jsem zoufalý! jestli máte čas, budu moc vděčný za pomoc!!!
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
30. Srpen 2008, 18:18:11
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 957
příspěvků v
1 732
témat od
1 696
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: jsem zoufalý! jestli máte čas, budu moc vděčný za pomoc!!! (Přečteno 1107 krát)
m16
Pohlaví:
Věk: 16
Město: praha
«
kdy:
21. Červen 2008, 19:08:31 »
Ahoj, mám jeden dotaz
je mi 16 od září jsem se snažil o jednu holku, kterou pravidelně potkávám ve škole. Začalo to klasicky - pohledy, úsměvy atd. Když jsem se pak svěřil kamarádovi, řekl, že ji zná a řekl mi jméno. Nejsem moc extrovertní typ a hlavně jsem ji chtěl víc poznat, než něco "začnu" (hledám totiž spíš něco skutečně dlouhodobého, ne pro sex, nebo podobně...), takže jsem si ji našel na icq a začali jsme si psát. byla nadšená, prý mě samozřejmě zná - no a od té doby jsme si asi nějaké 4 měsíce výhradně psali, celkem brzo mi dala i svůj telefon. když jsme se potkali, tak jsme se jenom usmívali.
nakonec jsem nabyl pocitu, že je "ta pravá" a navrhl schůzku. řekla, že setkat se můžeme "třeba ve škole", takže jsme spolu strávili asi hodinu. ještě ten den mi na otázku "bylo to docela příjemný, co bys řekla tomu, kdybysme se začali scházet častěji?" odpověděla "souhlasila!
", ale potom jsem musel čekat skoro tři týdny, než jsme se znovu viděli, ačkoliv jsem se snažil si někde vymodlit aspoň půl hodiny. prý má hrozně málo času, každé odpoledne něco a o víkendech jezdí pravidelně s vodáckým oddílem na výpravy. Když jsme se tedy znovu viděli, bylo to úžasné.
vážně jsme si skvěle rozuměli (bohužel opět pouze ve škole) a strávili další skvělou hodinu. následně jsme se domluvili na dlaší schůzce, ale tu jsem musel narychlo zrušit, a myslím, že byla trochu naštvaná. ještě ten den mi napsala - "no víš, potřebovala jsem se tě na něco důležitýho zeptat... osobně" bohužel jsem opět čekal déle než týden.
měl jsem už náplánovaný proslov, kde jsem říkal, jak moc mi chybí, když nejsem s ní, a že jsem ochotný se s ní vídat kdykoliv, jenom abych ji viděl. bohužel první věc, kterou mi řekla, byla že se včera od někoho dozvěděla, že spolu my dva snad chodíme, takže jestli takové věci šířím já. pokusil jsem se vysvětlit, že jsem nic takového nikde neřekl, což jsem skutečně neřekl, asi nás někdo viděl (ve škole celkem pochopitelně). následně, pro mě trochu nepochopitelně, mi oznámila, že ta důležitá otázka je: "jak to vidíš dál? protože já si nejsem jistá, jestli si s tebou chci něco začít." - "aha, a tím myslíš, že si nejsi zatím jistá, nebo si už asi nebudeš jistá?" - "no, asi si už nebudu jistá." - "a předtím než jsme se vůbec poprvé sešli sis byla jistá?" - "já jsem byla zvědavá, jak jsme si pořád jenom psali..." - "a asi jsme někde udělal chybu..." - "ne, to vůbec ne... jsi hezkej, chytrej, dobře se stebou povídá........ jenom jsem se.... nezamilovala" - "takže konec, neboj, už nebudu psát" - "ne to, ne, já se od tebe nechci nějak odtáhnout, jenom..." - "hm... no, víš, dál už radši půjdu sám. měj se." - " tak ahoj..."
a šel jsem domů. neskutečně zklamanej, protože jsem si od toho vážně dost sliboval. nechápu, co se jí stalo, vážně jsme si spolu dobře rozuměli a i když je pravda, že mi přišlo divný, proč má čas každej druhej týden a ještě navíc ve škole, tak jsem si něco podobného vůbec nepřipouštěl. to bylo mimochodem včera. teď tady sedím zničenej a přemýšlím, co asi bylo špatně. napsal jsem jí, že jsem v pohodě, doufám, že zůstaneme aspoň trochu v kontaktu a že předpokládám, že mě doporučí všem nezadaným hezkým kamarádkám, jenom že prostě nerozumím tomu, proč se to najednou tak obrátilo. zatím neodepsala... zdá se mi jako by to byl jenom zlý sen, ale rozhodně jí to nějak nezazlívám ani ji ne-nenávidím, jenom prostě pořád musím myslet na zcela zcestné způsoby, jak to udělat, aby se ke mě vrátila, protože ji miluju a nechápu, co se stalo. to mě štve nejvíc - bezvadně jsme si rozuměli a výborně se spolu pobavili a teď mi řekne, že se do mě prostě nezamilovala. je jasný, že bych si teď asi rval vlasy o něco víc, kdyby náš vztah pořádně začal, ale i takhle nemůžu jíst spát a jenom se užírám... nevíš, proč to udělala? a co bych měl udělat, aby se do mě "zamilovala" ?
děkuji moc
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
Věk: 19
Re: jsem zoufalý! jestli máte čas, budu moc vděčný za pomoc!!!
«
Odpověď #1 kdy:
21. Červen 2008, 19:31:13 »
Odkud jsi? neznám tě náhodou?
Jestli se do tebe zamiluje nebo ne, to ani tak neovlivníš. Kupodivu ta holka má celkem normální důvod, proč si s tebou nechce nic začít.
... že mě doporučí všem nezadaným hezkým kamarádkám...
S timhle si, doufám, jenom děláš srandu a skutečně jsi jí o to nepožádal
Zaznamenáno
9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
stix
Pohlaví:
Věk: 28
Město: Ostrava
«
Odpověď #2 kdy:
21. Červen 2008, 19:33:10 »
Je vidět,že Tě to vzalo... Tak a teď se na to podiváme trochu z jiného pohledu,možná se Ti to nebude líbit a budeš z toho smutný,ale pamatuj si život jde dál a pro jedno kvítí slunce nesvítí (ale bolí to vždy stejně každého to známe všichni). Důvodu proč to tak špatně dopadlo může být více: první je,že Tě poznala všechno se jí líbilo ale prostě někdy ještě nepřeskočí ta jiskra,která je důležitá a bez ní to nejde. Dále taky mohla pomoct náhoda,že někdo vyslovil,že spolu chodíte ještě dříve,než to vůbec byla skutečnost a problém byl na světě a to hlavně když se to dotyčná dověděla.Jasně teď budeš přemýšlet a snažit se zjistit chybu,ale možná bych to být Tebou nedělal. Budeš mít prázdniny a to je spousta příležitostí jak se seznámit s někým příjemným. Přeji mnoho štěstí.
Zaznamenáno
m16
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
21. Červen 2008, 19:48:39 »
Citace: D9 21. Červen 2008, 19:31:13
Odkud jsi? neznám tě náhodou?
Jestli se do tebe zamiluje nebo ne, to ani tak neovlivníš. Kupodivu ta holka má celkem normální důvod, proč si s tebou nechce nic začít.
... že mě doporučí všem nezadaným hezkým kamarádkám...
S timhle si, doufám, jenom děláš srandu a skutečně jsi jí o to nepožádal
myslím, že ne, odkud si ty?
vážně... jaký? pls!
v takovýhle věcech nežertuju. chtěl jsem demonstrovat jak moc jsem v pohodě a samozřejmě jsem to přehnal. v tu chvíli jsem ale nemyslel, což je s odstupem snad i pochopitelný...
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
21. Červen 2008, 20:02:24 »
No říct holce, která tě odmítne, aby tě doporučila svým hezkým kamarádkám, je snad největší blbost, co jsem viděl
To pak vypadá, žes jí chtěl prostě jentak, abys někoho měl, což je chyba. Ta holka musí mít pocit, že je pro tebe jediná a že ti jde o ní a ty jsi jí timhle ještě ukázal, že ti na ní vůbec nezáleží a že prostě jen někoho sháníš. No radši už to moc neřeš...
No ten důvod, co řekla, tj. že se do tebe nezamilovala, je podle mě docela dobrej důvod. (jde o tu jiskru, o které mluvil stix)
Jinak já jsem z Mostu (Severní Čechy) a tvůj případ mi hrozně připomíná případ jednich známích. Dokonce i věkově by to odpovídalo...
Zaznamenáno
m16
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
21. Červen 2008, 20:15:02 »
no to je mi jasný, že to tak vypadá - o to mi v tu chvíli šlo. samozřejmě toho teď lituju jako většiny věcí, který jsem kdy udělal v afektu.
protože jsem měl pocit, že jsem byl moc aktivní a tak o mě ztratila zájem. tak jsem jednoduše chtěl ukázat, že nebudu dlouho "truchlit" a že mám svoji (pochybnou) hodnotu
ne, jsem z prahy. a jak dopadl ten tvůj známý? řekni, že dobře
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
21. Červen 2008, 20:55:19 »
Ten známý dopadl špatně :/
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #7 kdy:
21. Červen 2008, 21:28:33 »
Nechce tě, protože se nezamilovala. To je fajn. Víš to a víš, že už NIC NEBUDE. Není to jako kdyby ti furt lhala, že nemá čas a nebo, že nestíhá. Fajn. Víš na čem jsi a můžeš v klidu jít dál.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
21. Červen 2008, 21:49:30 »
Přesně tak...
Zaznamenáno
gammarus
Pohlaví:
Věk: 17
Město: Lanžhot
«
Odpověď #9 kdy:
22. Červen 2008, 09:40:37 »
Buď rád, že Ti to řekla takhle a nevymlouvala se, že se jí nechce, nemá čas, až jindy, atd...
Upřímnost sice bolí, ale podle mě je to lepší než lži.
Zaznamenáno
jk0man
Pohlaví:
Město: Frýdek-Místek
«
Odpověď #10 kdy:
22. Červen 2008, 10:06:58 »
Myslím, že ta zásadní chyba je, že se dozvěděla, že prý s ní chodíš.
Já jsem zažil podobnou situaci. Měl jsem jednu holku rád, psali jsme si, scházeli se. A pak jeden můj kámoš začal šířit po městě, že s ní chodím. Dostalo se to až k ní a tím se mnou skončila. Furt jsem se ji omlouval, ale nic. Asi měsíc se se mnou vůbec nebavila. Teď už jsme sice zase trochu kámoši, ale nic víc z toho nebude.
Takže myslím, že už na ni můžeš asi zapomenout. Nebyla to určitě jediná holka na světě, najdeš si lepší
Zaznamenáno
m16
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
22. Červen 2008, 11:00:17 »
hehe, už jsem ok. uvědomil jsem si, že jsem do toho šel jen abych "někoho" měl. a spíš, než to, že je konec mě štvalo, že už zase nikoho nemám(přesně to samý se mi totiž už jednou stalo
). i když já moc nevěřím na nějakou lásku. pokud je ta holka inteligentní, hezká a milá, tak se mi líbí a není důvod s ní nezačítl chodit, nepotřebuju na to nějakou lásku. jestli nějaká láska vlůbec je... protože jestli je, tak já ji bohužel ještě nezažil.
jinak - nekecám, ale ještě včera pozdě večer mi napsala její o rok mladší sestra, která taky chodí na stejnou školu, že "...ségra se nemůže nikdy rozhodnout a čeká na nějakýho prince z pohádky. je v tomhle ohledu dost naivní, ale na druhou stranu všechny holky nejsou takový
" tak nevim. je pravda, že je taky moc hezká a asi i chytrá, ale nevypadalo by to divně, kdybych s ní začal chodit týden po tom co mě odmítla její sestra? jako že ji beru jenom kvůli tomu, abych si tím odmítnutí její sestry nějak vynahradil?
dík
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
Věk: 20
«
Odpověď #12 kdy:
22. Červen 2008, 12:25:35 »
tak v minulém příspěvku to vypadalo, že jsi zrovna přišel o svou životní lásku....teď to vypadá, že to bylo jen takové menší pominutí smyslů
Asi si bude myslet, že se snažíš ukázat, že můžeš mít kohokoli jiného...Což je pochopitelné
, taky bych si to myslela...ale tvůj život...co ti po jiných
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Beduin
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
22. Červen 2008, 12:28:08 »
m16: Vzpoměl jsem si na písničku Ty a tvoja sestra od No name
Tak samozřejmě to můžeš zkusit. Ale počítej s tím, že cokoliv řekneš nebo jsi už řekl jedné, ta druhá to bude vědět taky. A když budeš ignorovat, že tě ta starší odmítla (myslím tím, že ji budeš brát jen jako sestru holky kterou balíš), máš šanci u té mladší.
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
22. Červen 2008, 13:02:13 »
já jsem se s holkou kvůli její ségře dokonce rozešel... a nic hroznýho se nestalo...
Zaznamenáno
m16
Pohlaví:
«
Odpověď #15 kdy:
22. Červen 2008, 19:52:25 »
to je pravda, a asi bych to neměl přiznávat, ale už se těšim, jak se na mě bude potom dívat
Zaznamenáno
Salem
Nikdy nie je tak dobre aby nemohlo byt lepsie ;)
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
06. Červenec 2008, 12:30:22 »
myslim ze tam bola nejaka sanca aj potom neprijemnou rozhovoru ale tymto "že mě doporučí všem nezadaným hezkým kamarádkám" si si vsetky sance u nej posral a preto ti neodpisala
Zaznamenáno
Yesterday is a History
Tomorrow is a Mystery
but Today is a Gift
Benik
Město: Opava
«
Odpověď #17 kdy:
10. Červenec 2008, 12:23:22 »
Ten pocit o cem mluvila ona, nezamilovala jsem se, znam. V prvaku me strasne chtela jedna holka ( dokonce skakala pod autobus, protoze jsem ji nechtel ). Byla to mala brunetka, s neskutecne nadhernym zadkem a dobre vyvinutym poprsim, byla chytra a mela stejny druh humoru jako ja. Byl jsem s ni mockrat na akcich a parkrat jsme spolu spali v jednom spacaku. Mel jsem ji moc rad, byla to fajn kamoska. Pak mi jednou rekla ze me miluje ( je mozne ze kdyby na to sla jinak a ne jenom to tak vyvalit tak by to dopadlo jinak ) ale ja jsem ji bral proste jako kamaradku a to ze bych se s ni mel treba libat mi prislo docela divne a at jsem delal co jsem delal, tak s tim pocitem jsem uz nic neudelal. Takze ji to urcite nezazlivej, ona za to nemuze.
A situace s jeji sestrou? Kamarad to mel stejne, neuspel u starsi, sel za mladsi ( tam taky neuspel, ale to bylo slozite ). Ona snad svoji sanci dostala ne? Nechtela ? Jeji problem. Pokud chces mladsi sestru nebrani ti vubec nic s ni neco zkusit.
A hlavne bych chtel videt jeji kysely oblicej, kdyby jsi zacal chodit s tou mladsi
Zaznamenáno
With great power, comes great responsibility.....
Salem
Nikdy nie je tak dobre aby nemohlo byt lepsie ;)
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
11. Červenec 2008, 06:59:17 »
nj to je problem ja beriem ako kamaratky iba holky s ktorymi so chodil do triedy u tych nemam najmenasiu sancu a vlastne u nich ju ma u mna z 25 asi 2 abo 3
ale dost dlho som s polovicou z nich nehovoril takze je dost mozne ze iba jedna
Zaznamenáno
Yesterday is a History
Tomorrow is a Mystery
but Today is a Gift
GR77A
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Brno
«
Odpověď #19 kdy:
11. Červenec 2008, 13:33:29 »
Citace: Salem 11. Červenec 2008, 06:59:17
nj to je problem ja beriem ako kamaratky iba holky s ktorymi so chodil do triedy u tych nemam najmenasiu sancu a vlastne u nich ju ma u mna z 25 asi 2 abo 3
ale dost dlho som s polovicou z nich nehovoril takze je dost mozne ze iba jedna
Já nevim jak ostatní, ale teda já vůbec nevím kerá páčka
Asi je to psaný nějak kódovaně
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
stegy
Pohlaví:
Město: Pardubice
«
Odpověď #20 kdy:
11. Červenec 2008, 20:09:21 »
Citace: GR77A 11. Červenec 2008, 13:33:29
Asi je to psaný nějak kódovaně
Njn je vidět že to má v hlavě srovnaný
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí