jak to zachránit

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 07:31:27

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 220 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  jak to zachránit
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: jak to zachránit  (Přečteno 732 krát)
starous

Zobrazit profil
« kdy: 27. Říjen 2007, 16:59:40 »

Ahoj, potřeboval bych radu, nejlépe od někoho, kdo už se s někým takovým setkal.
Potkal jsem skvělou holku, už jsem jich pár vystřídal, tak můžu říct, že takovou už jen tak nepotkám. Skvěle jsme si rozuměli a začali se hodně sbližovat, vídali jsme se asi 2 měsíce jednou týdně, protože je hodně pracovně vytížená. Bydlí přes týden v mém městě, ale na víkendy jezdí k rodičům, 40km odsud.
Všechno se krásně vyvíjelo, na nic jsem nespěchal, jenomže se najednou všechno pos*alo! Už třetí týden jsme se neviděli, nejdřív mi říkala, že má moc práce a že jí tam někdo hrozně vytáčí. (Už dřív mluvila o tom, že s tím chce seknout). Teď se ale už asi nadobro rozhodla, že z ní skoncuje a že se nejspíš odstěhuje zpět k rodičům. Navíc se na ní navalili další problémy a (jak sama píše), je z toho zmatená. Už jsem se dozvěděl i (obligátní) že chce, abychom zůstali jen kamarádi. Bohužel se snaží být dost neústupná. Snažím se ji pře sms a icq přimět k tomu, abysme se sešli a promluvili si o tom, což odmítá (mám tušení, že kvůli tomu, že ke mě cítí to co já k ní (což jsme si ještě neřekli, přecijen jsem měl asi pospíšit), ale už se rozhodla a bojí se toho, že kdyby jsme se viděli, tak by se její plany zase rozpadly).
Jak jinak, podle této mojí teorie je pro mě hlavní cíl, abych jí přemluvil k tomu, abychom se viděli a promluvili si a s tím bych potřeboval poradit.
Když by to jinak nešlo, klidně bych za ní dojížděl, podle dalšího vývoje se i odstěhoval, což by ona do mě asi ani neřekla, ale teď s ní není řeč a takovéhle věci s ní chci probrat osobně, ale jak jí k tomu přimět???
(pokud všechno není jinak, ale nato nesmím myslet, to bych to mohl zabalit rovnou, žejo : Podivený)
Řekněme, že je nám něco mezi 20ti a 25ti, snad tohle fórum funguje i pro tuto věkovou kategorii

Zaznamenáno
Sven
*

Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 27. Říjen 2007, 22:23:09 »

Proc neudelas to nejjednodussi , co se samo nabizi. Sam asi vis, ze kdyz slecna opravdu nechce, tak ji muzes bombradovat sms a stejne se nic nezmeni, ba spise ke smule Tve, ji to zacne otravovat. Jestli vis, kde jeji rodice bydli, kup kytku a zajed za ni ty. Vis co se rika, kdyz nemuze Mohamed k hore, musi hora k Mohamedovi Šťastný
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 28. Říjen 2007, 01:08:50 »

Taky si myslim. Ale můj vrozený pesimismus si neodpustí poznámku. Třeba by ses moh dočkat nepříjemného překvapení, že má někoho jiného. Tak se na to jen trošku připrav. Protože v tu chvíli už tam skoro nemáš co pohledávat, protože ona ti dala jasně najevo, že je konec.

A to se nemůžete vidět někde normálně? Nemůžeš na ní počkat po práci? A prostě jí vpálit, že "chceš vědět, co se děje, že takováhle změna názoru ze dne na den, přece neni možná".. Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Galileo
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 28. Říjen 2007, 16:44:52 »

nejdřív mi říkala, že má moc práce a že jí tam někdo hrozně vytáčí....
... Navíc se na ní navalili další problémy a (jak sama píše), je z toho zmatená.
 Už jsem se dozvěděl i (obligátní) že chce, abychom zůstali jen kamarádi.
Nedávno jsme tady podobné fráze řešili. To je zajímavé koliik holek, o které se zajímají přispěvovatelé tohoto fóra, má najednou problémy v práci. Šťastný
http://forum.qark.net/jak-na-zensky/rici-rovnou-nebo-mlcet-t1277.0.html

Myslím, že ti  říká jediné. "Nech mě být, neozývej se mi". Je zbytečné snažit se o nějaké setkání a promulvení si.

Zaznamenáno
starous

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 29. Říjen 2007, 00:33:27 »

O jejich problémech ne jen v práci vím, možná to to psychické vypětí tak troch nastartovalo, ale to je teď vedlejší. Důležité je, že už se vymáčkla s tím, že mě prostě nemiluje. Už to tak budu brát, i když mi to zrovna neulehčila svými výmluvami. Moc tomu nerozumím, protože než se to podělalo, přišlo mi to, že je nám oběma spolu moc pěkně. Mnohem víc by mě uspokojila odpověď, že si našla někoho jiného, aspoň bych na ní mohl být naštvaný a ne na ní myslet, jaká to byla super holka Úsměv Abych trochu přispěl, tak sem někam ještě napíšu můj výlev o tom, jak může být nebezpečný fakt, že seznamky typu Libimseti opravdu fungují, a jaký mi kvuli tomu vyvstal nový problém. Bude to o tomhle konkrétním vztahu.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS