
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
16. Říjen 2008, 20:17:29 »
Citace: noghri 15. Říjen 2008, 22:20:05
ja vim, ze bych se nemela smat, ale... nemuzu si pomoct, kdyz si tu situaci predstavim
no co treba, kdyz se ti to stane, tak to vzit s nadhledem a vysvetlit slecne, ze uz se nekolik let uspesne lecis... z neschopnosti vysypat ze sebe srozumitelnou a neuchylne znejici vetu
a pri pokusech o seznameni se uz ty slecny nelekas
Klidně se směj
a věř, že kdybys tam byla, tak bys smíchy asi praskla
sakra já si to měl nahrávat na mikrofon
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na: