Jak neodejít z diskotéky bez úlovku?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 02:22:12

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 738 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jak neodejít z diskotéky bez úlovku?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jak neodejít z diskotéky bez úlovku?  (Přečteno 445 krát)
hendrix

Zobrazit profil
« kdy: 23. Srpen 2008, 14:25:47 »

Zdravím....po několika vztazích jsem došel k závěru, že jsem ještě mladý na to se nějak vázat a chci se spíš "vyblbnout". Prostě když mám už nějaký vážnější vztah, tak cítím po nějaké době potřebu si najít nějakou jinou. Možná je to tím, že jsem dejme tomu ještě nenašel tu pravou... ale spíš je to tím, že mě děsí představa, že bych už v životě neměl mít žádnou jinou holku. A nechci být zase taková svině, že budu přítelkyni vodit za nos a podvádět. Proto volím většinou rozchod. Vážný vztah bych si představoval až tak ve 30ti. Navíc teď půjdu na výšku, tak si tam chci naplno užít studentský život - protože když ne teď, tak kdy jindy? Tak se chci zeptat jak efektivně zbalit holku třeba na jednu noc? Na diskotéky jsem dřív chodíval tak dvakrát za měsíc, takže s tím zase tolik zkušeností nemám. Jak třeba na holce už od pohledu poznám, že by byla něčemu takovému nakloněná? Někdy mám pocit, že je tam i plno holek, které se tam chtějí jenom vyblbnout při hudbě, ale o nikoho nemají zájem. Tzn třeba vidím fakt pěknou holku, která celou dobu na parketu tančí sama - a to třeba celou noc až do rána. Sem tam se u ní někdo o něco pokusí (včetně mě), ale vždycky je u ní vidět nezájem. No prostě by mě zajímalo, jak správně takovou holku vytypovat a jak potom na ní následně zapracovat? Nejlepší by bylo, kdyby jste sem uvedli přímo vaše vlastní zkušenosti:D
Zaznamenáno
petanx

Toto je můj osobní text

Pohlaví: Mužské
Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 23. Srpen 2008, 16:09:45 »

Přečti si zážitky Benika v diskuzi Hlavnice. Tak asi tak nějak...kecat a kecat, a když na jednu noc, tak ji nabalovat rychle...myslím, že poznáš když tě bude chtít.
Zaznamenáno

Mr.LiWu

Octavia 1.9TDi killer

Pohlaví: Mužské
Věk: 24
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 24. Srpen 2008, 23:51:54 »

Zkoušet. Jinak holku na jednu noc poznáš podle toho jak se chová, jak chodí, mluví, jak je oblečená..Když si řekneš že by se spíš než na módní molo hodila do Perlovky tak je to ta pravá
Zaznamenáno

Milujeme ty ,co nás odmítají a odmítáme ty ,co nás milují.
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS