Jak poznám, jestli se jí líbím
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
19. Prosinec 2024, 17:06:27
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
0 uživatelů a 9 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Jak poznám, jestli se jí líbím (Přečteno 20864 krát)
tomm
«
kdy:
05. Listopad 2009, 17:51:38 »
Ahoj, chci se zeptat, jak u holky poznám, jestli se jí líbím a mám u ní šanci? Jedná se o spolužačku...
Ona patří mezi takové tišší, podle mě normálnější holky. Nechodí nijak extra namalovaná, opravdu jen decentně, a to se mi na ní líbí.
Já jsem takovej trošku aktivnější, ukecanější a mám obavu, jestli by jí to nemohlo odrazovat...Nejsem taky žádnej super sportovní typ....
Občas prohodíme nějaký slovo, ale žádný velký rozhovory to nejsou... Poraďte prosím, co mám dělat?
Zaznamenáno
Jouda
Pohlaví:
Věk: 30
Místo: Praha
Re: Jak poznám, jestli se jí líbím
«
Odpověď #1 kdy:
05. Listopad 2009, 18:34:10 »
Citace: tomm 05. Listopad 2009, 17:51:38
Ahoj, chci se zeptat, jak u holky poznám, jestli se jí líbím a mám u ní šanci? Jedná se o spolužačku...
Každopádně, že prohodíte mezi sebou jen pár slov toho moc nepoznáš.
Zaznamenáno
Kdo ví, třeba i tady..
Buchy
Pohlaví:
Věk: 33
«
Odpověď #2 kdy:
05. Listopad 2009, 20:59:54 »
Kolik ti je ? ... Holkám kolem 15 - 17ti se líbí ukecanější typy, takže z toho obavy neměj.
To, že se ti líbí, že se maluje jen decentně, je docela málo ne ?
Musí se ti na ní líbit i něco víc ... jinak je to pořád to samé dokola... pohledy, úsměvy a při rozhovoru s ní se ti bude ráda dívat do očí neb ostydlivě klopit hlavu dolů ... Poznáš to... jen nesmíš být úplně slepej... Pak přichází chvíle, kdy to zkusíš a je to hop nebo trop - zkouškou zjistíš nejvíc
. Tzn. pozveš ji ven, na rande ...atd - klasika
Zaznamenáno
"Sex je dědičný. Jestliže jej vaši rodiče nikdy nezažili, je docela pravděpodobné, že vy také ne." N.N.
tomm
«
Odpověď #3 kdy:
05. Listopad 2009, 21:01:43 »
No, on je u mě problém v tom, že já jsem na tohle docela srab... nevím, co s tím, ale nemůžu se přemoct, abych přímo za holkou přišel a někam jí pozval.... prostě nevím, jak s tím začít.
«
Poslední změna: 05. Listopad 2009, 21:14:43 od tomm
»
Zaznamenáno
rua
Pohlaví:
Věk: 32
Místo: Ostrava
«
Odpověď #4 kdy:
05. Listopad 2009, 21:04:11 »
Kluci mají pravdu, více se sní bav a sleduj její reakce, jestli tě bude chtít odbít, nebo se bude tvářit pohrdačně, nebo úplný opak. A jestli jí nedokážeš pozvat přímo, tak ji napiš na icq, že půjdeš tam a tam a byl bys rád, když by šla s tebou...
Zaznamenáno
Padáme proto, abychom opět vstali!
tomm
«
Odpověď #5 kdy:
05. Listopad 2009, 21:11:56 »
No, já bych se s ní rád bavil, ale jaksi nemám tušení o čem...nebyli by nějaký tipy, jak takhle a hlavně kde nahodit téma..? všude chodí s kámoškou, samozřejmě s ní i sedí a baví se s ní, takže nevím no..
Další věc... na icq už nebyla ani nepamatuju...
Zaznamenáno
rua
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
05. Listopad 2009, 21:17:57 »
To je jedno že tam není, hledej způsoby jak to uskutečnit ne důvody proč to nejde.
A bav se s ní úplně o všem, začneš třeba úplně promitivní větou jak napsala písemku a pokračuješ jak chceš, třeba jí něco pochválíš, zeptáš co bude dělat, a přitom jí můžeš pozvat...Vážně nehledej v tom vědu.
Zaznamenáno
tomm
«
Odpověď #7 kdy:
05. Listopad 2009, 21:24:08 »
A je možný, že mám šanci, i když po mě nepokukuje, nehází úsměvy atd..?
Zaznamenáno
rua
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
05. Listopad 2009, 21:48:28 »
Máš, kor když je stydlivá, takové holky své pocity tolik nevyjadřují...Ještě k tomu házení úsměvů, prvně ho hoď ty a ona se třeba přidá (ale pěkně dlouhý nesmíš hned uhnout pohledem když tě spatří)
Zaznamenáno
tomm
«
Odpověď #9 kdy:
05. Listopad 2009, 22:08:11 »
Díky za rady... pokusím se o to a kdyžtak dám vědět... snad v sobě najdu odvahu :/
Zaznamenáno
Abruzzi
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
18. Listopad 2009, 20:06:22 »
všiml jsem si jedné věci a chtěl bych se o to podělit i s ostatníma.
Jedná se také o projevení zájmu ze strany holky a děje se to jen ve škole. (Musíš se s holkou nějakej ten den znát)
Představ si, že jsi se už s dívkou viděl a pozdravili jste se.
Nyní třeba po hodině dochází na škole ke změně tříd a ty máš namířeno do třídy kde byla její třída, ona má namířeno ven ze třídy, a jak se minete mezi dveřmi tak tě pozdraví podruhý. (většinou čau,ahoj + oční kontakt)
A ještě do třetice: jdeš třeba odpoledne po schodišti s ostatníma spolužákama, a zase se minete - oční kontakt a ona ti opět potichu řekne čau nebo ahoj.
Tzn. 3x tě pozdravila za jeden den. No dělala by to holka, která by se o vás nezajímala ?
Zaznamenáno
https://www.facebook.com/The-GreatLifeStyle-154778437972503/?ref=py_c
norek
Pohlaví:
Věk: 33
Místo: U.B / Brno
«
Odpověď #11 kdy:
18. Listopad 2009, 21:37:23 »
No nejspis to tak bude. Zrovna s timhle mam zkusenost.
Minuly skolni rok jedu prvni den busem domu a prisedne si ke mne holka. Musela byt ze skoly , to mi bylo jasne . Chvilku sem sedel a pak sem se na ni otocil . Myslim,ze sem se zeptal ktery obor studuje . Pak sme se dali do reci , celkem dobre si popovidali a asi po 5 minutach sem vystoupil ( to proc sem se s ni dal do reci nechapu , to ze je hezka sem zjistil az potom , ani sem o tom nepremyslel proste s ni zacal mluvit . Rekl bych ze sem v tu chvili dostal zizen po komunikaci
, coz se mi tak casto nestava )
Druhy den ve skole sem ji potkal a jen se usmala a pozdravila a ta to slo asi 2 tydny ( v postate sme se potom zdravili cely rok) a prave to bylo i vickrat denne. Myslim ze mela zajem minimalne si jeste pokecat. To ze sem pisu znamena mimo jine to , ze sem ji samozrejme od te doby neoslovil
Pokazde sem si rikal ze ted uz ji oslovim ,ale nikdy to neslo . Kvuli tomuhle se biju do hlavy. Zacinam na sobe ted pracovat , takze bych to napriklad mohl hned zitra vsechno zkusit napravit . Nechapu jak se muzu doprdele fixovat na nekoho koho ani neznam , ale mam strach ze kdyz bych ji pak nekam pozval , mohla by odmitnout. Takze sem si to naplanoval tak , ze zacnu pick UPem , zvednu sebevedomi a pak do ni pujdu . Citim ze celkove tohle moje uvazovani neni spravne , ale nevim cim zacit , co na sobe zacit menit. Fakt nejhorsi mi prijde , ze se fixuju na nekoho koho vubec neznam a este ho ani nedokazu oslovit . Mate nejakou konkretni radu
Zaznamenáno
Znal jsem chlápka , kterej si jednou sundal šaty a skočil nahej mezi kaktusy .
Když se ho pak ptali , proč to udělal , odpověděl , že mu to přišlo jako dobrej nápad .
Abruzzi
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
18. Listopad 2009, 22:25:22 »
Nefixovat se, uvědomovat si že jsi muž vysokých hodnot, a že můžeš mít každou, na kterou si ukážeš.
Nečekat a zase pokecat. Sice to byl podle toho jak jsi popisoval trochu stereotyp, ale když to zlomíš a ukážeš jí, že jsi nejlepší zboží na trhu, můžeš jí pak zkusit vzít na day2.
To je na tobě...
Udělej zkrátka to co uznáš za vhodný
Držim palce
Zaznamenáno
https://www.facebook.com/The-GreatLifeStyle-154778437972503/?ref=py_c
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na: