Může být něco víc?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
18. Prosinec 2024, 21:50:21

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
68 112 příspěvků v 2 569 témat od 3 709 uživatelů
Nejnovější uživatel: sordson
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: Av4, Mistar)
| | |-+  Může být něco víc?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Může být něco víc?  (Přečteno 7254 krát)
klmpl
*
Pohlaví: Mužské
Věk: 36

Zobrazit profil
« kdy: 29. Listopad 2008, 15:16:11 »

Bylo nám 13-14, začalo to dopisováním na netu. Psali jsme si cca rok, možná ani to ne, pak došlo k odmlčení na dlouhou dobu. Po čase jsme si začali trochu, sešli jsme se, pak jsme si obšas vždy napsali, byla pořád taková odtažitá, udržovala si odstup, moc jsme se o osobních věcech nebavili, ale teď cca 3 měsíce si pořád píšem, bavíme se naprosto o všem, ať na netu nebo když se vídáme osobně, tak jednou za 14 dní, ale prostě z mojí strany k ní cítím asi něco víc... Když jsme byli naposledy, tak jednak jsme měli něco v sobě, pak neměla odvoz a hledali jsme taxika, u jednoho chlápka se mi to podařilo usmlouvat ze 700 na 450, tak mi pak napsala že mě má ráda a moc si mě váží, to mi řekla víckrát, ale vůbec nedokážu odhadnout, jak mě bere, jestli má takovýchto jak jsem já ještě padesát nebo ne... Moc si na tu holku nevěřím, ale nastává klasický problém - nechci nic pokazit, abych pak o ni nepřišel i o jako kamarádku... Je tu několik věcí - o osobní schůzky stojí, tak snad to není jen icq friend, známe se sice relativně dlouho, ale určitě to není tak že bychom se vídali každý den nebo často, až poslední dobou spolu komunikujeme víc, tak snad to nepřekročilo tu fázi, kdy si mě dokáže představit jen jako kamaráda no a jinak.. máme pocit že k sobě máme docela blízko... Nevím, jak na to, když jsem se ji snažil chytnout za ruku tak ještě moc nereagovala, když jsem se objímal s její kámoškou tak jsem si bohužel nevšiml, jak se tvářila a jinak nevím jak na to... Mám ji zkusit říct, že jsem dneska spal u kámošky, dívali jsme se na film a tak, jestli to v ní vyvolá trochu žárlivosti a nebo radši ne? nebo jak na ni?
Zaznamenáno
alka-n

Věk: 35
Místo: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 29. Listopad 2008, 17:42:21 »

tak mi pak napsala že mě má ráda a moc si mě váží, to mi řekla víckrát

Má tě ráda jako kamaráda a jenom tě bude využívat.
Zaznamenáno
petanx

Věk: 39
Místo: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 29. Listopad 2008, 17:48:17 »

A kolik že je vám teď?
Jestli nechceš nic uspěchat ani pokazit, tak dávej mírné náznaky a zbytek nech na ni. Pak už uvidíš jestli se nechá nebo začne být iniciativní sama
Zaznamenáno
Mr.LiWu

Advocatus diaboli

Věk: 40

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 29. Listopad 2008, 17:49:19 »

Myslím že o takovou kámošku klidně přijít můžeš, a nic tím neztratíš..Naopak
Zaznamenáno

Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá důvody
Noodle
**

I am Iron Man!

Věk: 34
Místo: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 29. Listopad 2008, 21:49:00 »

Proč proboha takový negativní reakce? Mě se z toho popisu naopak zdá, že je to akorat jedna z těch trochu víc "opatrných", popřípadě "nevěřících na vztah s hodným klukem", ale to všechno se dá změnit Úsměv
Zaznamenáno

klmpl
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 29. Listopad 2008, 21:57:46 »

Já právě taky ty negativní reakce nepochopil, z čeho tak usuzujete?
Zaznamenáno
Mr.LiWu

Advocatus diaboli

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 30. Listopad 2008, 13:02:27 »

popřípadě "nevěřících na vztah s hodným klukem", ale to všechno se dá změnit Úsměv

eh? Žádná holka nechce vztah s hodným klukem, tak jaká nevěřící..to není o nevěření, to je o tom že s hodným klukem se holka nudí a nemůže ho respektovat
Zaznamenáno

klmpl
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 30. Listopad 2008, 15:06:39 »

ale ona mě nemá za hodného..... teda aspoň mi to tak nepřijde... podle toho co jsem jí vykládal za historky tak mě ani za hodného mít nemůže
Zaznamenáno
Mr.LiWu

Advocatus diaboli

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 30. Listopad 2008, 15:08:00 »

ale ona mě nemá za hodného..... teda aspoň mi to tak nepřijde... podle toho co jsem jí vykládal za historky tak mě ani za hodného mít nemůže

To není o tom co vykládáš za historky, ale jak se chováš. Můžu vykládat že jsem prezidentův brácha, ale když se tak nebudu chovat, nikdo mi to nespapá
Zaznamenáno

klmpl
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 30. Listopad 2008, 15:14:22 »

Jasně no, tak já jsem nikdy neměl pocit že by jsme se spolu nudili, podle těch naších akcích co jsme dělali, ale tak můžu se přeptat a možné je všechno, třeba jsem prostě nudnej a žádnou babu mít nikdy nebudu
Zaznamenáno
Monny

Pohlaví: Ženské
Věk: 37

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 30. Listopad 2008, 15:21:46 »

z toho příspěvku si teda nemyslím, že bys měl nějakým způsobem zavřené dveře. Naopak to vypadá, že to máš pěkně rozehrané. Je opatrná a nemůžeš čekat, že ti při prvním náznaku skočí do náruče.
A zkoušet na ni ty fígle, kdy by měla začít žárlit mi připadají dívné, už seš dost starý,  ne?...Pozvi ji na rande.
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Mr.LiWu

Advocatus diaboli

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 30. Listopad 2008, 15:25:33 »

známe se sice relativně dlouho, ale určitě to není tak že bychom se vídali každý den nebo často, až poslední dobou spolu komunikujeme víc, tak snad to nepřekročilo tu fázi, kdy si mě dokáže představit jen jako kamaráda no a jinak..

jenom takovej dodatek. IMHO tohle není o tom jak dlouho se znáte nebo neznáte, ale o tom jestli si tě dokáže představit v posteli. A že občas holky domítají slovy že se znáte moc dlouho? Na něco se musí vymluvit když ti nechtějí říct zpříma že je nepřitahuješ
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2024 QARK.net Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC sitemap | RSS