Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 17:38:52

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 255 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] 3 4 ... 6  Vše Tisk
Autor Téma: Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?  (Přečteno 6439 krát)
Tramina

Pohlaví: Ženské
Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 13. Březen 2008, 22:23:11 »

Sorry, ted jsem si precetla, ze pritel je asi prokazany, ale stejne je mi to podezrele.... Zna ho ta mama osobne? A jak se teda nakonec jmenuje? Honza?
Zaznamenáno
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 14. Březen 2008, 13:35:52 »

Jsem se ji na nej ptal, rikala ze se vzdycky jmenoval Ondra, ze Roman byl nejaky kamos u ktereho spal ten Ondra, nevim nevyznam se v tom Šťastný Slecne je 18, ne 15 jak jsi uvadela Nápad Dneska jela pryc a porad me zasobuje smskama, kazde rano dostanu smsku na dobre rano a vecer, pokud se nevidime, tak pise na dobrou noc. Vcera mi psala ze ma nejakou chatu jestli bych tam s ni nechtel jet. Zatim myslim ze se to vyviji dobre...btw chudak Ondra Šťastný
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Riesaer

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 14. Březen 2008, 14:09:40 »

Jak sam pises, vyviji se to velmi dobre. Ta holka ma evidentni zajem, jen mi prijde, ze ty to resis tady na foru, misto abys jednal!! Sam mam vlastni zkusenost, taky jsem si chtel byt stopro jisty a nakonec, kdyz uz jsem se jal iniciativy, holcina dostala nabidku od jineho a prijala ji. Az potom si rikas, jakou jsi udelal chybu, tak neudelej tu samou blbost jako ja. Pokud ji chces, co nejdrive ji to dej najevo Úsměv
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 kdy: 16. Březen 2008, 16:19:06 »

A doprdele, tak jsme s Moncou chteli jet na koncert nasi oblibene skupiny, velky vylet do Prahy. Kdyz uz jsme se fakt odhodlali ze pojedem a ja se tesil ze s ni stravim tak dlouhou dobu sam a navic na konciku, coz by nas mohlo paradne sblizit tak prisla s tim ze sehnala kamosku ktera pojede s nama.
Zaznamenáno

Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 kdy: 17. Březen 2008, 20:52:53 »

Fajn, tak cele Velikonoce budem spolu Úsměv Jsme domluveni ze ve stredu a ve ctvrtek bude u me doma a budem koukat na nejaky film, v patek jdeme spolu na akci a v sobotu jedem na hory. Ted mi psala ze mela byt s pritelem, ale on ji napsal ze nemuze tak budeme spolu a ze se moc tesi... Tak nevim Úsměv
Zaznamenáno

Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 kdy: 26. Březen 2008, 23:27:25 »

Dobre, vidim ze je tu celkem mrtvo, tak doufam ze se jeste nekdo vyjadri, nebavi me psat si sam se sebou Šťastný
Se slecnou to bylo super, jak jsem rikal cele Velikonoce spolu. Uz jsem ji mel i na postely do pul pasu svlecenou pri cemz jsem ji lechtal na brisku a daval pusinky na brisko. Nic vic neslo protoze tam bylo plno lidi a bralo se to jako blbnuti. Potom byla u me kdy si nejak stocil rozhovor na jeji zada a stezovala si ze ji boli a tak doslo na masaz zad. Ted budu mit volny byt na vikend tak rikala ze tady bude od rana do vecera ( rodice ji tu ale bohuzel nedovoli prespat ). Potom jsme se bavili jak bych vypadal asi v sukni, tak rikala ze si nejakou veme na sebe a pak mi ji puci ( znamena ze tu bude jenom v kalhotkach Šťastný ? ) Nakonec jsme se dohodli na splneni svetoveho rekordu a to danim si 1 000 000 pusinek ( vymyslela ona ). Dneska mi rikala ze ji ten jeji pritel cim dal tim vic stve protoze na ni uplne kasle ale ze se s nim nemuze rozejit, ze mysli ze uz ji ani nema rad, ale ze vzdycky rekne neco krasneho a nedokaze si predstavit byt bez nej. A kdyz jsem se ji ptal at si uvedomi co chce tak rekla, ze to vi, ze chce jeho ale ne takhle, ze ji to takhle nebavi. Tak sakra co si mam myslet? Flirt, hrani si spolu a ted tohle?
PS: V pondeli jdem spolu do divadla a slibila ze se budem drzet za ruce behem predstaveni.
Zaznamenáno

waratah
*
Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 27. Březen 2008, 00:25:45 »

hmm..zajímavé, ta holka každopádně není zrovna loajální...myslím si ale, že Tebe v současnosti bere jako někoho, koho má po ruce a kdo se jí hodí k tomu, aby ji zaceloval rány po odmítání a lhostejnosti k ní ze strany toho jejího kluka, kterého má pořád ráda - jinak by nejspíš na ten koncert nebrala kamarádku...na druhou stranu si ji sympatický a budeš pro ni i fyzicky přitažlivý, takže s Tebou ráda bude trávit volné chvíle, ale jsi pořád na druhém místě a předpokládam, že už nemáš mnoho šancí - to, že ti řekla o tom, že si nedokáže představit být bez něho, znamená, že už s Tebou nepočítá..asi jsi udělal chyby předtím, když si ji zklamal a byl jsi až moc dostupný - chtěla něco víc a ted už máš vzhledem k tomu, že jsi ji zklamal o dost snížené ,minimální šance -zvlášt, když se s ní budeš dál vídávat dle jejího gusta..jak se to celé vyvine bude záležet na Tobě, ale ber to tak, že pokud se ho nechce dlouhou dobu zbavit, tak se dá říct, že tě spíš jen využívá - je jedno, že tobě je to využívání příjemné, ale v takovém případě bych ji neviděl jako perspektivní holku na dlouhodobý vztah. Jak víš, že to samé by pak neprováděla tobě, když bys ji něčím naštval, nevěnoval se jí apod..měj se a good luck Mrkající
« Poslední změna: 27. Březen 2008, 00:40:29 od waratah » Zaznamenáno

When the day is long and the night, the night is yours alone,
when you're sure you've had enough of this life, well hang on.
Don't let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes.
Riesaer

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 27. Březen 2008, 19:34:31 »

Cus, promin, ze se nevyjadrim k Tvemu prispevku, ale po precteni komentare nad mym, jsem zacal premyslet, zda-li moje slecna si se mnou nehraje podobne jako s tebou. Slecna prijela po dvou letech z ciziny, kde ma ( aspon myslim) pritele. Mela by se tam opet na par mesicu vratit. Ten kluk z ciziny ji vola denne. Zacala pracovat brigadne na stejnem miste jako ja. Mel jsem za ukol ji zaucit. Prvni dva dny jsme spolu delali naprosto vsechno, porad jsme do sebe rypali, smali se, postuchovali, prace nam trvala nekolikrat dele. Ja se kamaradil s jeji dobrou kamoskou, ktera se mnou chtela chodit, ale ja ji odmitl. To se stalo asi dva mesice zpatky. Ta kamaradka, co se mnou chtela chodit, rikala vsechno o me prave slecne, s kterou ted pracuji. Vymenili jsme si nekolik sms a asi po peti dnech jsme se sli projit. Nasledovala sobota. Sli jsme na chvili ven a ona asi v 11v noci pozvala k ni. Tam jsme blbli a pak sli spat do manzelske postele. Doslo jenom na simrani a hlazeni. Rano jsem musel odejit a druhy den se vse opakovala. Prespal jsem u ni , pomalu jsem sjizdel na jeji intimni partie, na prsa ... nic nenamitala, ale dala tam ruce a potom, kdyz jsem si pro neco sel, lehnula si jinak. Potom rikala, ze jdu na to moc rychle, i kdyz ja nemel v planu se s ni vyspat. Pote ve stredu jsem ji navrhl, ze by mohla prespat u me a ze kouknem na film. Souhlasila. Celou noc jsme nespali, mazlili se ... problem je, ze ani jeden nezacal s libani. Jen jednou jsme se libali chvilku, zacala to slecna. Vim, mel bych to udelat ja, ale nemohl jsem se donutit. Uprimne, tedkom je to nejake divne, porad do sebe rejeme, ale mam z toho divny pocit. Jestli proste slecna jenom nevyplnuje mezeru mezi odjezdem, ci je mozne, ze je zmatena, ze jsem nic nepodnikl ...
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 kdy: 27. Březen 2008, 19:46:01 »

Kamarade, myslim ze jsme na tom uplne stejne.
Zaznamenáno

Riesaer

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 27. Březen 2008, 20:32:39 »

Nejhorsi je, ze slecna sama od sebe pise, odepisuje, kdyz ji nekam pozvu, tak jde, kasle na kamose, vymluvi se jim ... ale treba sama od sebe nenapise, abych k ni prijel ci tak podobne ...
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 kdy: 27. Březen 2008, 21:59:18 »

Tak to ta "moje" jo, je hodne akcni a porad vymysli kdy spolu neco podniknem atp..
Zaznamenáno

Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 kdy: 28. Březen 2008, 00:32:29 »

Vypis z dnesniho rozhovoru ICQ:
Ona: Dobrou noc :-*
Ja : Jenom jednu pusu ? >Překvapený
Ona : Kdybych ti jich mela poslat tolik kolik ti jich chci dat tak bychom tu byli az do rana. Rano bych byla nevyspala a tak bych spala odpoledne a kdybych spala odpoledne tak bychom spolu nemohli byt a nemohla bych ti dat ty pusinky.

No sakra....kamaradka?
Zaznamenáno

rojsa
*

Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 28. Březen 2008, 16:20:48 »

tak to si myslim ze to blbooooost....a pokud ma kluka tak to je kvuli necemu jinymu nez je laska....napr...prachy...;-)
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 kdy: 31. Březen 2008, 11:41:51 »

Ok, takze mam problem...doufam ze mi brzo odpovite, protoze to celkem specha. Vcera jsem se s Monikou pohadal ( kvuli tokove blbosti, je v posledni dobe nejaka podrazdena tak to byla tak trochu vina obou dvou ). A dneska jdeme spolu do divadla (mame predpaltne se skolou takze tam nejdem jenom my dva jako soukromne ale bude tam hodne znamych a kamradu ), tak by me zajimalo jak se mam zachovat, mam 4 moznosti : 1. Nejit tam vubec, 2. Jit tam, nevsimat si ji a byt s kamaradama, 3. Jit tam a hrat urazeneho  4. Delat ze se nic nestalo.
Zaznamenáno

Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 kdy: 31. Březen 2008, 14:00:07 »

A ono se neco stalo? Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Quilty
*

Věk: 29

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 31. Březen 2008, 14:53:35 »

Nevím, jak moc jste se rafli, ale dělal bych, že se nic nestalo. Záleží, s čím taky přijde ona. Velký uraženecký gesta se dají nasadit vždycky, ale blbě se vrací zpět.
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 kdy: 31. Březen 2008, 22:21:57 »

Tak fajn, ona zvolila 4. metodu. Prisel jsem, hned na me mavala, dala mi pusu a sli jsme dovnitr. Ale jak na potvoru poprve v divadle bylo plno, takze jsme nesedeli vedle sebe, ale celou hru me prozvanela a o prestavce byli spolu.. Jenze pak jsem ji psal smsku a zase neodepsala a oduvodnila to tim ze musi setrit ( nedavno jsme si psali smsky od rana do vecera ). Dale prestala byt aktivni ve vymysleni akci, musim vsechno udelat ja. Proste prestala byt akcni, prestala psat, ale chova se porad stejne, pusinky, krasne slova, byti casto spolu ( pokud to zaridim ja )
Zaznamenáno

Riesaer

Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 01. Duben 2008, 14:14:53 »

Joo, tak tento problem mam taky. Se slecnou jsme stravili fakt hezkou noc, vyspali jsme se spolu ... tedkom z toho mam trochu divny pocit, zda se mi, ze slecna dostala, co chtela a to ji staci. Chtel jsem se sejit tedkom ve stredu, ze bych u ni prespal, ale psala, ze jde do nemocnice na vystereni druhy den a ze vi, ze bychom se zase moc nevyspali a ze chce byt fit. Jinak na sms, kdyz ji napisu, tak zase odepisuje v dvojsmyslech atd. Jen je problem ten, ze nevzejde iniciativa od ni ..nedavno mi napsala, ze musi delat herecku, kdyz ji napisu, ze prijdu na vecer atd, ze pise, ze si to musi rozmyslet, pritom je skoro vzdycky jasne, ze skoncime u ni. Rekla, ze to se mnou se ji stalo poprve, ale ze toho nelituje, ze to chtela udelat .. proto mam strach, aby tohle nedelala i u jinych ... na druhou stranu kasle tedkom na kamose a jsme spolu skoro kazdy vecer, ktere drive travila s kamosema. Problem je, ze ma pritele v Italii, ze uz se tam mela vratit, ale ze se ji chce i nechce zaroven. A kdyz jsem se ji ptal, proc to udelala pritelovi, tak rikala, ze je to hrozne slozite, ze ji ten jeji porad kontroluje, nesmi skoro nic. Vim, asi jsem hodne najivni , ale nerikam, ze ji vsechno verim, to prave ne, hodne nad timto premyslim ... zda v tom pokracovat, ci ne .. u ni mi nejde ani tak o vzhled, ale o povahu ... o slecny nemam vubec nouzi, ale ty se strelenou povahou, tech je hoodne malo ...
Zaznamenáno
Quilty
*

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 02. Duben 2008, 11:59:04 »

Jo tak to je klasika, rychlej nástup na kočičku -> rychlej konec. Pomalej nástup na kočičku -> kamarád  Smějící se  Smějící se  Smějící se
Zaznamenáno
Riesaer

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 02. Duben 2008, 16:58:26 »

A kde je ten stred?Překvapený)) .. kazdopadne snad oki, jsem ji dneska psal, ze se stavim, nacez se mi dostala odpoved, ze dneska ne, ze umrel jeji babicce pritel , a ze by to nechala na zitra.  Aspon, ze napsala sama od sebe nahradni termin Úsměv
Zaznamenáno
Quilty
*

Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: 02. Duben 2008, 20:01:39 »

Střed se právě vždycky blbě trefuje  Super!
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 kdy: 02. Duben 2008, 22:45:41 »

Tak jsem zklamal, zklamal jsem vsechny chlapy, lovce a balice tohto fora a hlavne Qarka, ktery se snazil clankama me motivovat k baleni a neco naucit : Dneska jsem mel s Moncou skolu jenom do 12, tak jsme byli domluveni ze sezenu od kamose vodni dymku a pudem se k nam ucit. Vsechno probihalo fajn, doma podle ocekavani nikdo, vodarna od kamose pucena a Monca ve dverich. No tak jsme se uvelebili vyjmecne na moji postely v pokojiku, pustili si nasi oblibenou skupinu, kourili vodarnu a postuchovali se, povidali. No proste vsechno fajn, kdyz potom si zacla hrat s mojim plysakem ( Tucnak Linux ) a zacla se s nim pusinkovat, tak jsem delal ze zarlim a sebral jsem ji toho plysaka, kdyz v tom prestala vsechna sranda, zvaznela, chytla me za ruku a divali jsme se do oci, ted byla ta chvile kdy mel prijit polibek, krasne romanticka chvile. Me se zvysil tep na 250/min, tlak jsem mel ze bych nafoukl pneumatiku od kamionu a nemohl jsem dychat, kdyz v tom jsem se odtrhl a rekl, hele divej co je v televizi a vsechno pokazil ale zaroven se mi strasne ulevilo. No pokracovali jsme dal s lechtanim, osahavanim se a flirtovanim. Potom se ji trosicku vyhrnulo tricko a vylezlo krasne brisko, tak jsem ji hned na nej sahl a ona ze nema rada kdyz ji nekdo saha na bricho, ale kdyz budu jemny tak mi to dovoli. Tak jsem ji lehce prejizdel pres brisko a vsiml jsem si ze ma pekny pasek tak jsem rikal ze se mi libi a ze si ho vemu, tak namitla ze bych ji ho musel sundat abych si ho mohl vzit, tak jsem ho rozepnul a ona se sama prohla v zadech abych ji mohl sundat pasek a ja zase stejny stav jako pred tim, moje dychaci trubice zuzena na minimum a  rekl jsem : Ne to je moc sexualni. A pasek jsem zapl. Opet pro slecnu podle vyrazu dalsi zklamani. No a pak bylo jeste par podobnych tichych chvilek a koukani do oci, kdy se ode me neco ocekavalo a ja zase nic. Pusinky padaly furt ale polibku nebo nejakeho silnejsiho vyznani jsem schopny nebyl. Potom jsem ji byl doprovodit na zastavku, dal pusu , odjela mi, ja napsal smsku ze to bylo krasne, ona ze se ji to taky libilo a ze doufa ze brzo budem zase spolu a ze krome briska me seznami i s dalsimi partiemi tela.
Jasne vidim ty znaky ze slecna asi zajem ma, ale jak vidite nejsem schopen Smutný
Zaznamenáno

dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 02. Duben 2008, 23:23:06 »

Hm, co takhle to nevidět tak pesimisticky? Slečna zájem má, a podle tvého líčení jsi to sice mohl zvládnout líp, ale úplně špatné to nebylo. Když teď budeš v sobě takhle pěstovat pocit selhání, bude to z tebe cítit a takřka zákonitě to půjde do kytek. Máš k tomu opravdu důvod? Podívejme se na to tak, že jsi došel na půl cesty a udělal jednu dvě blbosti, ale její zájem jsi neztratil. Tak do toho, a řiď se heslem, které máš v podpisu.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 02. Duben 2008, 23:24:10 »

Takže ne slečna, ale ty nevíš co chceš.
Zaznamenáno
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 02. Duben 2008, 23:26:29 »

Tak bych to neviděl, chce to zkušenosti a hlavně umět se uvolnit... Pro někoho je to jedna z nejtěžších věcí, a ani mu nemusí být 16.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Stran: 1 [2] 3 4 ... 6  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS