No připomináš mi jednoho mého kamaráda, kterej je na tom podobně jako ty. Jsou tady 2 body ke kterým bych se vyjádřil:
1)Máš holku se kterou chodíš půl roku, rok a pak se rozejdete. Po čase tě nebo jí to začne táhnou dohromady, bud protože je váš milostný život neúspěšný a nedaří se vám se zadat
a nebo prostě občas nějaká ta jiskra přeskočí. Jenže pokud vás životní zkušenosti OBA nějak za tu dobu významně nezměnili, tak máte tak 80% šanci že se váš vztah velice brzo rozpadne, ptz se objevujou staré třecí plochy-takže lepší najít si jinou, lepší a na ní zapomenout.
2)Druhej případ je situace kdy se atraktivní kluk(pro tu holku) s ní seznámí, začne vztah, oběma se to líbí. Ale po čase se náš kluk zamiluje a začne trpět nejrozšířenější a nejhorší nemocí-Jednolitidou(je zblázněnej jen do jedný holky, na jinou nepomyslí, žije jen pro nic) Začne dělat vše pro ni, (nemusí jí nosit pořád dárky) není sám sebou, žárlí na ni,ustupuje jí, nemá iniciativu-holka se po čase začne nudit a kluk pro ní bude jen hodnej kamarád. Kluk se s tím nesmíří a po delší době se zase začne snažit a podaří se mu to, protože se navzájem (chemicky?) přitahujou. Ale po čase se zase objeví výše uvedené symptomy....a tak jde do kola.......Je to případ mého kamaráda, kterej je snad 3 roky zamilovanej do jedný mý spolužačky. Už od pohledu je to hrozně velkej good boy. No hrůza, zkuste mu vysvětlit že trpí Jednolitidou, i když se na tom shodnou všichni. (bohužel tuhle nemoc vidím každý den na mnoha dalších---já jsem jí taky dřív trpěl, tfuj
) A hádejte komu pak dala přednost? Samozřejmě jednomu přirozenému alfa samci, který pro ní opravdu nedělal první poslední....spíš si ji vycvičil jako pejska, jeho slovo je zákon i po tom co se s ní rozešel a stýkají se v tanečních(to už je trochu hardcore:-D )
Buďte badboyvé, ale nic nepřehánějte....vše přirozeně