Ze začátku se jednalo o sázku. Pomoct kamarádovi dostat holku na první rande přes libimseti vzkaz. Měl jsem k dispozici dva. Stačil jeden. Můžete zkusit
Je to prakticky úryvek z filmu HITCH ale přeformovaný do profilu jedne holčiny z libimseti
Takže po pár upravách by se Vám to mohlo hodit i na Váš oběv. Pozor. Neposílat moc holkám v okrese Karviná. Aby na to nepřišli, že se balí na jednu hlášku
Jo a a abych dokončil ten příběh .. sázku jsem vyhrál
Cauky
Na jednu stranu je pro kluka težké už jen kliknout na ikonku ,,nechat
vzkaz" u profilu někoho kdo vypadá jako ty. Ale na druhou stranu ... to
může být i tvůj problém [!144!]
Vysiláš jasný signál. Upravené fotky od různých kamarádů fotografů na kterých působíš strašně sebevedomě což je určitě dobře, ale chce to odvahu ti napsat
...Protože kdo by uvěřil, že existuje kluk, který jen tak může pozvat
takovou holku někam ven a opravdu se zajímat o to kdo je, co dělá bez
postraních úmyslů
Takových už asi bylo dost, ale uvodní slovo k těm co nakouknou na tvůj profil jsou opravdu milá a povzbuzující
) Můžeš
si říct, že je to dalši ubohej pokus, a nemusíš ani odpovědět a oba dva
povedeme dál ten všední život bez nějakých změn. Nebo se nad tím pozastavíš a řekneš si, že je to aspoň originální pokus a můžeš napsat vlídnou odpověď a poznat co jsem vlastně zač. Že může
být někdo zábavný, okouzlující a přijemně originální
Mno snad tě taková zpráva nezaskočila a neřekneš si, že jsem nějakej mamlas s přiručkou jak na holky, pač i na zprávu s touhle hloubkou si nejsem jistej vysledkem
))) Každopádně jsem normální kluk, ale zaujmout je těžké
)) tohle snad aspon jen nepřeklikneš
Doufám, že se k tomuhle foru a topicu nedostane ta holka jinak za snahu pomoct ostatnim na to doplatim já
Good Luck bando