Ahoj, tak jsem tady zase s problemem

Svuj predchozi problem se slecnou ktera davala a
zaroven nedavala na jevo city jsem uz ukoncil tak, ze jsem s ni prestal jakkoliv
komunikovat a kdyz se ani po mesici sama neozvala tak jsem pochopil ze to nema cenu.
A ted k nynejsimu problemu :
Je to trosicku delsi, ale myslim ze pro pochopeni vseho to kratsi napsat neslo.
Mam kamarada (Petr, 24) ktery ma svuj vlastni byt ( uvazte ze mi je 16,
takze ne kazdy z mych pratel ma vlastni byt ).Takze usporadat nejakou akci neni problem.
Minulou sobotu jsem mel na jednu takovou akcicku jit, jenze mi psal muj dobry kamarad
ze ma nejaky problem s pocitacem a celou domaci siti, tak jsem jel za nim. Kolem 10 vecer
byl problem hotovy a ja jsem jel domu. Hned z vlaku jsem sel k Petrovi na slibenou akci.
Kdyz jsem prisel vsichni uz byli mirne pripiti, vcetne jedne osoby na gauci kterou jsem
videl poprve. Ahoj, ja jsem Monika, ozvalo se jemnym hlaskem. Krasna spinava blondynka
s modryma ockama se postavila a podala mi ruku. Wow rekl jsem si, ale vetsi pozornost
jsem ji nevenoval. Cely vecer jsem se dobre bavil s kamaradem a slecnu jsem ignoroval.
Az potom jeden z mych nadrzenych kamaradu, ktery je stale nepolibeny a zkousi to na kazdou,
mirne posilneny alkoholem si zacal dovolovat i na Moncu. Ji to podle obliceje nebylo vubec
prijemne, ale taky ji bylo blbe mu to durazneji ukazat, tak jenom rikala ne, ne, ne.
Kdyz uz mi to prislo trapne tak jsem se slecny zastal, ktera se toho ihned chytla,
sedla si vedle me a zacla se semnou bavit. Po pocatecnych rozpacich ale poznala ze me
nejak nejde o to abych ji dostal do postele tak mi zacla duverovat a kdyz jsme jeste
zjistili ze jsme se narodili ve stejny den ( teda ona o dva roky driv ) tak bylo zadelano
na velke kamaradstvi. Kdyz to opet onen nadrzenec zkusil, sedla si mi na klin, objala
me a cely vecer se me nepustila. Kdyz jsme odchazli tak jsme ji sel doprovodit domu a kdyz
doslo na louceni objala me a rekla ja te nepustim. Tak jsme tam stali takhle v obeti asi
dve minuty, potom jsem ji zvedl do naruci a rekl ze bude muset jit se mnou. Ona se jenom
zasmala, dala mi pusu a odkracela domu. Celou noc jsem ji nemohl vyhnat z hlavy a doufal
jsem ze si od nektereho z kamaradu sezene moje cislo a ozve se ( ja to delat nechtel, at
se snazi ona ). No cekal jsem asi 4 dny a sehnal si cislo sam

Napsal jsem ji a nakonec
jsme si psali cely den. Potom rikala ze by se podivala na nejaky fajn film ale ze doma nic
nema. Pristi den mela skolu jenom do 12 a ja jsem byl nemocny takze jsem nechodil vubec,
tak jsem ji nabidl at si pro nejaky ten film prijde. Byl jsem prekvapen, ale neodmitla.
Takze jsem rano vstal, uklidil cely byt, stravil asi hodinu v koupelne a pak prisla:)
Pozval jsem ji dal a asi dve hodiny jsme koukali na telku a dobre se bavili. Dalsi den
(ctvrtek) jsme stravili cely na ICQ. A pak prisel patek, den uzivani si akci, shodou
okolonosti jsem mel jeste svatek, takze byla zase kalbicka u toho kamarada. Psala mi ze
tam nechce jit sama, tak jsem se nabibl ze ji doprovodim, prisel jsem pro ni a sli jsme tam.
Opet jsme se dobre bavili, pan nadrzeny uz nic nezkousel, ja jsem od ni dostal cokoladu k
svatku a vsechno bylo fajn. Ale pak rikala ze ma domluvenou jeste jednu oslavu narozenin.
Kdyz ji prisel pan nadrzeny premlouvat at nikam nechodi, zacal ji lechtat a mit oplzle
nabidky vypadlo z ni ze ji prijel pritel z Brna. Na to jsem celkem koukal protoze jsem
nevedel ze nekoho ma, ostatne nevedela to ani jeji nejlepsi kamaradka. Kdyz jsem se ptal
jak se jmenuje rikala mi ze Roman. Potom odesla, tak jsem s kamaradem muj zal zapil
vetsi nez malou porci alkoholu. Kdyz uz polovina lidi odpadla a usnula, slecna se vratila
opilejsi nez my vsichni dohromady. Znam strasne moc holek a vsechny kdyz jsou opile
jsou nechutne. Ale ona, ona je andilek i opila. Hned jak prisla padla mi do naruce
a rikala jak je strasne opila,tak jsem se zeptal co pritel a ona ze Ondra byl unaveny po
ceste ( prvni nesrovnalost, jednou je Roman pak Ondra ). Tak jsem ji vzal do naruce a odnesl
do postele, prikryl, zhasl a chtel odejit, ona me ale chytla za ruku a rekla lehni si ke me
tak jsem si k ni lehl, ona si polozila hlavu na me, dala mi ruku, ja ji hladil po vlasech
a bylo nam fajn. Dala mi pusu a pak dalsi a dalsi, ale pokazde jenom pusinku. Asi kolem 2
rano jsme odchazeli domu, pri louceni jsem dostal zase asi milion pus a stali jsme v obeti
asi 10 minut. Ona ale bydli asi 3 kiliometry dal tak sla s kamaradem ktery bydli kousek od
ni. Kdyz uz jsem lezel doma v postely napsal jsem ji jak mi s ni bylo fajn a hned po
odeslani mi volala. Telefonovali jsme hodinu a pul v kuse a asi kolem 4 rano oba usli.
Dalsi den ( dnes ) mi psala jestli me muze zneuzit ze jde vecer na ples a musi cekat hodinu
na bus, tak jestli bych s ni nechtel cekat, samozrejmne jsem nemel nic
proti. Prisla v krasnych satech, objala me a dala mi pusu. Bavili jsme se a ona ze
se ji tam vubec nechce ze by radsi sla nekam se mnou. Potom jsme potkali toho nadrzence
a kdyz se ptal kam jde tak rikala ze s pritelem na ples ( tak sakra jestli tam bude
pritel tak proc rikala ze tam nechce ze chce byt radsi se mnou ). Potom jsme se rozloucili
a ona jela na ples. Ted mi psala smsku ze dekuje za doprovod a ze cestou domu zase zavola.
Takze sakra:
Ma pritele nebo ne?
Mam ji brat opravdu jako kamaradku, ktere jsem se jenom zastal?
A mam se o neco pokouset, nerad bych o ni prisel aspon jako tu kamosku.
O boze po dlouhe dobe jsem zase silene zamilovany:(
Omlouvam se ze to bylo tak dlouhe ale proste se toho hodne stalo:) diky za odpovedi.