Jak oslovit na seznamce?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
23. Listopad 2008, 00:54:28
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
44 885
příspěvků v
1 877
témat od
1 868
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Ranzy
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Jak oslovit na seznamce?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Jak oslovit na seznamce? (Přečteno 798 krát)
shio
Pohlaví:
Věk: 23
Město: Brno
Jak oslovit na seznamce?
«
kdy:
07. Srpen 2008, 13:11:38 »
S jakym druhem oslovení na seznamce (konkrétně libimseti.cz) míváte největší úspěch? Nebo jaké seznamky doporučujete?
Vůbec zkušenosti s tímto serverem by mě zajímaly. Jak oslovit pokud mám zájem o vztah. Samozřejmě si vybírám holky co mají napsaný, ze nikoho nemají a přijde mi, že máme společné zájmy a jsou ze stejných končin...
Napsal sem už desítkám holek různý zprávy od reakci na to co mají v profilu
Citace
Ahojky, koukal jsem, že máš ráda festivaly, už si letos někde byla? Milan
přes přimé pozvání na rande
Citace
Ahoj, rád bych Tě poznal, co zajít někdy na kafčo/skleničku/do kina? Milan
či do toho zamontovat lichotku
Citace
Ahojky, na té fotce u moře Ti to moc sluší, zašla by si někdy někam pokecat? Rád bych Tě poznal. Milan
No zkoušel sem toho dost ale že bych někde zaznamenal větší úspěch se říct zrovna nedá. Stastisticky mi tak 70% vůbec nezareaguje, ze zbytku je půlka odpovědi negativních. Pak s dalšíma si vyměním par zprav a přestanou odpovídat... No k rande sem to dotah jednou a nic z toho nebylo...
Přitom nepíšu nijak oplzle nebo divně, píšu tak jako bych se s ní chtěl normálně poznat, možná právě ta chyba
Shrnutu podtrženo, na čem záleží a klást na to důraz a co naopak neřešit?
Oslovovat jménem? Lichotit? Zvát v první zprávě na rande a jak?
Pokud se vám někomu povedlo takto navázat vztah, klidně popište svůj postup. Budu rád za jakoukoliv zkušenost.
Zaznamenáno
GR77A
Pohlaví:
Věk: 25
Re: Jak oslovit na seznamce?
«
Odpověď #1 kdy:
07. Srpen 2008, 13:24:05 »
No podle mě je libimseti uplně zabitý, jednak nic neznamená, že tam má napsaný že nikoho nemá a hledá vážnej vztah (často je to lež), a hlavně mně přijde, že jsou tam spíš jenom holky, který se potřebujou nějak zviditelňovat a právě si užívají toho, když jim každej píše jak jsou super atp. ale jinak hrajou mrtvý brouky. Podle mě tudy cesta nevede
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
p@lo
Pohlaví:
Věk: 24
Město: Bratislava
«
Odpověď #2 kdy:
07. Srpen 2008, 13:33:16 »
shio: skus myspace. nie je to sice klasicka zoznamka ale chodia tam aspon "normalne" baby
Zaznamenáno
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s nekym, koho mate radi"
Kazisvět
Pohlaví:
Věk: 15
Město: Praha
«
Odpověď #3 kdy:
07. Srpen 2008, 15:11:14 »
jak řikaj ostatní, to libko je zabitý a hlavně si tam ta holka může napsat co chce a podobně..a taky si myslim že jde oto jaký ty tam máš fotky. Protože tady ať napíšeš podle mě cokoliv tak ona se stejně jukne na tvůj profil a pokud neuvidí Willa Smitha nebo nějakýho hermafroditního mega šampóna s fotogenickou schopností modelek tak moc šancí podle mě nemáš.
OT: Podle mě je snažší říct nějaký akmarádce že bys rád poznal nějaký její kamarádky..
. Samozřejmně jí to neříct takhle, ale jako tim stylem že až někam pude s holkama aby tě vzali s sebou a pod.
.. u mě to docela funguje
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
07. Srpen 2008, 17:44:24 »
chlape vem to z pohledu těch holek:
Víš jaký množství chlapů jim za pár dní napíše?? O tom se ti možná ani nezdá. Pokud ji napíšeš že ji to sluší na fotce, kolik si myslíš, že už jí to napsalo chlapů před tebou?? Hodně. Když jí napíšeš, líbíš se mi, chci tě poznat, záleží hodně na tom, jak vypadáš. Nevím jak jsi na tom vzhledově, ale pokud průměr, tak věř, že už jí napsalo plno jiných pohlednějších týpků, tak proč by měla jít s tebou?
musíš být originální, třeba jí napsat nějakou úplnou blbost, něco čím by ses odlišil od všech těch "nápadníků". Ale jak už řekli kolegové přede mnou, líbimseti je fakt zabitý, ty hezký holky co tam jsou, chtějí na sebe jen upozornit.
Ale hlavně: Nebuď srab a nespoléhej na seznamky, to že budeš čučet na monitor a budeš ťukat odpovědi pro "virtuální potencionální přítelkyni" ti akorát zabere plno času, a pravděpodobnost že to vyjde, je dost malá. Vyraž radši někam ven, zkus oslovit pár holek klidně na ulici, na zábavě, na festivalu, nebo kdekoli jinde a třeba vzbudíš u nějaký sympatie.
Zaznamenáno
Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Město: a prop de Praga
«
Odpověď #5 kdy:
07. Srpen 2008, 17:53:06 »
No neřekl bych, že ta pravděpodobnost je tak malá...znám dost lidí, který se seznámili přes net. Ale přes LibimSeTi.cz IMHO cesta opravdu nevede. Když už, zkusil bych něco serióznějšího, např.
www.znamost.cz
nebo
www.seznamka.cz
(doufám, že jsem tímto neporušil nějaká pravidla fóra)
- google určitě poradí více
Ale určitě bych se na tuhle formu seznamování neupínal, takže jak psal henry, nevysedávat u toho celý dny...místo toho jít ven mezi lidi a komunikovat
Zaznamenáno
johnny89
Pohlaví:
Věk: 19
Město: malo by stačiť Slovensko :-)
«
Odpověď #6 kdy:
07. Srpen 2008, 18:19:13 »
Ja som sa tak spoznal so svojou prvou, cez Pokec.sk ale to bola viacmenej náhoda, sme si písali len tak neviazane a potom tuším dokonca od nej padla otázka že či sa nestretneme. A ako ju osloviť to nieje až taký problém, pretože tam niektoré odpíšu aj na obyčajné ahoj, ale súhlasím s ostatnými že musíš byť originálny lebo inak to nemá šance, nepokladať otrepané otázky typu ako sa máš, ale musíš vytvoriť určitý záujem, trebárs aj to že niekedy spolu pokecáte o problémoch a tak... ale to je už beh na dlhé trate:) alebo ešte jedna možnosť je, neviem či vy v česku máte také "chaty" ako pokec ale proste tam si napíšeš do miestnosti s názvom tvojho mesta že či sa niekto nejde prebehnúť trebárs von alebo oslovíš náhodné baby a niekedy sa to vydarí
niekde som čítal skúsenosť jedného chalana čo strávil na takom "chate" asi tak pol hodinku a za tú dobu stihol pozvať von jedno dievča a že im to dokonca aj vyšlo.
Zaznamenáno
Nikto sa ma nepýtal či sa mám narodiť , tak mi nekážte ako mám žiť.
"Don´t let a little fear stop you from getting what you want."
henry
...
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
07. Srpen 2008, 20:36:23 »
Citace
trebárs aj to že niekedy spolu pokecáte o problémoch a tak
ups, tak tohle je dobrý akorát na to stát se skvělým virtuálním kamarádem, kterýmu se bude svěřovat.....
Zaznamenáno
Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
p@lo
Pohlaví:
Věk: 24
Město: Bratislava
«
Odpověď #8 kdy:
07. Srpen 2008, 20:56:51 »
suhlasim. je to najlepsia cesta stat sa kamaratom.
Zaznamenáno
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s nekym, koho mate radi"
Augi
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
07. Srpen 2008, 21:08:08 »
Jojo. Základem je rychle se setkat...
Zaznamenáno
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)
«
Odpověď #10 kdy:
07. Srpen 2008, 23:14:36 »
Musim za sebe říct, Lide.cz je prostě lepší v naprostý většině věcí. A právě tam mi nedavno napsala jedna.... všechno totálně super, nádherná, píše mi ty nejúžasnější věci. Má to jen jeden háček: Je zo Slovenska
..... už sme se jednou domluvili, že přijede do Prahy (má tu několik příbuznejch, nakupuje tu, byl nějakej konzert), ale den předtim náhle povedala, že uja nepustili z práce, nemá ju kto privezť... už si nepametám ako presne to hovorila, neumim Slovensky..... ale je to super, regulérně s někym chodit přes net (hlavně prostředictvím Skypu)
......... takže když už tam někoho fajn najdete, museli byste mít štěstí, aby bydlel taky rozumně daleko....
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
shio
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
07. Srpen 2008, 23:23:44 »
okok, no jako ja to neberu jako primarni zpusob seznamovani ale kdyz je venku hnusne nebo se cloveku nechce nikam, je to docela prijemne stravenej cas
Jinak s tou identitou tech holcicek si taky iluze nedelam, ja teda ty co sem videl nazivo byly spis lepsi nez na fotkach ale kamaradovi se stalo, ze se fakt zamilovali pres net, 2 mesice skype kazdy den, sex po telefonu, laska jak tram, a ona furt, ze schuzka ne, ze ma nakej osobni problem a neciti se... blabla... no abych to zkratil, ke schuzce prece jen doslo ale az po tom co mu jednou rekla, ze ani jedna z tech fotek v profilu neni jejich
z modelky se stala baculka a o 5let starsi
aj to se stava, nakonec spolu nezacli chodit ale jsou pratele a parkrat spolu spali.
Zaznamenáno
Augi
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
08. Srpen 2008, 08:10:50 »
No moje zkušenost je taková, že pokud holka hledá výmluvy, proč neukáže fotku a oddaluje setkání, tak ve většině případů to má nějaký háček...
Zaznamenáno
J/R
Pohlaví:
Město: Minas Morgul
«
Odpověď #13 kdy:
08. Srpen 2008, 10:40:25 »
Souhlasím, že lide.cz je mnohem lepší, než libimseti. Mám profil na obou webech, oslovování jsem nepraktikoval skoro nikde (holt jsu ten tip, co se stydí i přes net
) můj původní záměr byl spíš založit si profil kvůli hodnocení fotek. Na líbku se ozvala jedna a pak sama po pár příspěvcích skončila konverzaci; na lidech jich bylo víc, z toho 3 vyhovující, ale s žádnou to teda nevyšlo - u jedné jsem už nevěděl co psát a nebavilo mě to, tak jsem to zabalil, s druhou jsem byl na pár rande, ale pak jsem zjistil, že by to nebylo ono a u třetí jsem si to pokazil kvůli své vlastní neschopnosti. Ale určitá šance přece jen byla...
Zaznamenáno
amon amarth !!
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)
«
Odpověď #14 kdy:
08. Srpen 2008, 18:49:20 »
Asi to bude tim, že Lide.cz maj víc možností, člověk se dozví všechno, aniž by si musel kupovat nějaký ty VIP členstí..... i design je lepší, stačí se zaregistrovat tam a člověk má hned plno dalších služeb...
Jinak fajn zkušenosti bych měl s Pokec.sk, ale musel bych asi bydlet aspoň trochu na východ
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------
=> Důležité - pravidla tohoto fóra