Je jí se mnou skvěle, ale... - poraďte
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
17. Prosinec 2024, 13:35:51
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Je jí se mnou skvěle, ale... - poraďte (Přečteno 8263 krát)
odd_
«
kdy:
25. Duben 2007, 21:11:09 »
Prosím o radu nebo aspoň o nějaké předání zkušeností. Mám asi takovýto problém:
Po asi tak čtyřech letechna gymplu jsem si uvědomil, že mám ve třídě fakt skvělou spolužačku. Říkal jsem si že to zkusím, protože fakt stojí za to, což jsem taky provedl a řekl bych že se mně to i povedlo. Rozumíme si čím dál víc, posledních 14 dní už to vypadalo i tak že spolu chodíme, prostě jsme byli hodně často spolu, psali jsme si na dobrou noc, když jsme šli venku, už jsme se i drželi za ruce, na polibek došlo atd. Prostě to vypadalo už hodně slibně.
Jenomže teď přišla s tím (což jsem i celou dobu trochu cítil), že by se do mě strašně chtěla zamilovat, že takovýho kluka si vždycky přála, že o mně básnila už dávno a že jí mám dát čas, že to časem třeba přijde. Snažila se mi i říct proč si myslí že to tak "v té hlavě má" - nejpravděpodobnější se jí jevilo to, že jsem pro ni prostě začal být až moc dostupnej - čehož jsem si byl vědom, ale prostě jsem to nedokázal ukočírovat. Jsem si jistej že mě tohle říkala upřímně, ne jen aby mě uklidnila - znám ji. Navrhla, že teda budeme pokračovat tam kde jsme skončili, že by to byla škoda kdybychom to ukončili - tzn. chodit spolu na různý výstavy, akce, "na kafe", atp., a ať si o nás ostatní myslí co chtějí. Což je podle mě známka toho, že by prostě chtěla abych pro ni byl i něco víc než kamarád.
No a teď nečekaně - ptám se, jak byste vy zkušenější postupovali, kdybyste chtěli, aby se do vás jenom trochu zamilovala? Předem díky.
Jo ještě je nám oběma 18.
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
Re: Je jí se mnou skvěle, ale... - poraďte
«
Odpověď #1 kdy:
25. Duben 2007, 21:55:14 »
Rika se, ze lasce neporucis, tak nevim. Ale tohle sem nikdy nezazil, takze tezko radit
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Daniel
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Praha - New World Disorder
«
Odpověď #2 kdy:
25. Duben 2007, 23:45:35 »
Můj příběh je takovejhle - poznal sem holku, zjistil sem že je fajn, po půl roce ( asi ) sme se dali dohromady, následovali 3 nádherný měsíce, pak sme se rozešli, po 14 dnech mi řekla že jí chybim ( v úterý to byl měsíc od našeho rozchodu ), ale taky mi řekla že potřebuje čas... dal sem jí ho... 14 dní sem prakticky nevěděl na čem sem
jenom náznaky, ale ono magické slůvko sem od ní neslyšel... A dneska se mi to všechno vrátilo... řekla že mě miluje a že je jí líto že to neřekla dřív, ale potřebovala čas...
Takže
pokud ti řekne, že potřebuje čas tak to vůbec neznamená, že by tě měla málo ráda... akorát si potřebuje věci urovnat v hlave a třeba taky zjistit jestli budeš trpělivej a ten čas jí dáš... no nic zrovna mi napsala tak nachvíli vyměnim mobil za fórum
Zaznamenáno
Kdo nehraje nemůže nikdy vyhrát.
Jak hluboká je řeka, když nevidíš dno?
Jestli je strach vše čeho bysme se měli bát
Tak čeho se tolik děsíme?
Přece strach je jenom v našich rukách
Tak proč ho necháváme aby nás ovládal?
LordAli
Věk: 1017
Místo: Mousillon
«
Odpověď #3 kdy:
26. Duben 2007, 09:09:22 »
Tak zkus s být stejně často jako teď, ono to zachvili přijde. Při loučení jí dáš pusu, nebo si o ní řekneš a zachvíli to příjde
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
infiniti
«
Odpověď #4 kdy:
26. Duben 2007, 09:30:17 »
Citace: odd_ 25. Duben 2007, 21:11:09
Snažila se mi i říct proč si myslí že to tak "v té hlavě má" - nejpravděpodobnější se jí jevilo to, že jsem pro ni prostě začal být až moc dostupnej - čehož jsem si byl vědom, ale prostě jsem to nedokázal ukočírovat.
Na tohle si dej velikej pozor. Jestli pro ni budes dostupnej vzdy a porad, pujde to do prdele, prestane si te uplne vazit.
Zaznamenáno
Knight
Pohlaví:
Věk: 36
«
Odpověď #5 kdy:
26. Duben 2007, 09:35:17 »
Jj, byt pro ni dostupnej porad neni dobry..Ovsem kdyz jsem onehdy rekl, ze jdu ven s kamosem misto s ni, tak no byla jak papuč
nepsal jsem, nic a pak mi sama napsala, ze by me chtela videt a kdy by to slo. Nekdy neni spatny hrat si tak trosku na nedostupnyho, ale nesmi se to prehnat
Zaznamenáno
Qark
Administrátor
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Brno
«
Odpověď #6 kdy:
26. Duben 2007, 10:24:10 »
Už to tu padlo: přílišná dostupnost, nízká zajímavost a žádný napnelizmus (=aby byla láska, chce to jiskření a napětí...)
Zatím jsi takový hodný chlapeček, kamarád, který na ni má čas a s kterým si ona dělá, co chce. Řídí vztah ona a z tebe nejde příliš cítit chlapský element. Doporučuji změnit chování a zkusit si ji třeba z legrace začít dobírat a škádlit ji. Vznikne takové klasické pnutí, které svádí k zamilování a hlavně nesměřuje k pouhému kamarádství!
Příklady dobírání (pochopitelně je to řečeno s šibalským úsměvem v legraci -- no jako škádlení)
-- Ty máš ale pěknou maminku, co kdybys mi dala na ni telefon.
-- Máš pěknej svetr, můžu si ho pohladit? ... To by mě zajímalo, kde všechny holky nakupují, že si je vždycky koupí svetry s prsama. Taky bych takovej chtěl.
-- Teď jsem tě chtěl úplně chytnout za ruku, ale neudělám to. "proč ne?" No jak tě znám, vrhla by ses na mě a už bych se tě nezbavil... Jako vždycky.
... atd. Následuje pak taková na oko obhajoba a nebo vyčítání z její strany a ty se úplně stejně držíš pořád toho svého. "Nikdy jsem se na tebe nevrhala" Ale vždycky jsi chtěla, já tě znám. Vidím ti to na očích. "Kecáš..." Kdepak, nezamlouvej to a dej pryč tu svojí ruku od té mé.. hnedka! To známe, napřed jen takové to otíráníčko, pak šup.. prstíčky do mé dlaně (předvedeš to) .. no jako vždycky. -- a ona se hájí a hájí a ty si ji dobíráš.. atd. Jde o to, zkoušet obracet celou situaci absurdně naruby. To ty chceš ji chytit za ruku, ale "ona" za to může.. atd. takhle se to blbě popisuje, ale vzniká skvělé napětí a oživí se tím celý vztah.
Dobírání a škádlení má ještě jedno pozitivum, přebíráš roli do vlastních rukou. To řídíš okolnosti a vztah, máš sebevědomí.
--- sákryš já se tak rozepsal, že si snad o škádlení střihnu celý článek.
«
Poslední změna: 26. Duben 2007, 10:25:48 od Qark
»
Zaznamenáno
Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu.
Qark.net
-- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Praha
«
Odpověď #7 kdy:
26. Duben 2007, 12:19:04 »
Qark: sem s tim
a pridej tam jeste odstavec o skadlicich sms
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
26. Duben 2007, 14:06:45 »
o Na co myslíš? Doufám, že na mě!
x A proč bych měla jako myslet na tebe?
o Protože jsem úžasný a krásný
x No to nevim...
o Přiznej to, myslíš na mě
x Ne.
o Ale jo, kouká ti to z očí!
x Nekouká!
o Ale kouká
Hahaha
x Tak viš co, jsem uražená.
o (nastava prostor o usmirovani)
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
«
Odpověď #9 kdy:
26. Duben 2007, 14:10:45 »
lol... to ja bych rovnou na to rekla: kdyz ja jsem se uz nedokazala koukat na to, jak me hltas ocima, tak jsem si rekla, ze ti udelam radost a oplatim ti to
vse v skadlivem flirtovnim tonu pochopitelne
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
26. Duben 2007, 14:13:59 »
Super. Byl bych v sedmem nebi
Pisu si dalsi vlastnost dulezitou pro budouci slecnu. Musi umet oplacet moje popichování
Zaznamenáno
Upozornění:
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------
=> Důležité - pravidla tohoto fóra