Jak se nezamilovat, nebo neni uz pozde??
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
30. Srpen 2008, 02:55:24
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 947
příspěvků v
1 732
témat od
1 695
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: Jak se nezamilovat, nebo neni uz pozde?? (Přečteno 1405 krát)
ali22
Pohlaví:
Věk: 22
«
kdy:
07. Duben 2008, 12:13:27 »
Zdravim,..
mam jeden a ne zrovna malej problem, nechtel bych se zamilovat do sve kamaradky, jen nevim jestli v tom uz nejsem az po usi..
a co horsi vubec nevim jak na tom je ona, co citi a jak se k tomu vsemu stavi...
Abych trosku priblizil situaci, jsme spolu kazdy den, jevi se to jako hodne duverne pratelstvi, nikdo cizi nas nezajima, jsme tu jen my dva pro sebe.. Oba uz mame neco za sebou, oba nemame zadnyho partnera a uz to trva par mesicu.. Jenze ja uz o tom nepremyslim jako o pratelstvi, ze zacatku jsem to tak chtel, jenze zjistuji ze je proste uzasna, perfektne si rozumime i kdyz stale dokazu videt jeji chyby..
Rozhodne bych nechtel o toto pratelstvi prijit, je to to nejlepsi co me mohlo potkat, a prave mozna proto si s ni nedokazu predstavit vztah, mam strach ze by to bylo jiny nez je to doted, ale na druhou stranu citim ze to jak je to ted mi nestaci, ze bych chtel vic...
Uz ani nevim jestli bych byl schopnej se vyspat s jinou, asi bych to nedokazal...... a vubec nevim jak z toho ven, ma nekdo nejaky napad nebo podobne zkusenosti??
Zaznamenáno
ali22
Pohlaví:
Re: Jak se nezamilovat, nebo neni uz pozde??
«
Odpověď #1 kdy:
07. Duben 2008, 12:18:21 »
jako reseni me napada udelat to tak aby se do me zamilovala, poradne ji napinat, nazhavit a pak uz to vypukne spontane samo.. jenze by to chtelo nejakej napoj lasky nebo uz vazne nevim..
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
07. Duben 2008, 12:57:54 »
myslim,ze uz ji zhavis dost dlouho, ale dost mozna je asi uz pozde na to podniknout nejakou akci, ale podle toho,co pises bys byl radsi,kdyz by byla vic nez jen kamaradka,tak to chce udelat nejaky zasadni krok co nejdriv..
Zaznamenáno
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
07. Duben 2008, 13:09:20 »
nenapsal jsem tady jednu dost podstatnou vec, k necemu uz pred urcitou dobou doslo, jen zadnej sex nastesti.. za to jsem rad. Jenze to tak nejak vysumelo, ani jeden jsme se k tomu nevyjadrili a nemluvili o tom.. Nevim jak to ona muze brat, ja jen doufam ze podobne jako ja, ze se na to nesnazi zapomenout.....
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
10. Duben 2008, 08:03:39 »
vysumelo? tak jesltli jsi dopustil,aby to vysumelo,tak jsi vul.. jestli uz k necemu doslo, tak fyzicka pritazlivost tam je z obou stran, a jestli se vidate denne a dobre si rozumite, tak neni na co cekat.. Vsechen ten ostych tam je kvuli tomu,ze se bojis,ze kdyz te odmitne,tak uz nebudete kamaradi? Kdyz to neprezenes, tak se to da vzdycky nejak urovnat tak,abyste aspon kamaradi zustali. Kazdopadne to je sance, kterou by byla skoda promarnit.
Zaznamenáno
hokejista666
«
Odpověď #5 kdy:
10. Duben 2008, 11:02:17 »
ali, něco bys podniknout měl, proč? protože takhle je to stejně neudržitelné, buď to něco zkusíš a vyjde to a nebo to nevyjde, když to nezkusíš, tak o kamarádku možná nepřijdeš, ale ve chvíli kdy si někoho najde, tak na Tebe přestane mít čas, takže s chutí do toho, není co ztratit
.
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #6 kdy:
10. Duben 2008, 23:14:21 »
Ale stejně si to pěkně zvrtal, když už něco bylo a ty si nijak nepokračoval *TIRED* proč proboha?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
14. Duben 2008, 14:43:53 »
Citace: Avaranger 10. Duben 2008, 23:14:21
Ale stejně si to pěkně zvrtal, když už něco bylo a ty si nijak nepokračoval *TIRED* proč proboha?
protoze jsem asi hlupak, abych rekl pravdu tak snad z toho chozeni mam strach... asi moc premyslim, mel bych se na celou vec podivat z jinyho uhlu pohledu, jenze nevim jak..
Zaznamenáno
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
20. Duben 2008, 22:49:44 »
tak uz jsem nasel reseni, napadlo me to teprve az dnes, asi to bude tim zbytkovym alkoholem
musim proste s pravdou ven, udelam to tak ze polozim otazku, kterou se ona dozvi jak to je, ale neda se tim zase tolik zkazit.. uz vim i presne kdy a jak, musi to vyjit
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
21. Duben 2008, 02:25:45 »
Za chlapa mluví činy, ne věty, natož pak otázky
To ženy odpovídají typicky otázkou
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
21. Duben 2008, 11:38:54 »
Citace: Avaranger 21. Duben 2008, 02:25:45
takze kamaradky se daji sbalit jenom primou strelou do oci, vim ze mi muze odpovedet otazkou, ale taky moc dobre vim ze ona tu mou otazku pochopi tak jak by mela.. pak uz zalezi na ni jak odpovi a jak se ji budu ptat ja dal
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
21. Duben 2008, 12:45:39 »
na co slova, věty, kecy.. ?? když máš něco chuť udělat,tak to udělej a nemluv o tom.. copak nejsi chlap?
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
21. Duben 2008, 12:57:25 »
Citace: ali22 21. Duben 2008, 11:38:54
ale taky moc dobre vim ze ona tu mou otazku pochopi tak jak by mela..
Jen aby
Nechceš se o tu dokonalou otázku podělit? Že bysme jí třeba taky začali používat... ?
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
21. Duben 2008, 14:54:38 »
Citace: Avaranger 21. Duben 2008, 12:57:25
Citace: ali22 21. Duben 2008, 11:38:54
ale taky moc dobre vim ze ona tu mou otazku pochopi tak jak by mela..
Jen aby
Nechceš se o tu dokonalou otázku podělit? Že bysme jí třeba taky začali používat... ?
ted jeste nechci, az ji pouziju tak ji sem i napisu a dokonce uvidite i jaky mela uspech.. jedinej problem je ze porad vidim hroznou prekazku mezi pratelstvim a chozenim, chtel bych aby to bylo pratelstvi, aby to mezi nama bylo stejny jako ted jen jeste lepsi v tom ze se spolu vic sblizime
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
21. Duben 2008, 16:53:53 »
ali22: uvidime,jaky mela neuspech : )))) spoustu veci je lepsi udelat beze slov
edit: podle toho,jak pises tak si dovedu predstavit,jak ta otazka vypada.. bude to neco ve stylu "Chces se mnou chodit?".. a posles ji to dneska vecer na icq.
Zaznamenáno
Jeanbob
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #15 kdy:
21. Duben 2008, 17:23:15 »
hlavne ne icq nebo smsky....
Zaznamenáno
(1988)
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
21. Duben 2008, 17:59:13 »
Citace: Brnator 21. Duben 2008, 16:53:53
bude to neco ve stylu "Chces se mnou chodit?"
Něco podobného taky očekávám
Nebo něco ve stylu "Co pro tebe vlastně znamenal ten výlet?" (reakce na výlet, kde se na něj usmála on z toho usoudil, že se něco zmenilu v tu jedinou užasnou chvíli... ) a ona bude samozřejmně koukat jak z jara, protože vůbec nebude tušit o čem se mluvi..
Ale třeba nás příjemně překvapí nějakou asolutní, geniální myšlenkou, tak ho nebudeme hned zavrhovat, že
«
Poslední změna: 21. Duben 2008, 18:09:25 od Avaranger
»
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #17 kdy:
21. Duben 2008, 18:48:17 »
haha tak vidim ze me tady mate za hlupaka, shcvalne jsem si dal za nick 22 abyste videli ze mi neni 15
jde zamerne o vzkaz, ne na icq nebo sms z toho uz jsem vazne venku, ale na papire, ale napadlo me to vcera ze zbytkovym alkoholem, dneska uz to vidim jinak a otazky typu budeme spolu chodit to vazne ne
usmiva se na me dost casto a s tim ze se mnou chce chodit si to vazne nespojuju.... povedlo se vam me ale zvyklat, takze ji to mozna opravdu reknu a nenapisu na ten tak originalni papirovej vzkaz..... jen abych uvedl veci na pravou miru
Zaznamenáno
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
21. Duben 2008, 19:00:29 »
jeste by me zajimalo jak to myslite s tim beze slov?
ono to neni tak jednoduchy, prijde mi ze se posledni dobou zamerne vyhyba takovym prilezitostem kde by se mohlo neco stat, protoze se to pri te posledni stalo
takze ji do takove situace nedostanu jen tak, bude muset padnout par kapek vyjimecneho alkoholu ve dvou a pak se dostanu k me otazce..
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
22. Duben 2008, 00:14:25 »
A nám jí nenapíšeš a nenapíšeš
A to, že ti je 14-16 jsme poznali velmi záhy po prvním příspěvku, neboj
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #20 kdy:
22. Duben 2008, 12:03:47 »
kdyby radsi nekdo napsal objektivni nazo,r to by mi pomohlo vic a nebyli jste tak zvedavi
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
22. Duben 2008, 14:05:24 »
No mi bysme rádi, viď, ale FURT NEVÍME CO JÍ CHCEŠ ŘÍCT, tak jak ti máme poradit?! Copak je to tak tajný?
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #22 kdy:
08. Květen 2008, 21:12:50 »
tak je to uplne v ***.. jsem z ni hodne spatnej a uz ji to musim rict. uz jsem ji skoro dva dny nevidel a to je divny a spatny, predtim jsem vedel vsechno, jen ji ted potkavam v aute.. sakra, jsem z toho tak spatnej, porad si rikam ze to neni holka pro me, a to ji taky musim rict, a jak mi je spatne z toho ze je tak dobra, nasadila mi latku na holky hrozne vysoko, a vubec ted nepremyslim nad jinejma, dostala me do toho az po usi a musi to vedet.. rikam si ze kdybych ji doopravdy chtel, tak ji to takhle nereknu, proto ji to reknu jako kamaradce, ze uz se nebudeme moct vidat, protoze me to pak hrozne boli.. ale porad mi vrta v hlave nejaka ta nadeje
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
08. Květen 2008, 22:10:38 »
ali22: co to placas? prestan se litovat..
ale koukam,ze ta tvoje genialni otazka, ktera ji mela uzemnit nezabrala.. mel jsi nas poslechnout. A co to rikas,ze chces udelat ted za hovadiny? Chces ji ted rict,ze neni holka pro tebe? jakej to ma smysl?
Zaznamenáno
ali22
Pohlaví:
«
Odpověď #24 kdy:
08. Květen 2008, 22:16:34 »
Takovej ze uz nema smysl se o nic pokouset.. nechci se litovat, ale nechapu jak me to mohlo tak rozhodit.. vim co chci ale nejde na to nemyslet, na ni nemyslet.. Tim ze ji to reknu to bude aspon vedet, co mi zpusobila i kdyz za to vlastne nemuze.. Co bych mel delat? ja vazne nevim jak jinak z toho jinak ven a navic k tomu to pro me se zlomenym srdcem nebude zrovna jednoduchy
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------