Galileo
|
|
« Odpověď #25 kdy: 05. Únor 2008, 19:53:34 » |
|
Chtěl bych se vrátit k původnímu příspěvku Taky bych se chtěl zeptat,chtěli jsme jít do kina ona chtěla na Saudka,líbí se jí umění.Mně vůbec ale zase sem chtěl jindy do bazénu
Proč ti vadí zrovna Saudek? To je zrovna dobrý téma na rande, zejména na začátku vztahu. Já byl jednou na druhý nebo třetí schůzce s holkou na výstavě Sáry Saudkový a byla to docela dobrá trefa
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
Věk: 35
Místo: Ostravský kraj
|
|
« Odpověď #26 kdy: 05. Únor 2008, 21:12:09 » |
|
No tak Saudek je Saudek je to taková dost svérázná osoba a ne každý ho musí mít rád a zdílet jeho názory což je pak dobrá závdavka k nějakému sporu. Stím jak jste tu řešili to ICQ tak já taky zrovna nejsem příznivcem psaní si s holkou přes ICQ to si můžu rovnou najít někoho na chatu s kým si budu rozumět a psát si sním s bonusem že se na ní parkrát do měsíce přídu podívat jestli jsem nezapomněl jak vypadá. Já mám prostě rači normální kontakt a navíc fráze typu mám tě rád miluji tě apod. nevyzní asi tak dobře napsaná na ICQ než zašeptána do ouška pod oblohou plnou hvězd . Jo a když tak bych si typnul tu Austrálii neboť v Rusku sedm časových pásem vzdálená odsuď by musela být kdesi na Sibiři, čínsky moc české populace neumí tak bych to taky neviděl, no mongolsky už vůbec i když prý se tam dost mluví česky, přeskočím ty ostrůvky takže taky ne, jestli není výzkumná pracovnice tak na Antarktidě asi taky nebude takže u mě vyhrává Austrálie.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
|
|
|
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
|
|
« Odpověď #27 kdy: 05. Únor 2008, 21:20:54 » |
|
hm... co trochu bliz... takove Slovensko? ))
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #28 kdy: 05. Únor 2008, 21:26:05 » |
|
noghri: Slovensko? to není 7 časových pásem daleko.
Zatím všechny tipy byly mimo, zkoušejte dál.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #29 kdy: 05. Únor 2008, 21:39:30 » |
|
Nový zéland ?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #30 kdy: 05. Únor 2008, 21:45:32 » |
|
Et tu, Brute? Ne, to není správná odpověď...
Chtěl bych tímto požádat moderátora, jestli by toto téma nemohl rozdělit na dvě a vše, co je OT (a týká se mě), přesunul do nějaké vhodnější sekce).
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #31 kdy: 05. Únor 2008, 21:48:59 » |
|
singapur ?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #32 kdy: 05. Únor 2008, 21:54:24 » |
|
Sedum časových pásem na východ od ČR jsou jenom státy co jsme už vyjmenoval kua fix tak jake pak vedle nebo ses netrefil !
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #33 kdy: 05. Únor 2008, 21:58:19 » |
|
dobrá, malá nápověda. Nedávno v té zemi proběhly volby a brzo budou probíhat další. hlavní město je jedno z nejlidnatějších měst na zemi.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #34 kdy: 05. Únor 2008, 21:59:20 » |
|
No i když možná že bych tam ještě strčil Filipíny Koreu a Taiwan ale už nic víc!!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #35 kdy: 05. Únor 2008, 22:01:01 » |
|
Takže je to Korea ?????
Edit: Jižní Korea
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #36 kdy: 05. Únor 2008, 22:01:29 » |
|
Korea to není, už tady jednou byla
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #37 kdy: 05. Únor 2008, 22:04:03 » |
|
Jo ale je tam 44 200 000 obyvatel a zrovna tam byli prezidentské volby.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #38 kdy: 05. Únor 2008, 22:06:13 » |
|
Copak se volí jen prezident? A v Asii jsou všechny státy lidnaté, jak jinak by se tam vešly ty miliardy lidí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #39 kdy: 05. Únor 2008, 22:08:59 » |
|
Tak je to Japonsko
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #40 kdy: 05. Únor 2008, 22:09:37 » |
|
Tchajvan a jestli ne tak nehraju a nebavím se s tebou EDIT : Tchaj-wan
|
|
« Poslední změna: 05. Únor 2008, 22:22:35 od barbarela.trust »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #41 kdy: 05. Únor 2008, 22:11:16 » |
|
Barbarela: to je správná odpověď. Georg: můžeš pogratulovat barbarele, stačilo ji tipnoout 3x.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #42 kdy: 05. Únor 2008, 22:12:16 » |
|
Joo
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #43 kdy: 05. Únor 2008, 22:15:06 » |
|
A co tam dělá ? Alespoň obecně ? Mě to zajímá ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #44 kdy: 05. Únor 2008, 22:17:27 » |
|
NO TAK GRATULUJU a navíc v Číně jsou teď taky volby o olympijských hrách špatná nápověda příště nehraju. A jen takový dotaz jestli můžu co tam dělá?? Bo jsem pochopil že tam asi bude trochu díl.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #45 kdy: 05. Únor 2008, 22:20:34 » |
|
Zeptat se můžete. Ona tam žije, narodila se tam, momentálně studuje.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #46 kdy: 05. Únor 2008, 22:23:54 » |
|
Exotika GEORG - bo sem dobrá jak cyp , ne !
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #47 kdy: 05. Únor 2008, 22:30:03 » |
|
Joooo kdyby to bylo na první pokus tak bych to možná uznal ale mé dokonalé ego o kterém jsme tu četl článek to nepřizná tak ne Sem hold lepší jen se na mě v poslední době lepí smůla Ps. víš co je to cip ??? Edit: No doufám že až to uvidí LordAli jako pěknou diskuzi jsem tu o SMS zavedli že nás nepřizabije
|
|
« Poslední změna: 05. Únor 2008, 22:33:32 od Georg »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
barbarela.trust
|
|
« Odpověď #48 kdy: 05. Únor 2008, 22:33:26 » |
|
Cip ne ? Cyp jo ! Jsme ze stejného kraje
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Georg
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #49 kdy: 05. Únor 2008, 22:34:29 » |
|
Ok tak to je pak v pořádku ale jen že hodně lidí má ve zvyku to používat a neví co to znamená
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|