Kam s holkama?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 02:30:06

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 718 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Kam s holkama?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 5 6 [7]  Vše Tisk
Autor Téma: Kam s holkama?  (Přečteno 32329 krát)
B961

Civic 1.6ESI VTEC

Pohlaví: Mužské
Věk: 19
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #150 kdy: 01. Březen 2008, 18:12:33 »

Pro brňáky se možná bude hodit tohle - http://www.modelovysvet.cz/
Projíždění se autobusem sem už zkoušel, ale na líbání to moc houpe Úsměv
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
Kryzza
*

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #151 kdy: 01. Březen 2008, 18:20:48 »

Pokud se nepletu tak uz by mela byt Matejska a myslim si, ze to je krasny misto na to si tam vyrazit s holkou  Úsměv
Zaznamenáno

! DEAD GIRL NEWER SAYS "NO" !
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)

Zobrazit profil
« Odpověď #152 kdy: 01. Březen 2008, 19:39:01 »

Tudy pravidelně s jednou procházim (taky o ní už byl jeden topic). Pokaždý se snažíme co nejrychlejc projít Výstaviště a dostat se do bazénu, protože ty halekající bybky s autodromem nám lezou dost na nervy Šťastný... ale máme si z čeho dělat srandu......tak když tam člověk de vážně se pobavit, do tý vzdálenější části, tak to může bejt dobrý Úsměv.... osobně mám ale určitou averzi
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Luky
**

Zobrazit profil
« Odpověď #153 kdy: 12. Květen 2008, 19:03:14 »

JJ, přesně ták, chce to originalitu a hlavně se vyhnout stereotypu...ten je zdaleka asi to nejhorší, co vás může potkat v jinak skvělém vztahu. Ze zkušenosti vím a rád se poučím. Takže určitě první rande v čajovně! Kavárnička taky není na škodu...ale hlavně né hospodu. Holky to povětšinou neberou jako romantické místo a už vůbec né gesto. Osobně jsem to raději nezkoušel, ale od kamárádů často slýchávám nepochopení k holčinám v téhle věci.  Smějící se Jinak  sem tam kino, nějaké pěkné Coctail bary, kde mají i nealkoholické koktejly, výstavy, vernisáže (jak píše Qark) ... někdy stačí obyčejné posezení v parku. Teda když je slušné počasí. Smějící se Prostě originalita se ctí, je to těžké, ale dá se to zvládnout...stačí chtít! Mrkající

No tak pozor, pozor! Ja jsem treba pozval holku do kavarny na kafe a ona byla nasupena, ze si nemuze ani zakurit. (Ja jsem nekurak.) S barem bych udelal lip! Zalezi na typu buchty.
Zaznamenáno
Drake

Zobrazit profil
« Odpověď #154 kdy: 27. Červen 2008, 22:13:12 »

Zdavím Vás všechny,

nedávno jsem jednu kámošku pozval na koncert (nějaká záminka se vždycky musí najít Smějící se) a ona mi napsala, jestli bych radši nešel do kina. Tak jsem samozřejmě odpověděl, že milerád. V kině zrovna dávají horor, na který ona sama chce jít. Já osobně jsem v kině nebyl dost dlouho, takže s dobrou společností to nebude problém) Známe se trochu, víme něco málo o koníčcích apod. (spolužačka z jiné třídy) a já bych jí rád "dostal"  Úsměv  Jí je 16, mě 18.

Přijde mi, že obě varianty mají svoje pro a proti... když půjdem prvně někam sednout, tak pak v tom kině budu mít daleko vyšší šanci, že se bude "tulit" a zase na druhou stranu pokud půjdeme prvně do kina, tak až vylezeme, bude tma  Provokatér a pak jít někam sednout taky není od věci. Zajímal by mě Váš názor na věc, předem děkuji všem za odpověď

Pak dám vědět, jak to dopadlo  Super!
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #155 kdy: 27. Červen 2008, 23:58:03 »

Jestli navrhla jít do kina, tak bych do kina šel a potom bych šel ještě někam povídat. Třeba do čajovny, nebo nějaký podnik, ve kterým se ti líbí.
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
mc_bain

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #156 kdy: 13. Červenec 2008, 13:37:14 »

... pozval na koncert (nějaká záminka se vždycky musí najít Smějící se) a ona mi napsala, jestli bych radši nešel do kina ...
No když tak nad tím přemýšlím a dobře jsem to pochopil, tak tě možná zkoušela, jestli to pozvání na koncert myslíš vážně, nebo ti jde jen o to s ní být.
Zaznamenáno
Drake

Zobrazit profil
« Odpověď #157 kdy: 20. Červenec 2008, 12:08:40 »

To mc_bain: asi máš pravdu, ale každopádně to dopadlo jak dopadlo.

Před kinem jsme chvíli seděli na lavičce. Kecali jsme.... až najednou zmerčila první zamilovaný pár, který šel do kina. Tak se mě zeptala jestli někoho mám. Tak jsem jí řekl že ne a zeptal se jí na to samé... a ona mi s klidným srdcem řekla, že má kluka - 3 dny (mj. před třemi dny se vrátila z dovolený v zahraničí). Takže kino bylo pasé.. film sice dobrej, ale nevytěžil jsem z toho nic. Pak už ani nechtěla nikam sednout a chtěla jet domů... tak jsem jí hodil domů a ona mi nabídla jestli se ještě nechci projít... (v tu chvíli jsem už opravdu nevěděl co si mám myslet) tak jsem šel... no nebylo z toho zase nic... takže jsem se rozloučil a jel na koncert sám....  Kroutící očima
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #158 kdy: 20. Červenec 2008, 12:17:48 »

no testovala jestli nahodou nebudes lepsi, po tech trech dnech se da ten druhej typek jeste v klidu poslat k vode ze...

jen pak nechapu proc ti rikala ze s nekym chodi, asi chtela videt jestli des pres mrtvoly
Zaznamenáno
Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #159 kdy: 20. Červenec 2008, 21:17:04 »

Souhlasím s afim. Měl jsi dělat, jako že se nic neděje, že má kluka. Tak příště, no.  Super!
Zaznamenáno
petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #160 kdy: 20. Červenec 2008, 21:37:40 »

Asi tak, jeden kamoš taky přebral holku, která měla kluka jen chvíli (pár týdnů?). takže 3 dny není vůbec nic, chtělo to neztratit sebevědomí. Ale chápu tě, člověka to dost položí, že zrovna na potvoru teď si musela někoho najít.

Možná by se s tím dalo ještě něco dělat, jen netuším, jestli se ti podaří ji vytáhnout na nějaké další rande.
Zaznamenáno
Scorpio
*

Do you want feel the death? - Jigoku Shoujo

Věk: 17
Město: Čelákovice - Sedlčánky

Zobrazit profil
« Odpověď #161 kdy: 22. Červenec 2008, 21:19:12 »

Tohle není hezký balit holky, který někoho maj'. Já si myslím že je dobře že v tom Drake nepokračoval. Já to beru jako dobrej skutek. Tohle se nedělá přebírat holky. (I když jsem to musel asi 2x udělat, protože ty kluci, byli takový idioti, že to svět ještě neviděl. Přísahám bohu...)
Zaznamenáno
oldaKrupicka

Pohlaví: Ženské
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #162 kdy: 22. Červenec 2008, 21:27:58 »

:Dpředstavsi .. ze .. horsi je kdyz nemas prachy.. a kam ted chodit vid... ja a pritel vetsinou chodime.. do cajky .. nekdy kino.. na prochazky.. nekdy a kamaradama hrajem . karty. Beng... atak.. nebo doma si pustime,.. filmecek.. nebo jako jeste lepsi zabava je sexik  Úsměv
Zaznamenáno
Drake

Zobrazit profil
« Odpověď #163 kdy: 29. Červenec 2008, 22:13:34 »

Možná by se s tím dalo ještě něco dělat, jen netuším, jestli se ti podaří ji vytáhnout na nějaké další rande.
je to tak... od tý doby mi neodepisuje na sms, nezvedá telefony a doma se mi jí nepodařilo zastihnout... takže zas nic...
asi to vypadá, že jsem ve slepý uličce. Takže nezbývá než couvnout a vydat se jinou cestou  Kroutící očima Mrkající
Zaznamenáno
B961

Civic 1.6ESI VTEC

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #164 kdy: 18. Srpen 2008, 00:27:13 »

Pražáci, poraďte ve vašem městě nějaký centrum jako je Fun Island, zaujala mě ta lukostřelba, ale to centrum vypadá nějak mrtvě (na vše je potřeba rezervace dopředu), nebo nějaký jiný nápady na zabití pár hodinek s holčinou (dopoledne)? Úsměv Bobovou dráhu sem zkoušel, ale je to moc neosobní, každej má svůj vozík a žádnej prostor pro dotyky a flirt Šťastný.
Díkec...
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #165 kdy: 20. Srpen 2008, 21:25:19 »

-čajovna - asi dost ohraný místo, často vhodný pro první rande, ale proč si nezajít někam jen tak? Rád poznávám nové kavárny, může se to hodit.
-pizzerka - co dodat...
-kino - asi nemusím připomínat
-Bowling
-Tanec (taky moje záliba) - holky tanec milují. www.salsabrno.cz
-kolo? výlet do přírody - nevím jestli má někdo zkušenosti, ale holky často rády jezdí na kole a snažil jsem se jich pár vytáhnout na vyjížďku, sice zatím úspěchy žádný, ale taky možnost
-procházky, parky, příroda - taky klasika, ne?
-výlet autem - nevěřili byste, jak jsou některý města krásný. Je to sice trochu dál ode mě, ale jak jsem viděl Štramberk, hned bych tam vzal svoji holku (kdybych nějakou měl)
-sledujte stránky svého města nebo nějaký časopis. I když se to nezdá, třeba u nás se pořádají často nějaké městské akce (den muzeí, konerty na náměstí, koně, motorky)
-co takhle si domluvit přes známý exkurzi na hasičskou stanici?
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 5 6 [7]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS