Mám jít k ní domů?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
18. Prosinec 2024, 05:36:46
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
Mám jít k ní domů?
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
2
[
3
]
Vše
Autor
Téma: Mám jít k ní domů? (Přečteno 30674 krát)
Frish
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Prostějov
Re: Mám jít k ní domů?
«
Odpověď #50 kdy:
26. Květen 2007, 21:11:57 »
Hmmm, jako je pravda, že já s tím moc zkušeností zatím nemám
. Ale příjde mi, že když jí napíšu, tak budu jeden z těch balíků, kteří měli možnost ji oslovit osobně, neudělali to a pak si schnání přes kamaráda číslo a píšou SMS. Možná to vidím zkresleně, ale podle mě takového kluka holka hned odepíše
Btw co bys jí teda napsal? "Ahoj, já jsem ten a ten, jsi moc hezká holka a chtěl bych tě pozvat na kafe."?
To přece může udělat úplně každej
Zaznamenáno
Trpaslik
Pohlaví:
Věk: 39
Místo: Praha/Pardubice
«
Odpověď #51 kdy:
26. Květen 2007, 21:42:00 »
To mas pravdu ze muze, ale nikdo to neudelal. Budes prvni, kdo k tomu sebral odvahu, je to jen o pristupu...
Zaznamenáno
Frish
Pohlaví:
«
Odpověď #52 kdy:
26. Květen 2007, 22:25:45 »
To přece není o odvaze, ukaž mi kluka kterej o holku opravdu stojí a neudělá nic... To by byl přece sám proti sobě. Já bych ten mobil klidně hned chytil a napsal, jenomže pokud tohle neklapne tak si budu říkat, tamto by určitě klaplo
Kdybych měl 2 pokusy tak vyzkouším oboje. Odvahu potřebuje někdo kdo riskuje, já přece mám 1 pokus a nevyužít ho tak sem největší vůl pod sluncem
Každopádně už mě to tlachání nebaví, já si prostě hodím korunou
Zaznamenáno
Trpaslik
Pohlaví:
«
Odpověď #53 kdy:
26. Květen 2007, 22:43:32 »
Citace: Frish 26. Květen 2007, 22:25:45
To přece není o odvaze, ukaž mi kluka kterej o holku opravdu stojí a neudělá nic... To by byl přece sám proti sobě. Já bych ten mobil klidně hned chytil a napsal, jenomže pokud tohle neklapne tak si budu říkat, tamto by určitě klaplo
Kdybych měl 2 pokusy tak vyzkouším oboje. Odvahu potřebuje někdo kdo riskuje, já přece mám 1 pokus a nevyužít ho tak sem největší vůl pod sluncem
Každopádně už mě to tlachání nebaví, já si prostě hodím korunou
Ja myslim, ze by ses docela divil, kolik je lidi, co se boji holku i oslovit, natoz ji nekam pozvat. Kazdopadne delas dobre, ze uz te nebavi tlachat, proste jdi a udelej to prvni co te napadne, zhusta to byva to nejlepsi, co muzes udelat.
Zaznamenáno
Lee Cougan
Pohlaví:
Místo: Fox River
«
Odpověď #54 kdy:
27. Květen 2007, 04:23:21 »
Jo...rozhodne uz neco udelej a moc to nekoumej. Ja sem pred nedavnem stal pred jednim dost zasadnim rozhodovanim a bylo mi jasny, ze se musim proste nejak rozhodnout a ze tak jako tak budu svyho rozhodnuti litovat, takze sem si proste rek: hej, uz neco udelej, ale pak si hlavne nerikej, ze to, cos neudelal by bylo urcite lepsi...udelal si prece to nejlepsi.
Takze moje rada bude stejna...pro neco se rozhodni, treba i tim hozeni korunou, ale pak si nevycitej, zes to udelal spatne. Vyber si jednu cestu a vydej veskery usili na jeji realizovani, nez na zbytecny premejsleni o nerealizaci ty cesty druhy.
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
Ondrasek
Pohlaví:
«
Odpověď #55 kdy:
27. Květen 2007, 10:14:14 »
Samurajske prislovi: "Ucin rozhodnuti do sedmi nadechu."
Primarni spontani napad byva nejlepsi...
Zaznamenáno
Frish
Pohlaví:
«
Odpověď #56 kdy:
27. Květen 2007, 21:41:34 »
ACH JO!
Sem spoléhal, že jeden kámoš její číslo bude na 100% mít a on ho nemá, lol, tak myslím že bylo rozhodnuto za mě!
Já se na to vykašlu, už jsem si říkal že napíšu a kašlu na to. Zjistil jsem že jezdit za ní 20 kiláků se mi moc nechce
, ale už sem si slíbil, že tuhle holku nenechám jen tak odejít. I odmítnutí je lepší než pocit, že jsem nic neudělal takže co... Jdu se jí natvrdo zeptat. Tak mi všichni popřejte GL, pohřeb bude co nevidět
Zaznamenáno
Trpaslik
Pohlaví:
«
Odpověď #57 kdy:
27. Květen 2007, 21:45:04 »
Hlavne tam nechod uz predem pripraveny na odmitnuti, nebo se ti to vazne stane. Proste bud svuj, chovej se prirozene a bud to vyjde nebo ne, to uz neni na tobe, ale na te slecne. Kazdopadne ti preju hodne stesti, pohrebni kvetiny ti pripadne poslu PM
Zaznamenáno
Hydr0gen
«
Odpověď #58 kdy:
27. Květen 2007, 21:50:22 »
Citace: Frish 27. Květen 2007, 21:41:34
ACH JO!
Sem spoléhal, že jeden kámoš její číslo bude na 100% mít a on ho nemá, lol, tak myslím že bylo rozhodnuto za mě!
Já se na to vykašlu, už jsem si říkal že napíšu a kašlu na to. Zjistil jsem že jezdit za ní 20 kiláků se mi moc nechce
, ale už sem si slíbil, že tuhle holku nenechám jen tak odejít. I odmítnutí je lepší než pocit, že jsem nic neudělal takže co... Jdu se jí natvrdo zeptat. Tak mi všichni popřejte GL, pohřeb bude co nevidět
Tak se hlavně těším na výsledek. Jinak osobně bych ti poradil jí někde odchytit, chodit za ní domů mi přijde možná trochu invaze za určitou hranicí... Nevim... I kdybys měl čekat před barákem...
Zaznamenáno
Stran:
1
2
[
3
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl: