Takže vždy, ked zakončím stretnutie a dievča odchádza tak mám zlý pocit, neviem posúdiť či sa jej to páčilo a aké zážitky si z toho pobrala.
Je tu dievča ktoré mám hrozne rád, v poslednej dobe som mal myšlienky, že nepoznám dievča s ktorým by som chcel prežiť život a tu ťuk
prišla na jednu grilovačku. Potom na chate som ju zatiahol hrať karty a ten kto prehrá pije
skončilo to vtedy ked nám došiel alkohol. Nedávno sme boli v jednom podniku, príjemné prítmie, sedeli sme oproti sebe a rozprávali sa LEN sme sa rozpráváli. Teraz idem z dalšieho stretnutia kde som ju odviezol na vyhliadku ( ja blbec som si zabudol peniaze doma) a pozerali na domy v jednej dedine
a zase sa rozprávali. Dievča je hanblivé ma 20, malo jedného chlapca, príjemné rozpráva a krásne vonia. Možno sa toto dá použiť ako návod na prelomenie ladov na chytenie ruky: navrhol som hru na otázky, a da sa odpovedať len ANO a NIE. Prvú otázku som sa spýtal či má teplé ruky, Druhú som položil takto: Teraz ťa chytím za ruku, jooo ? Zabralo to.(ona čakala iné otázky, mna sa pýtala na sukromne veci).
Prečo mám z toho zlý pocit ? myslíte že niekto v mojom vnútri čakal viac ?