caute vsetci. Potreboval by som poradit ako dalej s jednou mojou kolegynou v praci (pracuje ale na uplne inom poschodi v 10 poschodovej budove takze s nou nie som stale v priamom kontakte a vobec nie pracovne). Uz davnejsie sme si jeden druheho zacali vsimat a zdravit takze to vtedy skoncilo tym, ze som jej napisal a zasli sme na jednu kavu. Ale skor tak kamaratsky lebo sa rozchadzala s priatelom a nechcela si to komplikovat (ako vravela, vo mne problem nie je). Odvtedy sme sa vidali len obcas, nahodou v budove, vytahu, pozdravili sa trosku pokecali.
Minuly piatok som ju stretol nahodou na diskoteke, kam inak obaja moc nechodime. Ona bola s tromi bratrancami, ako povedala riadni bodyguardi, ktori k nej nikoho nepustia
Skoncilo to nakoniec tak, ze bratrancov po hodine poslala domov a ostala tam do rana so mnou. Tancovali sme stale len spolu telo na telo v roznych obmenach.
Bolo to vsetko dost odvazne, ale bozkavat na usta mi nedovolila. Rano som ju zaviezol domov a dohodli sme sa ze dalsi tyzden (uz teraz tento aktualny) mam najst nejaky zaujimavy koncert na ktory spolu pojdeme. Neviem ale ako s nou komunikovat tieto najblizsie dni. Ozvat sa jej aspon kratko cez mail/messanger (napr. ze ako dospala vikend), alebo to nechat par dni tak a ozvat sa jej az koli tomu koncertu (pripadne ju zobrat von inak, ak nebude ziadny koncert)? Na jednej strane nechcem byt vlezli a hned jej vypisovat ale na druhej strane zase nechcem aby to ticho vyzeralo tak, ze mi na nej nezalezi, diskoteku som bral ako kratky flirt a teraz mi je jedno, ze s nou zase nebudem par dni v kontakte. Kazdopadne nahodne stretnutia v budove nie su vylucene. Tak, vela pisanie koli trivialnemu problemu.