Debilnebil
Já vím že jsem frajer, už jenom díky tomu úsměvu..
Pohlaví:
Věk: 31
Místo: Přerov
|
|
« kdy: 30. Listopad 2008, 21:49:43 » |
|
Ahoj, téměř pokaždé, když se mi podaří ulovit nějakou holku na zábavě v klubu nebo na diskotékách, nikdy nedojde dále než na líbání. Jak mám holku donutit, aby v ten večer došlo ještě na něco více než jenom na líbání? Díky za rady....
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mr.LiWu
Advocatus diaboli
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #1 kdy: 30. Listopad 2008, 21:51:56 » |
|
Na parketě s tebou předokládám spát nebude (I když ve Face 2 Face by se možná mohlo zadařit ) , takže vzít buď na záchod, ale ten bejvá na diskotékách dost humus, nebo k tobě , potažmo k ní, nebo do auta -> vzít jí do soukromí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá důvody
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #2 kdy: 30. Listopad 2008, 21:54:09 » |
|
Stačí jít ven a někam za roh.... k sobě bych nikdy holku z diskotéky netahal omg...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mr.LiWu
Advocatus diaboli
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #3 kdy: 30. Listopad 2008, 21:54:59 » |
|
Stačí jít ven a někam za roh.... k sobě bych nikdy holku z diskotéky netahal omg...
D9 je asi otužilec, mě by za rohem byla zima
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #4 kdy: 30. Listopad 2008, 23:03:02 » |
|
No v zimě je to samozřejmě horší no... ale když je poblíž nějakej kanál nebo něco, tak je celkem teplo ... navíc v tom chladnu to jde krásně ... jen je problém v tom, že překáží moc oblečení...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mr.LiWu
Advocatus diaboli
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #5 kdy: 30. Listopad 2008, 23:05:32 » |
|
ale když je poblíž nějakej kanál nebo něco, tak je celkem teplo To už se dostáváme k libovkám á la japonský po*no
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
Místo: Praha a ještě jedno
|
|
« Odpověď #6 kdy: 01. Prosinec 2008, 14:23:02 » |
|
Chlapi něco vám řeknu. Asi před 14 dny jsem měl podobnou šanci. Byl sem s ní venku - líbačka, ošahávačka, atd. Fakt stačilo jenom rozepnout knoflíček a šlo by se na věc. ALE byla tak nehorázná zima, že sem to radši zabalil a řekl jí, že se vrátíme zpátky. Fakt se mi vůbec nechtělo v tý zimě a jediný co bych z toho měl by byla angína Ad ke mě nebo k ní - rozhodně bych ji nevodil k sobě domu. Jít k ní, když bude chtít a hlavně tam nezůstávat do rána. Po "akci" se sbalit a vypadnout Ad záchod - v klubu docela humus. Když, tak jedině na dámským. Akorát je blbý, že tam furt někdo votravuje a klepe na dveře, takže partnerka musí odpovídat obsazeno. V tý situaci mi to přišlo velice vtipné A pak je docela sranda se tam odsud nepozorovaně dostat V zimě je nejlepší auto. Jet se někam projet (zatopíte a uděláte teplo) a někdě v soukromí jít na věc. V létě klidně venku, v tom neni jedinej problém:) Kanál je fakt už hodně velkej extrém
|
|
|
Zaznamenáno
|
Děkujte ženám, které Vás odmítají. Připravují Vás pro ty, které přijdou po nich.
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #7 kdy: 01. Prosinec 2008, 18:52:13 » |
|
Šak je mu 15 Třeba spolu nutně nemusí hned spát. Mezi Líbání a sex je spousta místa a spousta praktik Nebo možná sem to jen špatně pochopil.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #8 kdy: 01. Prosinec 2008, 19:01:29 » |
|
Avaranger: špatně jsi to pochopil
smoula: jednou jsem to dělal v rybníku a díky tý ledový vodě to šlo uplně nádherně... (btw hned se udělala)...
btw do rána klidně zůstat, když to bude chtít... ale hlavně vstát dřív než ona a vypadnout....
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #9 kdy: 01. Prosinec 2008, 19:03:14 » |
|
to D9: hele ty si ďábel. S tebou bych se chtěl někdy sejít
|
|
|
Zaznamenáno
|
Děkujte ženám, které Vás odmítají. Připravují Vás pro ty, které přijdou po nich.
|
|
|
|
P1R3K
Hank Moody method :)
Pohlaví:
Místo: Moravské Budějovice
|
|
« Odpověď #11 kdy: 01. Prosinec 2008, 20:19:15 » |
|
btw do rána klidně zůstat, když to bude chtít... ale hlavně vstát dřív než ona a vypadnout....
Nn, já bych si od ní nechal udělat snídani, pak bych řekl ať se de vysprchovat a až by byla ve sprše tak bych bral roha
|
|
|
Zaznamenáno
|
...:: ::...
|
|
|
willow
Pohlaví:
Věk: 39
|
|
« Odpověď #12 kdy: 01. Prosinec 2008, 20:23:30 » |
|
...pak bych řekl ať se de vysprchovat ... [/quote] omg (jak se na to ty holky tvari?? )
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #13 kdy: 01. Prosinec 2008, 20:46:53 » |
|
A jak se tváří na to že vylezou a nikdo tam není? Nad tím nesmíš vůbec přemejšlet
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #14 kdy: 02. Prosinec 2008, 08:56:52 » |
|
sejít nebo "sejít"?... je v tom nějakej homosexuální podtext? protože jestli jo... tak mě to nevadí Žádnej homosexuální podtext v tom nehledej
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #15 kdy: 02. Prosinec 2008, 13:49:01 » |
|
Nn, já bych si od ní nechal udělat snídani, pak bych řekl ať se de vysprchovat a až by byla ve sprše tak bych bral roha To je taky fakt. Ono hnát se v noci v zimě někde domu je docela blbý. A ještě se u ní najíš
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #16 kdy: 02. Prosinec 2008, 15:18:53 » |
|
Nn, já bych si od ní nechal udělat snídani, pak bych řekl ať se de vysprchovat a až by byla ve sprše tak bych bral roha To je taky fakt. Ono hnát se v noci v zimě někde domu je docela blbý. A ještě se u ní najíš Pochopils to úplně přesně
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mr.LiWu
Advocatus diaboli
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #17 kdy: 03. Prosinec 2008, 00:02:32 » |
|
To je taky fakt. Ono hnát se v noci v zimě někde domu je docela blbý. A ještě se u ní najíš Nebo vybírat holky od kterejch to máš k sobě z kopce, to se pak i v noci dá
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #18 kdy: 03. Prosinec 2008, 09:29:36 » |
|
Nebo vybírat holky od kterejch to máš k sobě z kopce, to se pak i v noci dá
Ale přeci jenom je zima a přijdeš domu hladovej. Ten nápad zdejchnout se, když se sprchuje, se mi moc líbí. Už vidim ten výraz v její tváři, když vyleze ze sprchy a ty nikde
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mr.LiWu
Advocatus diaboli
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #19 kdy: 03. Prosinec 2008, 11:57:20 » |
|
le přeci jenom je zima a přijdeš domu hladovej. Ten nápad zdejchnout se, když se sprchuje, se mi moc líbí. Už vidim ten výraz v její tváři, když vyleze ze sprchy a ty nikde Nevim je to komplikovaný..ty tam stejně pak nebudeš, takže celý to kouzlo výrazu padá. Prostě normálně odejít až se ti bude chtít
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #20 kdy: 03. Prosinec 2008, 15:17:41 » |
|
hehe... já už vidim ten výraz v její tváři, až vyjde ze sprchy a ty nikde, peněženka nikde, šperky nikde a ty starožitný hodiny jsou fuč taky...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #21 kdy: 03. Prosinec 2008, 15:54:00 » |
|
hehe... já už vidim ten výraz v její tváři, až vyjde ze sprchy a ty nikde, peněženka nikde, šperky nikde a ty starožitný hodiny jsou fuč taky...
Přesně něco takovýho sem měl na mysli A ještě bys jí mohl nechat vzkaz: "Díky za snídani"
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #22 kdy: 03. Prosinec 2008, 17:17:47 » |
|
Přesně něco takovýho sem měl na mysli A ještě bys jí mohl nechat vzkaz: "Díky za snídani" Myslím že kašlu na letní brigádu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #23 kdy: 03. Prosinec 2008, 17:45:09 » |
|
Tyjo Zajímalo by mě, jestli opravdu existuje někdo kdo se při tomhle necítí blbě. Já bych teda něco takovýho neudělal, asi.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
Monny
Pohlaví:
Věk: 37
|
|
« Odpověď #24 kdy: 03. Prosinec 2008, 17:51:53 » |
|
chudák malá, která vás jednou potká
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
|
|
|
|