Nějaké tipy pro nováčka ve vztazích?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Březen 2025, 13:20:49

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
68 112 příspěvků v 2 569 témat od 3 709 uživatelů
Nejnovější uživatel: sordson
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: Av4, Mistar)
| | |-+  Nějaké tipy pro nováčka ve vztazích?
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Nějaké tipy pro nováčka ve vztazích?  (Přečteno 9297 krát)
Ronin

Zobrazit profil
« kdy: 05. Duben 2011, 10:23:04 »

Zdravím přátelé,

možná toto bude aspoň lehce atypické téma mezi většinou proseb o radu jak někoho sbalit. O to doufám, že se sejde více smysluplných názorů. Problematika je takováto:
Je mi dvacet. Začal jsem chodit s děvčetem (18). Nebudu zabíhat do podrobností (přestože je to poměrně vtipná záležitost, ale asi do jiné rubriky) s tím jak jsme se seznámili. Stručně řečeno: já jsem ji delší dobu ignoroval, ale já jsem se jí líbil, pak jsem jí začal balit a asi po měsící jsme byli na dvou rande ve dvou dnech, přičemž na tom druhém jsme se, řekněme polovinu večera, líbali. To bylo před čtyřmi dny, od té doby jsme se viděli zatím jednou, ale drželi jsme se i za ruce a tak, takže by už šlo říct, že spolu chodíme. Z mé strany je tu ovšem možná drobný háček. Jsem až ukrutně nezkušený ve vztazích. Tím chci říct, že jsem pořádně ještě s žádnou holkou nechodil. A podle toho co jsem o ní slyšel, tak ona je naopak ve vztazích docela protřelá, protože chodila už s několika chlapama (a jestli jsem dobře pochopil tak i s dost velkým věkovým rozdílem) a taky asi bude dost dračice, abych to tak řekl Úsměv. A jak jsem tak z těch našich setkání pochopil, asi ze mě ta nezkušenost přímo číší ("Ty seš takovej ťuňťa", "ty seš hrozně milej" (se smíchem)).
Nuže se ptám. Neměli byste nějaké rady pro člověka jako jsem já? Co dělat abych nepůsobil až příliš dotěrně (nejradši bych s ní byl pořád, ale časově máme oba dost nabitý program), případně - aspoň předstíraně - zkušeněji? Jak často bych se s ní měl vídat? (třeba teď od čtvrtka do pondělí budu úplně pryč, což mě dost štve).
Děkuji za všechny smysluplné tipy a rady.

zdraví,

Ronin
Zaznamenáno

joei

Happy in a relationship

Pohlaví: Mužské
Věk: 37
Místo: Východní Čechy

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 05. Duben 2011, 11:01:35 »

Tak za prvé, tvůj případ není neobvyklý:-D je to jak tak polovina věcí tady.

Nejlepší na to vypadat zkušeně je být zkušený, což asi nestíháš. Můžeš si pročíst forum, je tu spousta článků o tom, jak se chovat, jak v jednotlivých situacích reagovali ostatní apod.
Nejlíp podle mě uděláš, když si přečteš deníky zkušených lidí tady na foru, třeba z toho získáš alespoň nějaký nadhled.
Souhlas?
Zaznamenáno

* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže."
* "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava
* Luck is what you have left over after you give 100 percent *
Barzini de Tutto

Místo: LA, Milano

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 05. Duben 2011, 11:05:21 »

Přidávám se k tématu, rad si poslechnu rady taktéž
Zaznamenáno
Ronin

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 05. Duben 2011, 11:32:11 »

Dík za odpověď,
když jsem se blíže porozhlédl tak jsem našel nějaká zajímavá vlákna (např. v "O ženách" , "Co žena chce?") a teď je pročítám, ale toto fórum je poměrně rozsáhlé a ne všechna vlákna jsou užitečná a některá zavádějící a občas možná i napsaná v afektu po nějakém nešťastném rozchodu, či čem. Člověk by se v tom ztratil. Tak tedy přidávám ke všem již položeným otázkám ještě jednu: kde už byly tyto otázky zodpovězeny? Úsměv
Zaznamenáno

joei

Happy in a relationship

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05. Duben 2011, 11:41:14 »

tak prvně bych volil qarkovy články přímo na www.qark.net
Zaznamenáno

* "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava
Artist

Místo: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 05. Duben 2011, 18:47:58 »

Možno pomože si prečítať Beránek: Jak sbalit ženu. Techniky lovu.

mne to pomohlo.
Zaznamenáno

"Kombinace jeho brutalniho fyzickeho vzhledu s dobrosrdecnyma jiskricima ocima, musi mit na holky ultimatni effekt kdyz je v pohode"

popis Artyho jednym znamym Šťastný

"Polib mi můj naleštěnej zadek!" Bender Bending Rodrigue
Av4
Globální Moderátor

Married since 2017

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 07. Duben 2011, 00:39:08 »

Nejlepší je udělat něco co jsem pracovně nazval SWOTMix Šťastný Čiliže promíchat své silné stránky, slabé stránky, možnosti a problémy Úsměv Z toho, že jsi nezkušený se snadno dá udělat přednost. Holka se dá zbalit i na jiný věci, než jen na to, že jsi děsně tvrdej a dáváš si hřebíky k snídani. Musíš si udržet svůj state a sebeúctu, ale svojí nezkušenosti můžeš tu a tam využít k nějaké roztomilé "ťuňťovině" - udělat si ze sebe legraci Úsměv To je to, co z tebe udělá unikát, který jinde nenajde a vybuduje to mezi váma nějaký pouto, něco o čem víte jen vy dva Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Artist

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 08. Duben 2011, 12:22:14 »

Jo, naprostá pravda. Mne sa presne tímto sposobom podarilo nabaliť jednu źenskú, do ktorej som sa neskor zamiloval. Dal som jej neskúsenosť síce najavo, ale aj iné veci - napr. že som chytrejśí a pracovitejśí než ona. V dosledku svojej neskúsenosti som si nehorázne veril. Využi to aj ty, nedá sa tím nič pokaziť.

btw, SWOT:

Strengths: Tvoje silné stránky /napr. dĺžka penisu? Úsměv/
Weaknesses: Tvoje slabé stránky / skúsenosti?/
Oportunities: Veci, ktoré hrajú v tvoj prospech ale ty sám ich neovplyvníš / narp. množstvo koćiek rojacich sa na teba zo vśetkých strán/.
Threads: Veci, ktoré hrajú proti tebe ale ty sám ich neovplyvníš / napr. záujem iných muźov o ňu/

...no, som marketér /alebosa zaň považujem/ a v tomto robí mnoho ľudí chybu... Úsměv

Jo a ešte jedna super knižka / v oblasti vzťahov asi najlepšia, akú som ćítal/: David X: Buď neúprosný. Nájdeš ju na Social dynamics fóre.
Zaznamenáno

"Kombinace jeho brutalniho fyzickeho vzhledu s dobrosrdecnyma jiskricima ocima, musi mit na holky ultimatni effekt kdyz je v pohode"

joei

Happy in a relationship

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 08. Duben 2011, 13:07:20 »

/napr. dĺžka penisu? Úsměv/
na tohle téma jsem četl docela zajímavou pasáž v té knížce, kterou teď čtu. A tam autorka píše, že pokud dje o sex, vlastně o velikost jde, ale že celkově si ženy vybírají muže podle něčeho uplně jiného, takže kdo má nějaké komplexy, tak je vlastně mít nemusí.
Zaznamenáno

Artist

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 08. Duben 2011, 14:00:32 »

Podľa čoho? Tvaru? Krásy?... tak to by malo 70% mužov dovod na samovraždu Podivený
Zaznamenáno

joei

Happy in a relationship

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 08. Duben 2011, 14:09:42 »

Podle toho, jak působí.
Podle té baby mají muži i ženy vlastně 2 "mozky".

Respektive údajně co se týká mozkových buněk, tak jich máme dost i v břiše, ve střevech. Stejně jako mozek brání tvoje tělo, aby jsi například nesahal na rozpálené věci, tak tvoje střeva řídí tvou imunitu.

Zkrtáka je tam více nervových zakončení než v míše.

A to, co chlapi moc neumějí je "myslet břichem", což jsou právě ti motýli v břiše, o kterých ženy mluví. Ženy dají na pocit, ale ten nejde z hlavy, ale právě z nervovcých zakončení v břiše. Prostě se z tebe žena musí rozechvět.
Zaznamenáno

Artist

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 08. Duben 2011, 15:03:01 »

nič proti tvojim čitateľským preferenciám ale....

TO JE ALE KRAVINA! HAHAHAHAHA! Smějící se Smějící se Smějící se

myslím, že tá ženská má najviac mozgových buniek v prdeli.
Zaznamenáno

Josh
**

štěstí přeje připraveným!

Věk: 31

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 08. Duben 2011, 18:36:17 »

Mě to přijde rozhodně zajímavý a určitě na tom něco bude. Holky se přece nechávají vést pocity...  Mrkající
Artiste občas jsou tvý názory trochu nepřiměřený  Úsměv Je dobrý mít vlastní názor, ale snad jsem ještě neviděl že by si se s někým na foru shodl  Smějící se
Zaznamenáno

"Po třiceti letech se naučil číst lidské myšlenky. Tři dny na to umřel nudou."

"But I want something good to die for,
To make it beautiful to live."
Artist

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 11. Duben 2011, 15:00:33 »

Potom si ćítal fórum dosť nepozorne.

V dobrom Úsměv: doporúćam písať menej zbrklé príspevky alebo čítať viac literatúry či hraného umenia s rétorickou hodnotou. Bolo to totiž myslené ako posmešok "Len tak do vetru", pokiaľ rozumieš. Uznávam britský humor a toto je jeho ekvivalencia. Viď napr. Červený trpaslík.

Nie som neuropsychológ, takže by bolo odo mňa trochu trúfalé tvrdiť niečo s istotou, ale procesy vśetkého myslenia podľa mojich pametí prebiehajú v centrálnej nervovej sústave, tj mozog a miecha, nie obvodovej. Tá slúži výhradne k prenosu vzruchov.

Autora ale chcela vyjadriť to, že muži dávajú pri vzťahou menej na pocity, ćo mi nepripadá až tak pravdivé. Podľa prieskumov v ČR z roku 2005 je láska v živote mužov doležitejšia než v živote žien. Súčasné hodnoty sú opačné.

Muži podľa mojho názoru prejavujú pocity s rovnakou mierou než ženy, dávajú to vśak na javo inak. No a keďže autorka bola žena, nie je tažké si domyslieť kto podľa nej robí chybu.

Nechcel som to rozoberať, reagujem na margo príspevku, ktorý v určitej odľahćenej miere považujem za útok na svoju osobu. Prosím teba aj osatných, aby sa toho v budúcnosti zdržali. ja proti nikomu nič nemám ani proti jeho názorom a keď s niekým nesúhlasím, vyjadrím sa k téme, nie k autorovi článku.

Vďaka.
Zaznamenáno

arnysv
*

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 14. Srpen 2011, 22:08:20 »

Polud strávíte se  slečnou polovinu druhého rande jen libáním.
Měl bys přemýšlet otom jestli chceš vztah založený jen na sexu.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2025 QARK.net Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC sitemap | RSS