má kluka? zvláštní typ holky...
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
29. Srpen 2008, 21:47:11
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 933
příspěvků v
1 732
témat od
1 695
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: má kluka? zvláštní typ holky... (Přečteno 550 krát)
Grendel
Pohlaví:
«
kdy:
10. Květen 2008, 09:07:09 »
Asi před 4 měsícema sem začal kecat na jednom foru s jistou holkou. Šlo fakt jen o pokec a neměl sem ani jiný úmysly ale jak sme tak kecali a kecali...
No prostě sem jí pozval ven a včera sme se sešli. Kecali sme venku a všechno bylo v pohodě. Jen když už musela jet domu tak vyndala mobil aby se koukal na hodiny (je i možný že to udělala neschvál?!) a na display byla vyfocená s nějákym klukem... btw je to trochu zvláštní holka, je dost nadprůměrně inteligentní a může se zdát i trochu arogantní ale když jí člověk trochu pozná tak je uplně v pohodě. Je to přesná antidilina - dost jí štvou takový ty hloupočký lidi... Dovoluju si o sobě říct že já ten případ nejsem
Když sme se rozloučili tak sem si řikal že to bude na prd - maximálně za budu jako kamarád ale večer sme ještě kecali a byla víc v pohodě než kdy jindy - uplně budila dojem že sem se jí líbil - neni ten případ co řiká tyhle věci naplno... Mylíte že má kluka nebo že mám u ní šanci??
Zaznamenáno
http://sarien.mypersonality.info/badge/0/5/50643.png
Monny
Pohlaví:
Věk: 20
Re: má kluka? zvláštní typ holky...
«
Odpověď #1 kdy:
10. Květen 2008, 09:28:24 »
no ty už asi chceš taky, aby věděla, že v tobě zbudila zájem, ne?
Tak bych se ji jednoduše zeptala, jestli s někým chodí....(dokonce to může rozvést zajímavou konverzaci
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
kvaposak
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
10. Květen 2008, 10:29:33 »
Citace: Grendel 10. Květen 2008, 09:07:09
Asi před 4 měsícema sem začal kecat na jednom foru s jistou holkou. Šlo fakt jen o pokec a neměl sem ani jiný úmysly ale jak sme tak kecali a kecali...
No prostě sem jí pozval ven a včera sme se sešli. Kecali sme venku a všechno bylo v pohodě. Jen když už musela jet domu tak vyndala mobil aby se koukal na hodiny (je i možný že to udělala neschvál?!) a na display byla vyfocená s nějákym klukem... btw je to trochu zvláštní holka, je dost nadprůměrně inteligentní a může se zdát i trochu arogantní ale když jí člověk trochu pozná tak je uplně v pohodě. Je to přesná antidilina - dost jí štvou takový ty hloupočký lidi... Dovoluju si o sobě říct že já ten případ nejsem
Když sme se rozloučili tak sem si řikal že to bude na prd - maximálně za budu jako kamarád ale večer sme ještě kecali a byla víc v pohodě než kdy jindy - uplně budila dojem že sem se jí líbil - neni ten případ co řiká tyhle věci naplno... Mylíte že má kluka nebo že mám u ní šanci??
Mno nevim jestli já mám někomu právo radit sám tedka sem pár věcí zvoral,ale zase bys podle mě neměl ukazovat přehnanej zájem...hned ji bude jasné že tě má jistyho a pak se ji budeš třeba zdát nudnej... je to těžký
Zaznamenáno
scooby
Věk: 14
«
Odpověď #3 kdy:
10. Květen 2008, 10:54:48 »
No jako pokud má někoho na obrazovce na mobilu, nemusí to nutně znamenat, že má kluka. Já mám už půl roku na obrazovce holku, s kterou nechodím. Nemůže to být třeba nějaký příbuzný?
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
10. Květen 2008, 11:07:40 »
ptat se jestli s nekym chodi? to urcite neni dobra otazka.. clovek se tim pak pripravi o spoustu prilezitosti.. nejlepsi je automaticky predpokladat,ze s nikym nechodi, kdyz to zajde moc daleko a ji to nebude vyhovovat,tak ti to rekne sama.. Ale i tak je mozny,ze si pletes mile pratelske chovani a sympatii s necim jinym, jasny signal jsi jeste nedostal
Zaznamenáno
scooby
«
Odpověď #5 kdy:
10. Květen 2008, 11:11:07 »
mě to holky většinou řeknou samy. Když je někam pozvu nebo to zajde daleko a mají kluka, normálně řeknou, že jsou s někým jiným a zůstaneme kamarádi. Hlavně se teď to toho moc nežeň (a nepiš 15 sms za noc)
Zaznamenáno
Grendel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
10. Květen 2008, 11:21:50 »
Ted budu pár dní mimo město - jedem se školou na nějákej projekt ale potom už sme domluvený že zas někam zajdem
myslim že kdyby měla kluka tak bych to jako ten její bral jako lehkej podvod... ale tak to neni můj problém. Blbý je že nevim jak na ní
jak už sem psal tak to neni taková ta klasická holka která se dá v mezích "standartně" sbalit podle návodu
Zaznamenáno
Benik
Věk: 17
Město: Opava
«
Odpověď #7 kdy:
10. Květen 2008, 11:23:25 »
Citace: scooby 10. Květen 2008, 11:11:07
Hlavně se teď to toho moc nežeň (a nepiš 15 sms za noc)
Nedělejte si z něho chudáka Kvaposaka prdel
Jinak bych v celku nic velkého neřešil, viděl jsi ji konečně na živo, stali jste se kamarádi a teď bych se snažil s ní chodit ven a často ji vidět, aby kamarádství přešlo ve vztah a ne na ni hned něco vybalit.A toho kluka? Toho bych neřešil vůbec, ti to sama řekne, když to uzná za vhodné. Prostě dělej jako by nikoho němela.
Zaznamenáno
With great power, comes great responsibility.....
Monny
Pohlaví:
Věk: 20
«
Odpověď #8 kdy:
10. Květen 2008, 11:25:37 »
a není to zbytečná ztráta času?...On se bude snažit dále, zamilovávat se a ona mu pak řekne, ty prosimtě, co to zkoušíš, já někoho mám...
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
scooby
«
Odpověď #9 kdy:
10. Květen 2008, 11:30:14 »
Zkus někde zjistit její zájmy. Inteligentní lidi jsou jiní (vím to sám od sebe). Pak toho můžeš využít (zřeba mě by fascinovalo, kdyby mě někdo vzal na veletrh her atd.)
Zaznamenáno
Jirinov
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Praha a okolí
«
Odpověď #10 kdy:
10. Květen 2008, 12:37:10 »
Brnator:
Proč se nezeptat, jestli má kluka? Naopak se zeptat měl a zvlášť po té, co mu dala možnost nahlédnout na tu fotku v mobilu. Teďka se 15 dní neuviděj, on jí bude mít plnou hlavu, a když mu pak řekne, že někoho má, tak se z toho bude o to déle vzpamatovávat. A já naopak vždycky předpokládám, že s někým chodí. Jenom tak se vyhnu ustrnutí po té co řekne, že ho skutečně má
Benik:
Sledovat, jestli kamarádství nepřešlo ve vztah? To nevím teda. Měl to risknout, chce-li něco víc. Dát ruce do kapes a sledovat, z toho nic dobrého nebude.
Zaznamenáno
Grendel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
10. Květen 2008, 13:46:56 »
Přece jen to byl ten typ rande 0 jak se o tom už tady psalo - spíš poznávací schůzka.
Jinak to sledování jestli to nepřešlo ve vztah mi přijde jako dost na dlouho a navíc se tim spíš podle mě utužuje kamarádství.
Myslíte že bych se měl zeptat na toho kluka něják po netu až budeme kecat nebo v sms?
Zaznamenáno
Jirinov
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Praha a okolí
«
Odpověď #12 kdy:
10. Květen 2008, 15:35:45 »
Grendel:
Měl ses jí zeptat už včera. Jestli ti cpala pod nos fotku s klukem a tebe nezajímalo, kdo to je, tak si neprošel prvním testem
Ne, teď vážně. Zeptej se jí úplně normálně, mezi řečí. Hlavně, ať není znát, že o tom nonstop dva dny přemýšlíš...
Zaznamenáno
kvaposak
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
10. Květen 2008, 15:42:09 »
To Benik
Nedělejte si z něho chudáka Kvaposaka prdel
Kvaposak jsem tady já!
Zaznamenáno
Grendel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
10. Květen 2008, 16:08:10 »
Citace: Jirinov 10. Květen 2008, 15:35:45
Grendel:
Měl ses jí zeptat už včera. Jestli ti cpala pod nos fotku s klukem a tebe nezajímalo, kdo to je, tak si neprošel prvním testem
Ne, teď vážně. Zeptej se jí úplně normálně, mezi řečí. Hlavně, ať není znát, že o tom nonstop dva dny přemýšlíš...
Me jí nikdo pod nos necpal - jen se koukala kolik je hodin a a já sem jí uviděl. Ale je pravda že sem to asi měl udělat... njn ted už to nezměnim. Se zkusim zeptat jen tak letmo a uvidim.
Zaznamenáno
scooby
«
Odpověď #15 kdy:
10. Květen 2008, 16:38:24 »
Ale souhlasím s Jirinov. Pokud jsi ji jen tak viděl s tím mobilem, měl ses jí hned zeptat, kdo to je. Napadá mě, že pokud se jí nezeptáš přímo, zkus si od ní půjčit mobil (jako že jí chceš poslat nějaký soubor), zjisti, kde má tu fotku a pak se jí zeptej, s kým to tam je.
Zaznamenáno
Grendel
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
10. Květen 2008, 16:47:44 »
Citace: scooby 10. Květen 2008, 16:38:24
Ale souhlasím s Jirinov. Pokud jsi ji jen tak viděl s tím mobilem, měl ses jí hned zeptat, kdo to je. Napadá mě, že pokud se jí nezeptáš přímo, zkus si od ní půjčit mobil (jako že jí chceš poslat nějaký soubor), zjisti, kde má tu fotku a pak se jí zeptej, s kým to tam je.
ok až jí uvidim tak du do toho ale nevim jak vydržim se tyden užírat na nejistotě
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #17 kdy:
10. Květen 2008, 20:36:42 »
"Ty se takhle fotíš s úplně cizíma klukama, jo? "
"Není cizí ! To je můj brácha
"
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------