Mam jeji cislo, co dal?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
20. Červenec 2008, 02:44:52

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
37 662 příspěvků v 1 662 témat od 1 822 uživatelů
Nejnovější uživatel: ploteo
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Mam jeji cislo, co dal?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Mam jeji cislo, co dal?  (Přečteno 415 krát)
Luky
**
Pohlaví: Mužské
Věk: 18

Zobrazit profil
« kdy: 14. Květen 2008, 18:37:04 »

Docela by me zajimalo, jak resit tuto situaci: Libi se mi holka. Nezname se. Vubec nevi kdo jsem. Mam pouze jeji telefonni cislo. Jak mam provest prvni krok?
Zaznamenáno
Brnator
**

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 14. Květen 2008, 18:40:31 »

nebylo by lepsi se na telefon vykaslat a zajit za ni rovnou?
kde jsi to cislo vzal?
Zaznamenáno
Luky
**
Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 14. Květen 2008, 18:45:22 »

Tato vyse popsana situace se nikdy neuskutecnila. Neni to podle skutecne udalosti, pouze me to zajima. Dejme tomu, ze treba od jednoho meho znameho... Ja jsem zatim jeste nikdy holky nebalil "pres telefon".
Zaznamenáno
Brnator
**

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 14. Květen 2008, 18:59:11 »

to bych doporucoval jen za predpokladu,ze mas mimoradne sexy hlas, umis dobre mluvit a nevypadas prilis pritazlive,.. jinak je jednoznacne lepsi zajit primo za holkou
Zaznamenáno
stegy
*

Věk: 17
Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 17. Květen 2008, 11:29:01 »

Podle mě je baleni přes telefon to nejhorší co může bejt.Před dvěma dny se mi stalo něco podobného, ale obráceně.Někdo mi začal psát smsky, že prej vypadám pěkně a tak, myslel jsem, že si ze mě někdo dělá srandu, tak jsem napsal o co jde. Dotyčná se urazila a prej proč jsem na ni tak zlej.. blablabla, tak jsem to nechal den uležet. Zkoušel jsem teda nejdřív vyzvědět o koho jde, nakonec jsem zjistil, že se jedná o holku z kauflandu(chodim tam na brigádu). Docela jsem se lekl, protože jsem ještě nikoho neměl a ona vypadala aspoň na 18 nebo 19. Když jsme si s ní chtěl popovídat, pořád se tvářila jako, že nic a všechno řešila přes mobil. Pořád nějaký keci typu, že se mě určitě nelíbí, je škaredá atd. Nakonec jsme se dozvěděl, že jí je 21  Šťastný. Byl jsem strašně vysmátej, co se může 21letý holce líbít na 16letym chlapečkovi. No nakonec jsem ji odbyl tím, že prostě 5 let je strašnej rozdíl, ale pravej důvod byl ten, že prostě chci holku, kterou musim sám "ulovit", dobývat jí a tak, a ne že ti prostě skočí do náruče, dost to taky zazdil ten mobil, kdyby to bylo na živo byla by tam ta řeč těla a tak, takže přes telefon rozhodně nedoporučuju
Zaznamenáno
thyrael
*
Věk: 17
Město: Jeseník

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 17. Květen 2008, 18:01:13 »

ma pravdu, je lepsi zajit a pokecat s ni osobne, ale jeslti na to nemas dost kuraze, tak se uc postupne oslovovat holky...
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS