Konec nebo stojí to za to

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 07:47:00

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 220 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Konec nebo stojí to za to
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Konec nebo stojí to za to  (Přečteno 365 krát)
fox

Zobrazit profil
« kdy: 17. Květen 2008, 05:13:47 »

Ahoj, takže byl jsem jednou na kalbě a tam jsem potkal jednu holčinu, docela pěknou a má stejné zájmy jako já. Ale já jsem na holky prostě blbeček možná už to neumím nebo fakt nevim. Včera jsem sní byl na diskotéce (sama od sebe mi zavolala jestli nechci přijít), řekl jsem si že to vypadá slibně tak že půjdu. Tak takhle kecáme kécáme a teď slečna chtěla jít tancovat a já antitalnet na tancování jsem řekl že ne že neumím tancovat. Asi po čtvrt hodině jdu na WC a těd vidím jak se zkousne s jedním týpkem (možná nějaká haluz, ale nejspíš ne!) pak přišla a jako by se nic nestalo, řekl jsem si že jsem měl asi halucinace po tom pití tak jsem to přes sebe nějak přenes. No a už byl skoro konec a teď vidim jak se zkousne s dalším. To mě totálně naštvalo tak jsem se sebral a odešel.

Teď mi poraďte co mám dělat :p Na jednu stranu je v pohodě a nadruhou nevim aby nezačla experimentovat s dalšími typany :-\
Zaznamenáno
gammarus
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 17. Květen 2008, 08:03:04 »

Já se od takových holek radši distancuju a mám klid  Mrkající. Na diskotece se chce holka bavit, užít si, a já nevim co ještě. Takže tam bych holku pro vztah (dlouhodobý) nehledal. Nezaměřuj se jen na tu jednu. Okolo je přece plno jiných.
Zaznamenáno
thyrael
*
Věk: 17
Město: Jeseník

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 17. Květen 2008, 17:58:56 »

asi tak no. Na diskotekach se soustreduji muzi, kteri hledaji znamost jen na ten vecer, treba ja Šťastný no, spis se ucim na nich, abych se naucil balit holky, a pak si najdu nejakou ve meste na dlouhy vztah, proto se to vubec ucim, ale na diskotece je to jednoduchy se to naucit, ale to je jedno.
Zaznamenáno
Luky
**
Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 18. Květen 2008, 14:09:51 »

Holka se holt chtela bavit. Uzit si s klukem. Kdybys s ni sel tancit a poradne ji chytnul, bylo by vse ok.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS