Má to cenu po zaváhání

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 02:10:27

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Má to cenu po zaváhání
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Má to cenu po zaváhání  (Přečteno 706 krát)
Blaster

Pohlaví: Mužské
Věk: 19
Město: Poděbrady

Zobrazit profil
« kdy: 15. Květen 2008, 22:55:52 »

Takže je mi 18let, chodím na střední školu a tam se mi líbí jedna holčina. Už je to dlouho, jenže já jsem prostě ten typický introvert a pozdravit ji pro mě není o moc lehčí než třeba nakopat učitele do zadku. Takže jsme okolo sebe chodili, ja jsem se "nenápadně" občas podíval, no a pak mi došlo že to tak dál nejde. Našel jsem tedy qark.net a studoval. Samožřejmě jsem věděl že dělám nesmysly. Nicméně mi přišlo, že po čase mi pohledy opětovala a dokonce se snad jednou usmála. No tak jsem zjistil jak se usmívat, co říct a tak. Odhodlán k činu jsem šel do školy. Bohužel jsme se nepotkali. Další den jsem šel a moje myšlenky se kromě testu soustředily na "setkání". Bohužel, nečekal jsem že to nastane už před školou. Úplně jsem se lek a koukal. Ona na mě taky. Šli jsme proti sobě a koukali na sebe. Já jsem si řikal musim něco říct-nic. Pak jsem si to vyčítal a říkal jsem si že jsem asi promrhal poslední šanci. Další den jsem šel do školy s tím že prostě budu připraven všude i v nemožných chvílích. No a tak jsem byl a jak už to tak bývá, nastal okamžik kdy se moje myšlenky začaly soustředit jinam. Jdu přes celou chodbu v hodině na wc, který je za rohem. Zahnu a tam na lavičče ona dává něco do tašky. Pohledem koukla na mě asi z metru. Úplně mi to vyrazilo dech, prostě ten pohled, úsměv zkameněl, a zase žádný slovo. Vešel jsem na wc a tam si říkám: Sakra, teď ebo nikdy, proste teď tam pudeš a pozdravíš a prostě ne že zas jak krypl budeš čumět. Vyšel jsem a ona nikde. No, že jsem magor mi říkat nemusíte, komu to udělá dobře tak může, ale spíš by mě zajímalo jestli už mě má oprávněně za totálního debila nebo ještě mam třeba pokud, kterej ale může skončit úplně stejně.
Zaznamenáno
Brnator
**

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Květen 2008, 23:04:16 »

byl jsem na tom podobne, chce to praxi a zkusenosti, casem se to spravi, chyba je v tom,ze se na ni moc soustredis,moc na ni myslis, najdi si vic cilu..

a pokud jde o tuhle konkretni holku .. nic neni ztraceno, .. pokud nemas odvahu za ni hned jit a neco na ni vybalit,tak ji aspon zacni s usmevem uvolnene zdravit.. po nekolika dnech zdraveni uz bude snad nervozita mensi a i ona by mohla byt pristupnejsi
Zaznamenáno
Baller
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 16. Květen 2008, 00:35:28 »

Blaster:
a co takhle na zacatek, nez se odhodlas k necemu dalsimu, ji rict obycejne ahoj spojene s usmevem??
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 16. Květen 2008, 01:01:36 »

No, jak si začal s tim WC, tak sem čekal ten závěr "Sralas?" Šťastný Ne, vážně, tak snad nic není ztraceno, ne? Začni ji zdravit a třeba se rozpovídá sama.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Luky
**
Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16. Květen 2008, 17:24:01 »

Jdi do toho chlape. Mas strasne nizke sebevedomi. Nepremyslej a jdi na vec. Skoc do toho po hlave. Jen tak ziskas praxi. Jinak to nejde...
Zaznamenáno
alka-n

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 16. Květen 2008, 17:41:59 »

Další den jsem šel a moje myšlenky se kromě testu soustředily na "setkání". Bohužel, nečekal jsem že to nastane už před školou. Úplně jsem se lek a koukal.
Přestaň si plánovat všechno do detailů, nikdy se to tak nestane! Nepřemýšlej o tom moc dopředu, jenom si udělej jednoduchý návrh toho, co uděláš. Prostě až jí potkáš, tak jí pozdravíš a nepřemýšlej o tom, jestli to bude před školou, na chodbě atp. Potom budeš pořád fixovaný na několik scénářů a na ty celou věčnost čekat. S pravděpodobností blížící se stupni nemožné se nic z toho, o čems přemýšlel, nenastane. Budeš si pak všechno vyčítat a věř mi, že ti to pak ubírá chuť do života.
Prostě do toho jdi, neni co ztratit.
Zaznamenáno
Richard
**

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 16. Květen 2008, 18:44:11 »

ono je co ztratit...může ztratit iluze když ho vyvolená pošle bez šancí zpátky do třídy......na druhé straně by mu to pomohlo odbourat strach z odmítnutí......je to jak přežít vlastní smrt
Zaznamenáno
stix
*

Věk: 28
Město: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 16. Květen 2008, 21:07:50 »

Myslím,že ostatní tady mají pravdu. Obyčejný pozdrav Ahoj... jako začátek a pak pomalu to bude i něco víc,neboj se a jdi do toho.
Zaznamenáno
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 16. Květen 2008, 21:18:44 »

Hlavně: Vypni mozek, nepřemejšlej o tom, proč kdy a jak, jak to bude působit, jestli se to zrovna hodí, jestli radši nepočkat - vim že podvědomě uvažuješ tak nějak. A na to bacha, může to zajít do extrému všech extrémů, vim o čem mluvim Šťastný ( Směrovka http://forum.qark.net/o-zenskych/okate-ignorovani-nebo-vyjasneni-nekoho-s-kym-mi-to-driv-hoodne-nevyslo-d-t1634.0.html)

Spontálně k ní přijď, fyzicky na to máš a psychika se dá vypnout Úsměv ..... vim že to zní divně, ale tělo bez duše, co umí jen říct Ahoj, má odvahu velkou. A až to uděláš, tak už ti ten mozek nastartuje sám, donutí tě to. Do tý doby k tomu ale přistupuj plně materialisticky.

A zapoměň na net Mrkající Vykřičník Vykřičník Vykřičník
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
L1ST3r
**

Město: někde u Prostějova

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 16. Květen 2008, 21:36:44 »

to jo přečetl jsem si ten přispěvek co na kterej jsi dal odkaz a já dělám to sami co ty jak jsi psal na začátku.. musim se vzpamatovat Kroutící očima
Zaznamenáno

Úsměv
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 17. Květen 2008, 00:00:03 »

Tak si z toho vezmi ponaučení, jestli se nechceš taky proslavit po celý škole tak jako já Šťastný ......... a čim dýl to budeš řešit, tim to bude těžší....... prostě to chce nepřemejšlet, o tom tyhle problémy sou Úsměv...
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
jar

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 18. Květen 2008, 02:36:38 »

Ostrašující případ: Stalo se mi to samý, líbila se mi holka ve škole, tak sem na ni mrkl, ona mrkla taky, začal jsem ji zdravit, ona hned odpovídala, smáli sme se na sebe, když jsme se potkali, pak jsem za ní zašel, jestli si někam nevyrazíme a řekla mi, že má kluka...tak zas nic, a to mi přitom i kámoši říkali, že po mě jede...no člověk nikdy neví
Zaznamenáno
B961

Civic 1.6ESI VTEC

Věk: 19
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 18. Květen 2008, 12:58:27 »

Nemáš co ztratit, tak k tomu musíš přistupovat. Na světě je plno jinejch holek, takže v klidu Mrkající
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
Brnator
**

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 18. Květen 2008, 13:34:59 »

jar: to že má kluka neznamená, že se jí třeba nemůžeš líbit, pak je to o tom,jak moc silný zásady má a jak jsi ty šikovnej svůdník.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS