Podle mě je baleni přes telefon to nejhorší co může bejt.Před dvěma dny se mi stalo něco podobného, ale obráceně.Někdo mi začal psát smsky, že prej vypadám pěkně a tak, myslel jsem, že si ze mě někdo dělá srandu, tak jsem napsal o co jde. Dotyčná se urazila a prej proč jsem na ni tak zlej.. blablabla, tak jsem to nechal den uležet. Zkoušel jsem teda nejdřív vyzvědět o koho jde, nakonec jsem zjistil, že se jedná o holku z kauflandu(chodim tam na brigádu). Docela jsem se lekl, protože jsem ještě nikoho neměl a ona vypadala aspoň na 18 nebo 19. Když jsme si s ní chtěl popovídat, pořád se tvářila jako, že nic a všechno řešila přes mobil. Pořád nějaký keci typu, že se mě určitě nelíbí, je škaredá atd. Nakonec jsme se dozvěděl, že jí je 21

. Byl jsem strašně vysmátej, co se může 21letý holce líbít na 16letym chlapečkovi. No nakonec jsem ji odbyl tím, že prostě 5 let je strašnej rozdíl, ale pravej důvod byl ten, že prostě chci holku, kterou musim sám "ulovit", dobývat jí a tak, a ne že ti prostě skočí do náruče, dost to taky zazdil ten mobil, kdyby to bylo na živo byla by tam ta řeč těla a tak, takže přes telefon rozhodně nedoporučuju